HP ngaluncurkeun Stream 11, laptop murah sareng enteng

HP Stream 11

HP tetep ngahirupkeun sumanget nyiptakeun modél komputer sareng buku catetan énggal sareng ngajualan éta masih nguntungkeun. Dina sababaraha dinten terakhir HP parantos nampilkeun kulawarga laptop anu anyar sareng modél kulawarga ieu anu sigana ngahirupkeun sektor atanapi sahenteuna nunjukkeun visi anu béda dugi ka ayeuna. Kulawarga anyar éta disebut Stream sareng modél munggaran dina kisaran ieu bakal stream 11. Nami Stream 11 asalna tina ukuran layar anu 11,2 inci.

HP Stream 11 museur optimalisasi sistem komunikasi, khususna fungsi wifi sareng Bluetooth sahingga sistem operasi nganggo aplikasi cloud sareng sanés aplikasi asli sahingga pakakasna sapinuhna fungsina pikeun harga anu murah pisan.

Janten Stream 11 henteu museur kana jumlah ram atanapi prosesor anu dianggo tapi dina sistem telekomunikasi sareng sérver anu bakal diaktipkeun sahingga aplikasi laptop Stream 11 tiasa jalan.

Stream 11 bakal ngagaduhan répertoir aplikasi anu tiasa dianggo via cloud

Stream 11 ngagaduhan layar 11,2 inci kalayan résolusi FullHD, memori 4 Gb ram, prosésor Intel Celeron N3060 sareng 32 Gb panyimpenan internal. Ogé sistem operasi bakal Windows 10 dieusian ku aplikasi awan sapertos aplikasi Office atanapi HP Photos.

Tapi dunya awan moal janten hiji-hijina hal anu istiméwa ngeunaan rentang HP's Stream. Harga duanana Stream 11 sareng sésa laptop dina kisaran Stream aranjeunna bakal gaduh harga pisan low. Janten Stream 11 bakal dibanderol $ 199 sareng tim anu salajengna, Stream 14 bakal dibanderol $ 299. Aliran 11 bakal dijual akhir bulan ieu sareng modél sanés kulawarga ieu bakal diluncurkeun bulan payun.

Babandingan antara chromebooks sareng Stream 11 ampir wajib, tapi dina Stream 11 urang gaduh Windows 10 anu sistem operasi anu langkung fungsional tibatan Chrome OS, sahenteuna pikeun momen, janten sigana dina aspék ieu Stream 11 langkung unggul, tapi Naha jalma bakal resep pisan? Naon anu anjeun pikirkeun?


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   Charlie cenahna

    Komputer 32 GB? Sigana mah fungsina pisan, anjeun henteu nyangka