HP Omen 15 2018, langkung seueur kakuatan dina chassis anu langkung alit sareng langkung enteng

HP Omen 15 mod 2018

HP parantos nampilkeun laptop énggal kaulinan Pikeun usum ieu. Sugan urang tiasa nyarios yén éta mangrupikeun modél modél taun kamari, anu HP Omen 15. Nanging, sanaos desainna mirip pisan, aya paningkatan dina pangukuranana - ayeuna langkung kompak gaduh ukuran layar anu sami - sareng kaasupan Kartu grafik NVIDIA GeForce GTX 1070 Max-Q salaku pilihan luhur dina konfigurasi anjeun.

Ogé, sareng ngadamel unggeuk kana trend ayeuna, ieu HP Omen 15 2018 ngagaduhan pigura anu langkung alit dina layar sahingga ngahontal éta ukuran anu dikirangan, langkung khususna dugi ka 7,4% kirang ti versi 2017. Samentawis éta, keyboard na ogé parantos tiasa nyandak sakedik ruang dina permukaan sareng tombol kursor lancar ngahijikeun kana slot khusus.

HP Omen 15 2017 vs 2018

2017 modél vs 2018 modél

Samentawis éta, HP Omen 15 2018 ieu menonjol pikeun kamungkinan nambihan NVIDIA GeForce GTX 1070 Max-Q kana konfigurasi pameseran salaku puncak tina jajaran. Ieu bakal ngajantenkeun pangalaman midangkeun nyandak anjeun ka tingkat anyar, nyariosna seuseueurna dina laptop.

Samentawis éta kami bakal tumut kana akun anu dina layar diagonal 15,6 inci na urang tiasa milih antara sababaraha resolusi. Di hiji sisi urang tiasa milih HD lengkep kalayan laju nyegerkeun 60 atanapi 144 Hz, bari sareng a Resolusi 4k tingkat na bakal 60 Hz.

Sedengkeun pikeun kakuatanana, HP Omen 15 2018 ieu Éta bakal nampilkeun generasi panganyarna prosesor Intel Core - anu kadalapan -, sanaos langkung khusus tina modél Core i5 sareng Core i7. pikeun bagian na, CPU ieu tiasa dibarengan ku RAM maksimum 32 GB. Sedengkeun kapasitas panyimpenan rada umum: anjeun tiasa milih antara modél HDD sareng SSD atanapi sistem hibrid.

Tungtungna ngawartosan anjeun yén HP Omen 15 2018 ieu bakal janten anu munggaran ngahijikeun platform kaulinan di streaming «HP Omen Game Stream» dumasar kana téknologi Parsec éta bakal ngamungkinkeun anjeun maénkeun judul maksimal 1080p dina 60 fps. Alat-alat ieu bakal dijual di Amérika Serikat dina bulan Juli anu bakal datang - dinten 29 janten pas - dina harga anu bakal mimitian ti $ 980 dugi ka $ 1.699 kanggo vérsi anu paling lengkep.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.