Huawei Band 2 pulih hakekat pinggel kabugaran

Tungtungna, pabrik smartphone pangageungna di Cina, Huawei, sacara resmi ngumumkeun gelang ngitung anyarna, Huawei Band 2, sahingga mastikeun na balik deui ka desain anu langkung tradisional sareng konvensional, panginten langkung seueur dina ujung kumaha jinis produk ieu.

Saatos generasi munggaran alat ieu, kalayan desain satengahna antara smartwatch sareng smartband, Huawei parantos museurkeun perhatian na ka pangguna anu leres-leres hoyong jinis aksésori ieu pikeun ngendalikeun aktivitas fisikna sareng parameter-parameter kaséhatan anu khusus. Sareng ieu anu kumaha anjeunna nyandung ieu Huawei Band 2 anu, ku penampilan sareng fungsina, langkung Fitbit tibatan kantos.

Huawei Band 2, balik deui ka asal

Huawei Band 2 sareng Band 2 Pro anu énggal persis anu dipikahoyong ku pangguna tina wristband kuantizer: wristband kuantizer. Henteu aya diantara satengahna jam tangan sareng band kabugaran, sanés smartwatch kalayan fitur kaséhatan. Ulah. Mangrupikeun pinggel kabugaran dina hartos anu paling konvensional, komo tradisional tina konsépna.

Dina waktos Fitbit sigana gaduh sababaraha kasusah ngajaga pentingna na di pasar, sareng dina waktos nalika ngitung gelang teras-terasan ngagaduhan langkung tarik tibatan smartwatches, Huawei panginten hoyong nyobian nyandak bagian tina pasar anu leungit ku Fitbit ngaluncurkeun gelang Huawei Band 2 sareng 2 Pro

Sakumaha urang sebutkeun, generasi kadua Huawei Band nyaéta pikeun anu leres-leres hoyong nyandak kabugaran pikeun tingkat salajengna, sareng pikeun ieu, sajaba ti desain anu sporty, nyaman, sareng anu hardwarena sigana mangrupikeun bagian tina hiji anu janten pinggel, Band 2 anyar Huawei Éta ngagaduhan fungsi sareng fitur anu luar biasa sapertos:

  • Un 24/7 sénsor laju haté.
  • Batré 100 mAh anu masihan a otonomi dugi ka 21 dinten.
  • Gancangan
  • GPS dina modél Pro.
  • Nyukcruk bobo otomatis.
  • Función VO2 Max anu ngukur konsumsi oksigén nalika latihan (ngan ukur dina vérsi Pro)

Dina tilu warna (biru, oranyeu sareng beureum) sareng diménsi 114.67 mm x 101.35 mm, kami masih teu terang detailna ngeunaan kasadiaan sareng harga Huawei Band 2 sareng 2 Pro. Tapi anu urang terang nyaéta aranjeunna duaan cocog sareng alat Android sareng iossalami aranjeunna ngajalankeun Android 4.4 atanapi engké sareng 8.0 atanapi engké, masing-masing.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.