Huawei Band 6, smartband pang lengkepna dina pasaran [Analisis]

Gelang pinter ogé arloji pinter nyaéta produk anu beuki aya dina kahirupan urang sadidinten. Sanaos kanyataanna di awal generasi alat-alat ieu sigana yén pangguna hoream kana fungsionalitas sareng desainna, kanyataanna nyaéta mérek sapertos Huawei geus bet beurat kana wearables sareng hasilna parantos lumayan dipikaresep.

Kami nganalisis sacara jero dina Huawei Band 6 anu anyar, alat anu ngagaduhan otonomi hébat sareng ciri produk premium. Pendakan sareng kami naon anu parantos kaalaman ku Huawei Band 6, kakuatanana sareng tangtosna ogé kalemahanana.

Bahan sareng desain: Cicih pinggel saderhana

Sanaos kaseueuran mérek bet dina pinggel alit, kalayan desain anu teu jelas sareng urang ampir nyarios yén niat pikeun nyumputkeunana, Huawei parantos sabalikna sareng Band 6 na. Gelang ngitung ieu caket pisan janten langsung jam tangan ku layar, ku ukuran sareng desain akhir. Nyatana, éta pasti ngingetkeun urang ngeunaan produk sanés tina mérek sapertos Huawei Watch Fit. Dina hal ieu kami gaduh produk anu saé, kalayan tombol di sisi katuhu sareng ditawarkeun dina tilu versi kotak: Emas sareng Hideung.

Naha anjeun resep Huawei Band? Harga bakal kaget anjeun dina portal penjualan sapertos Amazon.

  • Dimensi: X x 43 25,4 10,99 mm
  • beurat: 18 gram

Tepi na rada dibuleudkeun, diantara anu séjén pikeun pikaresepeun daya tahan sareng tahanana. Tangtosna, kami henteu mendakan liang pikeun spéker atanapi mikropon dina pinggel ieu, éta henteu aya. Bagian tukangna kanggo dua pin ngecas sareng sénsor anu jaga SpO2 sareng detak jantung. Layar nempatan bagian ageung ti payun sareng henteu diragukeun protagonis utama desain, anu ngajantenkeun produkna caket kana jam tangan. Jelas pabrikna mangrupikeun palastik pikeun kotak, langkung pikaresepeun hampangna, dina cara anu sami sareng tali anu didamel tina silikon hypoallergenic.

Ciri téknis

dina ieu Huawei Band 6 Urang bakal ngagaduhan tilu sénsor utama, akselerométer, giroskop sareng sensor detak jantung optik Huawei urang sorangan, anu TrueSeen 4.0 anu bakal digabungkeun pikeun nganteurkeun hasil SpO2. Pikeun bagian na, konéktipitasna bakal dirantékeun ka Bluetooth 5.0 anu prinsipna nawiskeun kami hasil anu saé tina panangan Huawei P40 anu parantos kami anggo pikeun tés.

Kami gaduh résistansi kana cai anu kami henteu terang panyalindungan IP khususna sareng kamungkinan nyerep dugi ka 5 ATM. Sedengkeun pikeun batréna, urang gaduh 180 mah total anu bakal dieusi ngalangkungan port muatan magnét anu kalebet kana bungkus, sanés adaptor listrik, janten urang kedah ngamangpaatkeun alat sanés anu urang gaduh di bumi. Huawei Band 6 ieu bakal cocog sareng alat iPhone tina ios 9 sareng Android tina vérsi kagenep na. Kami henteu ngagaduhan WearOS sakumaha anu diarepkeun, kami ngagaduhan Sistem Operasi perusahaan Asia anu biasana performa saé pisan dina ieu tugas.

Layar ageung sareng otonomi na

Layar bakal nyandak sadaya sorotan, sareng éta la Huawei Band 6 pasang panel 1,47 inci anu bakal nempatan 64% ti payun Total numutkeun data téknis, sanaos jujur, kusabab desainna rada melengkung, perasaan urang yén éta langkung saé payuneun, janten sigana aya karya desain anu suksés di tukang. Ieu langsung nandingan na lanceuk pangageungna Huawei Watch Fit, anu layar na 1,64 inci, ogé desainna segi opat. Kami henteu terang tingkat perlindungan naon dina layar, sanaos dina tés urang éta kalakuanana siga gelas anu cukup tahan.

Panel AMOLED ieu ngagaduhan résolusi 194 x 368 pikselsy ngagaduhan tingkat kacaangan anu langkung luhur tibatan pinggel kalapa sapertos Xiaomi Mi Band anu kawéntar. Kusabab kitu, layarna sampurna katingali dina siang siang, sanaos kanyataanna henteu gaduh kacaangan otomatis. Tingkat panengah katilu sigana mangrupikeun anu bakal dijalankeun salaku bajingan supados tiasa ngokolakeunana kalayan gampang tanpa kedah teras-terasan ngatur kacaangan sareng ogé henteu pisan ngarusak batréna.

Layarna ngagaduhan tingkat sensitipitas touch anu parantos ngaréspon leres kana analisa, representasi warna ogé pikaresepeun, utamina upami urang ngémutan yén alatna dirancang pikeun ngagantung tina pigeulang urang sareng henteu resep pilem, hartosna, jenuh warna sareng kontras khususna resep maca inpormasi anu hoyong ditawarkeun ku Huawei Band 6 pikeun urang sepanjang waktos. Layarna katingali saé pikeun dianggo sapopoé.

Batréna moal janten masalah, sanaos 180 mAh sigana aya sababaraha urang, kanyataanna nyaéta ku panggunaan sadidinten anu kami pasihkeun, Huawei Band parantos tiasa nawiskeun kami 10 dinten panggunaan, anu tiasa diperpanjang janten 14 upami anjeun ngalaksanakeun trik-trik tertentu anu tungtungna nyegah urang tina resep alat.

Anggo pangalaman

Kami gaduh kontrol sikep dasar:

  • Handap: Setélan
  • Ka luhur: Pusat Pemberitahuan
  • Kénca atanapi ka katuhu: Widget sareng prédét anu béda

Maka urang bakal tiasa berinteraksi sareng alat, sahingga nyaluyukeun kacaangan, bola, modeu wengi sareng konsultasi inpormasi. Diantara aplikasi anu dipasang kami bakal ngagaduhan:

  • Latihan
  • Laju haté
  • Sénsor oksigén getih
  • Ngadaptar kagiatan
  • Modeu bobo
  • Modeu setrés
  • Latihan napas
  • Bewara
  • Cuaca
  • Stopwatch, timer, alarm, senter, milarian sareng setelan

Jujur, urang moal sono pisan kana gelang ieu, sanaos urang moal tiasa manjangkeun éta ogé.

Kami henteu tiasa ngarepkeun fungsi tambahan ti éta, urang gaduh gelang ngitung anu ngéléhkeun pesaingna dina desain sareng dina layar dina harga 59 euro anuJujur, éta ngajantenkeun kuring ngaluarkeun sadayana kompetisi sadayana. GPS tiasa leungit, kuring yakin, tapi teu mungkin pikeun nawiskeun langkung sakedik. Pasar smartband anu "murah" parantos dibalikkeun ku Huawei Band ieu.

Band 6
  • Peunteun éditor
  • Meunteun 4.5 bentang
59
  • 80%

  • Band 6
  • Tinjauan ngeunaan:
  • Dipasang dina:
  • Modifikasi terakhir: 29 2021 Méi
  • rarancang
    Editor: 95%
  • layar
    Editor: 95%
  • kinerja
    Editor: 90%
  • fitur
    Editor: 80%
  • Otonomi
    Editor: 80%
  • Portabilitas (ukuran / beurat)
    Editor: 75%
  • Kualitas harga
    Editor: 90%

Pro sareng kontra

Naros

  • Layar ageung sareng kualitas luhur
  • Desain anu luar biasa
  • Otonomi hébat sareng harga murah pisan

Kontra

  • Henteu aya GPS anu diwangun
 

Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.