Huawei FreeBuds 4, Perbaikan produk anu ampir sampurna [Review]

Di Aktualidad Gadget kami masihan anjeun produk audio deui, anjeun parantos terang yén kami badé tetep update sareng berita dina sadaya rentang, sareng Huawei mangrupikeun salah sahiji pabrik anu nawiskeun langkung seueur alternatip dina kisaran harga anu béda. Saatos kasuksésan FreeBuds 3, Huawei nyaring modél sareng ngajantenkeun ampir sampurna.

Pendakan sareng kami Huawei FreeBuds 4 anyar, headphone TWS énggal kalayan pembatalan noise aktif anu paling kuat. Kami nganalisis sadaya ciri, kamampuan sareng kalemahan dina tinjauan anu jero ieu, naha anjeun bakal sono? Kami yakin pisan yén henteu, ngiringan kami kana analisis anyar ieu.

Upami anjeun ningali sababaraha puluhan ulasan anjeun bakal ningali yén seueur analis satuju yén Huawei ieu FreeBuds 4 Éta mangrupikeun headphone harga-kualitas anu pangsaéna dina pasaran nalika urang nyarioskeun khusus ngeunaan headphone kabuka, tapi kami resep masihan pendapat pribadi anjeun, sareng pikeun ieu urang kedah nguji sacara jero… Hayu urang buka!

Ode pikeun muka-desain headphone

Headphone di-ceuli saé pisan, éta saé pisan upami anjeun henteu muragkeunana, langkung-langkung upami anjeun gaduh salah sahiji tina sababaraha Ceuli yén insinyur desain perusahaan sigana memperhatoskeun nalika ngadamel headphone TWSna, éta saé pisan pikeun ngalakukeun pembatalan noise aktif anu kualitas. Huawei parantos ngémutan sadaya pangguna anu ngagaduhan permusuhan kana headphone dina-ceuli, naha sabab lungsur atanapi menyakiti kami, sareng parantos mutuskeun pikeun ngahubungi kami ku pembatalan noise aktif ku ieu Huawei FreeBuds 4, ampir sami sareng desain Huawei FreeBuds 3, sareng anu kuring tulus anggap salaku hiji-hijina pilihan pribadi kuring. Sanaos kitu, dina Podcast anu kami lakukeun kolaborasi sareng Actualidad iPhone anjeun bakal tiasa niténan yén kuring parantos nganggo Huawei FreeBuds 4i mangbulan-bulan, paradoks nasib (kuring henteu kedah pernah masihan Huawei FreeBuds 3 kuring).

Kalayan desain "terbuka" karakteristikna, ieu FreeBuds 3 linggih dina ceuli, tanpa murag, tanpa ngasingkeun anjeun, tanpa ngaganggu anjeun. Kami gaduh dimensi per earpiece 41,4 x 16,8 x 18,5 mm ngan ukur 4 gram, sedengkeun kotak ngecas, anu parantos mekar kana ukuran anu sakedik langkung kompak tibatan vérsi sateuacana, tetep dina 58 x 21,2 milimeter salami 38 gram (nalika kosong).

Hasilna nyaéta kanyamanan anu belum pernah terjadi sebelumnya dina headphone, sareng desain dina kotak anu ngajantenkeun sobat jalma anu nganggo deui calana anu urang anggo ayeuna, henteu ngaganggu, éta gampang dioperasikeun ku hiji leungeun sareng kualitas ngawangun, sapertos biasa di Huawei, khususna saé.

Ciri téknis

Kuring parantos nyarios seueur, sareng kuring sacara praktis henteu nyarios nanaon ka anjeun. Kanggo anu langkung maju tina kelas urang badé masihan séri data anu pikaresepeun, hayu urang ngobrolkeun ciri-ciri téknis. Kami gaduh Bluetooth 5.2, Huawei komitmen kana versi pangénggalna anu aya di pasar pikeun ngaleutikan latency sareng ningkatkeun konéktipitas. Sapertos sésana alat FreeBuds kami gaduh pasangan sareng bukaan pop-up, nyaéta sinkronisasi otomatis sareng alat Huawei (EMUI 10 atanapi langkung luhur), kami ngabayangkeun yén nganggo chip NFC anu diwatesan.

Kami gaduh supir 14,3 milimeter pikeun tiap unit anu ngajangjikeun sora definisi tinggi, unggal earphone ngagaduhan motor nyalira pikeun ngahasilkeun geter anu langkung ageung dina diafragma, ieu ditarjamahkeun kana bass anu bakal ngagemeskeun anu resep musik komérsial, engké urang bakal nyarios langkung seueur ngeunaan jinis sora ieu. Jangkauan frékuénsi, hatur nuhun ka pengendali LCP dugi ka 40 kHz, janten timbres sareng catetan tinggi diperkuat.

Kualitas sora sareng rekaman "hache-dé".

Kualitas sora na teu tiasa dibantah, urang gaduh bass anu diperkuat khusus (bass) sareng yén pecinta musik anu rada kirang komérsial bakal tiasa dikandung ngalangkungan aplikasi AI Life Huawei, sayogi pikeun Android sareng iOS. Kami gaduh sababaraha catetan luhur sareng tengah anu pangsaéna anu kami raoskeun dugi ka ayeuna, utamina dina headphone kabuka, dimana éta tiasa kaganggu ku sora ambient atanapi distorsi. Huawei parantos ngagulung loop kalayan kualitas audio tina headphone ieu upami urang nganggap éta "kabuka", hal anu henteu sadayana bakal ngahargaan.

Kusabab Huawei henteu hoyong tinggaleun pangguna anu nolak headphone dina-ceuli, éta parantos mutuskeun pikeun tetep damel di ceruk anu seueur mérek sanés anu parantos langsung nilar, sahingga nawiskeun kami ANC 2.0 anu ngajanjikeun dugi ka 25db pembatalan noise tanpa kedah nyelapkeun karét anu ngaganggu dina ceuli urang. Kusabab unggal ngupingna bénten, sénsor sareng mikropon FreeBuds 4 bakal nganalisis sareng nawiskeun sababaraha panyaluyuan anu ngamungkinkeun pembatalan noise optimal.

Hésé upami henteu mustahil pikeun terang naha leres sadaya janji ieu dilaksanakeun dina waktos anu sami, hiji-hijina hal anu urang tiasa nangtoskeun nyaéta pembatalan noise, sareng kuring mastikeun tanpa sieun salah éta anu panghadéna dilengkepan dina headset 'terbuka', kalayan seueur bédana. Kuring boro-boro ningali gangguan sareng kualitas audio sareng pembatalanna langkung ti cukup pikeun dianggo sapopoé.

Éta ogé ngagaduhan Rekaman HD 48 kHz hatur nuhun kana dua modeu konfigurasi:

  • Lingkungan: Candak sora disakuriling anjeun dina stereo
  • Sora: Kalayan pangakuan frékuénsi sora, éta bakal nyaring bédana sareng ngantepkeun lingkungan di tukang

Hésé dijelaskeun Kuring nyarankeun anjeun ningali video Androidsis di mana urang ngalakukeun tés sora mikropon. Anjeun tiasa mésér éta dina harga anu pangsaéna sareng tanpa biaya pengiriman, tong hilap.

Otonomi sareng opini editor

Kami gaduh otonomi total 4 jam per headset kalayan ANC anu dinonaktipkeun sareng 2,5 jam kalayan ANC hurung. Bisi bisi dieusi pinuh kami bakal sumping jam 22 tanpa ANC sareng jam 14 kalayan set ANC. Tés urang parantos ampir caket kana otonomi anu ditawarkeun ku Huawei, anu ngajangjikeun 2,5 jam playback kalayan ngan ukur 15 menit muatan. Jelas, urang gaduh ngecas nirkabel (upami urang mayar tambahan 20 euro ...).

Ku cara kieu, Huawei FreeBuds 4 dianggap salah sahiji anu pangsaéna (tina sudut pandang kuring anu pangsaéna) pilihan headphone TWS kabuka pikeun kualitas, manufaktur sareng kasaluyuan. Aranjeunna dijual di Amazon, anjeun tiasa mésér éta tina 119 euro (Harga biasa 149 euro), ogé halaman wéb resmi Huawei.

FreeBuds 4
  • Peunteun éditor
  • Meunteun 5 bentang
119 a 149
  • 100%

  • FreeBuds 4
  • Tinjauan ngeunaan:
  • Dipasang dina:
  • Modifikasi terakhir: 8 2021 September
  • rarancang
    Penerbit: 95%
  • Kualitas audio
    Penerbit: 90%
  • ANC
    Penerbit: 75%
  • Conectividad
    Penerbit: 90%
  • Otonomi
    Penerbit: 75%
  • Portabilitas (ukuran / beurat)
    Penerbit: 95%
  • Kualitas harga
    Penerbit: 95%

Pro sareng kontra

Naros

  • Bahan, desain, kanyamanan sareng pabrik
  • Kualitas audio
  • Pembatalan noise aktif
  • Kualitas harga

Kontra

  • Kotak gampang digoréng
  • Ningkat otonomi

Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.