Huawei ngumumkeun EMUI 9.0, update pangénggalna pikeun sistem operasi basis Android na

Perusahaan Cina tetep janten salah sahiji merek terkenal di dunya sareng sababaraha dinten ka pengker éta ngagentos Apple ti tempat kadua dina penjualan alat sélulér. Ayeuna perusahaan parantos lebet kana IFA di Berlin sareng ngumumkeun kadatangan EMUI vérsi 9.0, pembaruan utama pikeun lapisan kustomisasi dumasar kana sistem operasi Android.

Salaku bagian tina sistem khusus anu mimiti dumasar kana Android Pie, EMUI 9.0 nunjukkeun lapisan anu rada kirang "ngaganggu" ti biasana urang terang sareng ieu ngamungkinkeun pangguna ngagaduhan pangalaman pangguna anu rada unggul berkat interface intuitif sareng fungsi-fungsi anyar.

Wang Chenglu, Présidén Téknik Parangkat Lunak Huawei CBG ngajelaskeun dina konperénsi pers di IFA:

Smartphone dinten ayeuna ngarangkep seueur fitur anu tiasa ageung pikeun pangguna umum. Kusabab kitu, seueur anu parantos nyatakeun hanjelu nalika kaayaan fungsi anu langkung rumit. Dina kontéks ieu kami badé ngembangkeun vérsi EMUI. EMUI 9.0 lahir tina komitmen pikeun nyiptakeun pangalaman anu pikaresepeun, konsisten sareng saderhana. Salajengna, ku dileupaskeun EMUI 9.0, Huawei janten salah sahiji pabrik telepon sélulér munggaran anu ngenalkeun sistem operasi khusus dumasar kana Android Pie, anu saur kuring nyarios seueur hubungan anu caket sareng Google.

EMUI 9.0 numutkeun Huawei, didesain pikeun ngabantosan pangguna nganggo pangalaman pangguna anu langkung saé dina alatna sareng kahirupan anu langkung séhat kalayan memperhitungkeun sababaraha jam anu urang gunakeun ku telepon, ku sabab éta nampilkeun kami Digital Dashboard anu anyar, anu ngalacak métrik panggunaan alat sareng ngamungkinkeun pangguna nyetél kuota pikeun tiap aplikasi; sareng Wind Down, anu ngabantosan pangguna pikeun bersantai sateuacan bobo, sareng paningkatan dina konsumsi listrik alat.

Kanggo ayeuna EMUI 9.0 ayeuna aya dina vérsi béta, anu ayeuna kabuka pikeun pendaptaran. Fitur tambahan bakal dileupaskeun sasar seri Huawei Mate 20 anu bakal datang sareng sadaya fitur tambahan anu diterapkeun dina EMUI anyar ieu, enya, kami henteu ngagaduhan tanggal rilis resmi saluareun presentasi éta sorangan. Pikeun ngadaptar sareng nganggo béta ieu urang ngan saukur kedah nganjang ka halaman wéb resmi na.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.