Huawei ngabaru laptop MateBook D 15-na nganggo chip Intel anyar

MateBook d15

Saeutik demi saeutik jumlah laptop anu ngamutahirkeun prosesorna pikeun generasi anyar Intel langkung ageung sareng Huawei henteu tiasa ditingalkeun. Chip énggal ieu ti Intel parantos ditangtukeun pikeun alat-alat game profesional atanapi vidéo anu pangsaéna. Huawei ngiringan alat-alat ieu anu kalebet chip énggal ku cara memperbaharui laptop andalannya kalayan spésifikasi anu pikaresepeun pisan pikeun tukeur harga anu pikaresepeun.

Éstétika MateBook énggal ieu mirip pisan sareng anu sateuacanna, hal anu pangpayunna urang tingali nyaéta ngajaga desain sadaya layar kalayan bingkai naon waé. Éta diperpanjang tapi henteu kaleungitan naon-naon anu ditawarkeun ku anu sateuacanna ka kami, sapertos ignition kalayan sidik jari, kaméra dilebetkeun kana keyboard atanapi muatan tibalik anu ngamungkinkeun urang ngeusi batre alat sanés ku bagian tina batré internal laptop.

Huawei MateBook D 15 2021: Ciri téknis

Layar: 1080 inci 15,6p IPS LCD

Prosesor: Intel core i5 generasi ka-11 10nm

Gpu: Intel Iris Xe

Ram: 16 GB DDR4 3200 MHz saluran ganda

Panyimpen: 512GB NVMe PCIe SSD

Sistem Operasi: Windows 10 Imah

Konéktipitas: WiFi 6, Bluetooth 5.1

Batré: 42 Wh

Diménsi sareng beurat: 357,8 x 229,9 x 16,9mm / 1,56kg

harga: 949 €

Sadaya layar

Layar 15,6 inci mangrupikeun protagonis tina laptop Huawei ieu kumargi ngeusi ampir 90% tina permukaan payun. Résolusiana sanés diantara anu pangluhurna dina ruas éta, sabab tetep dina 1080p bulistir tapi kualitas na langkung tiasa ditampi. Huawei nyebatkeun yén aranjeunna parantos damel seueur dina panel IPS ieu, ngahontal kedip-kedip anu ampir teu mungkin pikeun dihargaan jeung pisan ngirangan émisi cahaya biru, sahingga nyingkahan kacapean panon dina sési damel panjang.

Kakuatan sareng kagancangan

Prosesorna anu énggal, generasi ka-11 Intel Core, henteu diragukeun mesin anu pangsaéna pikeun tim ieu, ngahontal numutkeun Huawei a 43% gancang dibandingkeun sareng anu sateuacanna. Dina kasus GPU, Huawei langkung maju sareng mastikeun yén berkat ieu chip grafik anyar komputer anjeun bakal tiasa ngajalankeun prosés 168% langkung gancang tibatan modél na sateuacanna.

Harga sareng kasadiaan

Laptop anyar Huawei MateBook D15 2021 sayogi ayeuna kalayan harga awal € 949, Janten mangrupikeun pilihan anu disarankeun pisan upami urang milari komputer anu sanggup sagalana kalayan bahan kualitas dina harga anu lumayan.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.