Huawei Watch 3 sareng FreeBuds 4, tohan dina high-end anu tiasa dianggo

Perusahaan Asia parantos nyayogikeun presentasi internasional anu ngamungkinkeun kami pikeun ningali awal berita anu bakal sumping dina kuartal payun. Moal lami deui urang bakal tiasa masihan analisis anu jero pikeun sadaya alat ieu, dina waktos éta kami bakal nyaritakeun naon berita na.

Huawei ngabalikkeun pasar sareng Huawei Watch 3 sareng Watch 3 Pro anu anyar dibarengan ku sora anu pangsaéna kalayan headphone TWS FreeBuds 4 na. Hayu urang tingali naon sagala pamutahiran anu dijanjikeun ku Huawei ku alat-alat anyar na diwangun sareng upami éta leres-leres pantes dipercaya dina sagala berita ieu.

Huawei Watch 3 sareng Watch 3 Pro

Urang mimitian ku jam tangan anyar ti perusahaan Asia, éta ngadopsi desain sirkular sareng konstruksi anu rada hadé. Éta bakal terus dibarengan ku tombol mékanis, sanaos waktos ieu aranjeunna parantos ngalebetkeun "makuta" sirkular anu bakal ngamungkinkeun urang berinteraksi sareng HarmonyOS 2 salaku Sistem Operasi. Duanana bakal dipasang panel 1,43 ″ AMOLED ku 1000 nits, sedengkeun vérsi "Pro" bakal aya kristal safir.

Hi6262 bakal janten prosesor anu ngurus padamelan sasarengan sareng 2 GB RAM sareng 16 GB tina total panyimpenan. Kami bakal gaduh konéktipitas 4G ngalangkungan eSIM, monitor denyut jantung, sénsor oksigén getih, WiFi, Bluetooth 5.2 sareng tangtosna NFC. Ieu bakal ngamungkinkeun kami pikeun marios seueur parameter, ogé nuturkeun latihan urang ngalangkungan GPS, anu bakal janten dua saluran dina kasus vérsi Pro. Kami masih henteu ngagaduhan tanggal peluncuran resmi atanapi perkiraan harga.

Huawei FreeBuds 4

Generasi kaopat tina headphone pang populerna mérek sumping kalayan warna anu pikaresepeun sareng kasus pangisianan anu pisan dikenal. Huawei ayeuna parantos ngajantenkeun aranjeunna langkung kompak, langkung enteng sareng tiori langkung kuat. Aranjeunna bakal nawiskeun konéktipitas Bluetooth 5.2 sareng batré 30 mAh kanggo unggal earbud kalayan 410 mah dina kotak muatan.

Ku cara kieu urang bakal gaduh 4 jam otonomi dina headphone sareng 20 jam deui dina kasus ieu. Urang tiasa nyambungkeun aranjeunna ka dua alat dina waktos anu sami hatur nuhun kana sambungan dobel kalayan ngan ukur 90 mnt latén. Anjeun ayeuna gaduh Pembatalan Noise Aktif langkung kuat dugi ka 25 dB sanaos henteu ngagaduhan alat isolasi. Éta ogé ngawariskeun pungsi FreeBuds 3 sareng konektipitasna.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.