Huawei Nova 5T: Analisis jero sareng tés kaméra

Saminggu kamari urang nunjukkeun naon kesan munggaran tina Huawei Nova 5T, kisaran pertengahan panganyarna perusahaan Asia anu sumping pikeun nyetél deui precedent dina alat sareng nilai anu hébat pikeun artos sareng anu daék janten " Panglakuna". Kami parantos tiasa nyobian pisan nguji Huawei Nova 5T énggal sareng kami nyandak analisis na ku uji kaméra anu anjeun hoyong tingali. Janten korsi, sabab anjeun moal ngagaduhan mamang ngeunaan Huawei Nova 5T ieu sareng sagala anu tiasa dilakukeun, baik sorotanna, sareng tangtosna, poin anu paling lemah.

Tulisan anu aya hubunganana:
Huawei Nova 5T: Unboxing sareng kesan munggaran

Penting pikeun anjeun ngaliwat kesan munggaran urang, sareng analisis anu jero ieu mangrupikeun palengkap anu sampurna pikeun ciri-ciri ieu anu parantos kami koméntar sateuacana.

Desain ageung saé

Este Huawei Nova 5T ngabogaan beurat handapeun 180 gram sareng ukuran anu cukup, langkung ti Layar 6,2 inci kalayan pemanfaatan 92% ti payun hatur nuhun kana pigura handapeun na anu alit pisan sareng kaméra selfie na "freckle" anu aya di belah kénca luhur. Éta cocog pisan dina panangan, sanaos kanyataan yén éta parantos ngagosok waja pikeun awak sareng gelas pikeun tukang ngadamelna rada licin dina waktosna.

  • beurat: 174 gram
  • Dimensi: X x 154.25 73.97 7.87 mm
  • Kelir anu sayogi: Naksir Biru, Hideung poék sareng Tengah-tengah Ungu

Éta janten nyaman ti dinten ka dinten sareng gaduh desain anu tara diantawis minimalis sareng fungsionalitas, Hésé pikeun ngabédakeunana tina seueur modél "luhur-luhur" anu dibina konstruksi na saé. Kaméra format potrét sareng henteuna maca sidik dina panel tukang ngajantenkeun ieu telepon anu cukup bersih. Gagal éta, urang gaduh sensor sidik anu dina gilirannana mangrupakeun tombol dina pigura sisi, Ieu jalan gancang pisan sareng lumayan épéktip, leyuran anu suksés dina pendapat abdi kumargi ukuran umum terminal sareng hasil anu diragukeun anu diala ku sénsor sidik layar.

Especificaciones técnicas

Ka ieu Huawei Nova 5T Éta kakurangan praktis nanaon, salaku titik positif kami mendakan yén éta bagikeun prosésor anu didamel ku Huawei, éta 980disigir 6 GB RAM sareng teu kirang ti 128 GB panyimpenan dasar. Kami gaduh sadayana konéktipitas anu sayogi sareng daya cadang, nanging urang ogé ngagaduhan henteuna sapertos ngecas nirkabel.

Marca HUAWEI
model 5T anyar
processor 980
layar 6.23 inci LCD-IPS FullHD + kalayan garapan 92%
Kaméra poto di tukang Quadcam 48MP (f / 1.8) GA 16MP (f / 2.2) Makro sareng Bokeh 2MP (f / 2.4)
Kaméra hareup 32 MP (f / 2.0)
Memori RAM 6 GB
neundeun 128GB
Anu maca sidik Sumuhun di sisi
batre 3.750 mah kalayan gancang ngecas 22.5W USB-C
sistem operasi Android 9 Pie sareng EMUI 9.1
Konéktipitas sareng anu sanés WiFi ac - NFC - Bluetooth 5.0 - Dual SIM
beurat 174 gram
dimensi  X x 154.25 73.97 7.87 mm
harga 429 €
Link pameseran HUAWEI nova 5T -...Huawei Nova 5T »/]

Lima kaméra anu ngarecah jajaran tengah

Huawei parantos biasa urang akhir-akhir ieu pikeun mingpin perkara fotografi, dina hal ieu urang ngagaduhan kisaran pertengahan anu langsung muncul kana jajaran pangluhurna. Pikeun ieu urang mimitian ku opat sénsor di payun anu gaduh ciri sapertos kieu:

  • Kepala sekolah: 48MP, f / 1.8
  • Sudut lega: 16MP, f / 2.2
  • Makro: 2MP, f / 2.4
  • Bokeh: 2MP, f / 2.4

Hal kahiji anu menonjol, henteu diragukeun, nyaéta kanyataan éta ngagaduhan sensor «makro», fotografi caket nyandak pentingna khusus dina sadaya rentang Huawei sareng éta mangrupikeun hal anu ngaapresiasi, urang tiasa nyandak gambar anu saé caket sanaos gaduh "ukur" 2MP, Bahkan urang kéngingkeun hasil anu hadé di jero rohangan, fungsionalitas kaméra ieu pastina pikaresepeun pikeun pangguna anu paling kreatif anu bakal tiasa ngabagi poto anu saé pisan. Kuring mendakan dina tés kuring mangrupikeun pangaturan nada anu saé sareng réspon anu saé dina pokus otomatis, tanpa sora anu kasohor.

Kami gaduh kumaha éta henteu tiasa sénsor Wide Angle, 16 MP ieu sareng anu bakal ngamungkinkeun kami nyandak gambar sareng seueur deui kontén, Dina sénsor ieu kami mendakan panyimpangan anu khas pikeun fotografi ciri ieu di sisi. Di dieu urang tiasa ngahargaan sakedik langkung sora saatos lampu hurung sareng poto wengi anu jelas ti pertengahan jajaran. Kami tunduk kana modeu fotografi ieu kana momen anu khusus dianggo, tapi tangtosna éta moal janten potret masarakat umum.

Urang teraskeun sareng fotografi utama, kami mendakan sénsor 48 MP janten modis, kalayan kamampuan kéngingkeun hasil pencahayaan anu saé dina kaayaan anu parah, nanging sakali deui urang ngagaduhan setbacks munggaran dina bentuk noise pas kaayaan lampu turun. Kami negeskeun, leres, yén urang nyanghareupan terminal jarak menengah kalayan harga terbatas, sareng poto na dina "mode wengi" langkung luhur, tapi jauh tina hasil anu luar biasa. Kami gaduh pangaluyuan warna anu saé dina modeu otomatis sareng HDR anu cukup kontén anu nawiskeun hasil kualitas utamina nalika ngeunaan langit sareng ngahindaran foto anu dibakar, HDR henteu diragukeun bagian anu kuring paling resep ngeunaan fotografi Huawei Nova 5T ieu, anu sanaos éta fotografi diédit ku Artifisénsi Ponggawa sareng sistem HiVision, nanging, foto-foto anu nganggo mode «AI» condong nawiskeun sababaraha warna anu warna-warni pisan. warna, saé kanggo jaringan sosial sapertos Instagram, tapi henteu alami pisans. Sacara umum, kuring nembé nganggo kaméra anu langkung saé rata-rata dina hal sénsor utama, anu ngaluarkeun warna kana seueur terminal kelas luhur anu parantos ngaliwat tabel analisis urang taun ieu.

Urang teraskeun sareng fotografi «potrét» anu henteu tiasa dilangkungan. Éta ngagaduhan sensor 2MP khusus anu ngajantenkeun hasilna sareng jéntré langkung réalistis, nanging, software lebet pisan dina karya ieu, sakantenan upami anjeun hoyong nyandak poto modél potrét pepelakan, indikator némbongan yén terminal henteu ngadeteksi rupa naon. Nanging, sanaos indikasi ieu, hasilna langkung saé pikeun objék sareng sato nalika urang fokus leres sareng dina kaayaan cahaya anu nguntungkeun. Dina hal ieu sensor 2MP rada ngadukung anu utama, janten kéngingkeun warna, kontras sareng cahaya dina tingkat anu sami, urang ngagaduhan anjeunmodeu potrét anu saé dina kaméra tukang.

Urang ayeuna tos ka Kaméra selfie, teu aya deui teu kurang sareng ati-ati, sabab Xiaomi nawiskeun dina modél ieu sensor henteu kirang ti 32MP, sareng éta pikeun seueur pangguna kaméra payun sami pentingna atanapi langkung ti tukang. Bukaan fokus f / 2.0 nawiskeun hasilna langkung saé dina kondisi pencahayaan anu parah, sanaos leres yén parangkat lunak paranté pisan dina hasil (sapertos ampir di terminal Asia), urang tiasa sakedik ngarobih «modeu kageulisan». Kami ngagaduhan fotografi potret ogé dina sensor payun, ogé rupa-rupa saringan sareng kaméra pikeun aplikasi Huawei, naon anu ngajadikeun terminal ieu nyata "Toy" nalika nyandak gambar.

Kami malire bagian pidéo tina kaméra payun sareng langsung ka tukang. Pidéo ieu ditetepkeun ku parangkat lunak, kami ngagaduhan gambar anu saé sareng résolusi maksimum 4K dina 30 FPS. Éta nawiskeun hasil tina kualitas anu diarepkeun pikeun harga na, nangkep audio anu kuat sareng boro-boro panyimpangan sanaos stabilisasi ku parangkat lunak, dina pidéo anu kami tinggalkeun di bagian luhur tulisan anjeun gaduh tés atah nyata tina néwak pidéo Huawei. Nova 5T.

Pondokna Kuring nyanghareupan naon anu tiasa janten bagian fotografi anu pangsaéna dina terminal jarak menengah jeung ieu Huawei Nova 5T. Sedengkeun pikeun kaméra Huawei, urang teraskeun ngagaduhan seueur pilihan, shot anu relatif gancang sareng antarbeungeut pangguna anu intuitif sareng nyaman. Aranjeunna menonjol hususna mode némbak AI HDR + anu ngagabungkeun Kecerdasan Ponggawa sareng modeu HDR + kéngingkeun hasil anu saéstuna sareng Super Peuting, khususon pikeun fotografi wengi.

Otonomi sareng konéktipitas

Anjeun moal sono sacara praktis nanaon, urang gaduh ac WiFi, Bluetooth 5.0, USB-C kalayan kapasitas OTG sareng tangtosna NFC, anu bakal ngamungkinkeun anjeun mayar ku telepon sélulér anjeun kalayan aman ku pelengkap sensor sidik sisi. Kami parantos kéngingkeun konéksi WiFi anu stabil dina jaringan 2,4 GHz sareng 5 GHz anu ngamungkinkeun urang maénkeun Call of Duty: Mobile tanpa masalah, contona.

Pikeun bagian na urang gaduh 3.750 mah tina batré anu mastikeun urang sadidinten anu paling nuntut, sababaraha dinten pikeun anu biasana ngan ukur nganggo navigasi. Kami henteu gaduh pangisian nirkabel Qi, anu mimiti tina aspék anu nganteurkeun urang ka tengah-tengah, tapi ku 22,5W muatan gancang yén dina tés urang parantos ngahontal ti 0% dugi ka 50% sakitar 33 menit. Kalayan masalah batré Huawei Nova 5T henteu aya, sareng sajabina, carjer gancang kalebet kana bungkus.

Pendapat multimédia sareng editor

Dina bagian multimédia, panel anjeun tiasa ngendalikeun LCD 6,26 inci, kalayan resolusi FullHD + anu nawiskeun kapadetan piksel tina 412 PPI. Rasio aspek na nyaéta 19,5: 9 sareng urang tiasa sacara gampil nganggo kontén tanpa "dosa" anu ngagaduhan kaméra selfie janten halangan anu hébat. Tekenan yén urang henteu ngagaduhan stereo speaker dina kasempetan ieu, tapi soantenna jelas sareng kuat, dina naon anu tiasa ditawarkeun ku jinis spiker ieu, tanpa disorot. Tempatna ogé di tukang. Layarna kawilang dikalibrasi ogé urang mendakan pangéling-ngétang deui pikeun jarak pertengahan, séri anu kontras sareng bayangan dina titik-titik anu aya di sakitar pigura, Kontras ieu khas pikeun layar LCD anu seueur dianggo sareng urang parantos ningali éta di terminal sanés perusahaan ieu. Aranjeunna khususna caang ku latar bodas, tapi Nanging, warna, kontras sareng lampu terminal éta saé, ngajak urang ngonsumsi kontén multimedia dina panel ageung na.

Sedengkeun pikeun pagelaran, urang ulah sono nanaon, Éta cairan, lemes sareng sanggup ku sagala rupa anu sayogi di Google Play Store, pakakasna dugi ka tugasna, anjeun moal ngarep-ngarep kirang. Wétan Huawei Nova 5T Éta ngagaduhan anu diperyogikeun pikeun dirojong ku perusahaan pikeun harga sareng fitur sareng janten penjual terlaris Huawei salami genep sasih payun. Éta ngagaduhan kaseueuran fungsi anu diperyogikeun di pasar umum, desain anu pikaresepeun pisan, finish anu saé sareng bagian fotografi anu ngabédakeun. Anjeun tiasa kéngingkeun Huawei Nova 5T ieu tina 429 euro dina sababaraha varian na PENTING.

Huawei Nova 5T: Analisis sareng tés kaméra
  • Peunteun éditor
  • Meunteun 5 bentang
429 a 499
  • 100%

  • Huawei Nova 5T: Analisis sareng tés kaméra
  • Tinjauan ngeunaan:
  • Dipasang dina:
  • Modifikasi terakhir:
  • rarancang
    Penerbit: 92%
  • layar
    Penerbit: 79%
  • kinerja
    Penerbit: 90%
  • kamera
    Penerbit: 90%
  • Otonomi
    Penerbit: 85%
  • Portabilitas (ukuran / beurat)
    Penerbit: 80%
  • Kualitas harga
    Penerbit: 92%

Naros

  • Desain anu saé sareng bahan anu saé
  • Otonomi hébat sareng ngecas gancang 22.5W
  • Bagian fotografi anu pangsaéna dina kisaran harga na
  • Harga anu kawilang dikandung

Kontra

  • Sababaraha kalangkang dina panel LCD
  • Pikeun naroskeun moal kakurangan, tanpa muatan Qi

Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.