Huawei Nova 5T: Unboxing sareng kesan munggaran

Huawei tetep bet dina salah sahiji daérah anu paling dominan di pasar telepon pinter, tangtosna urang nyarioskeun kisaran pertengahan, tapi henteu ngan ukur jarak pertengahan, tapi mangrupikeun salah sahiji kualitas sapertos anu ngajantenkeun kawéntar. yén éta khasanah ayeuna. Akhir-akhir ieu urang fokus kana Huawei Mate 30, tapi… kumaha upami urang nyarioskeun jinis alat anu sanés?

Kami masihan anjeun unboxing sareng kesan munggaran tina Huawei Nova 5T, terminal jarak menengah anu bakal dipikahoyong pisan. Serangkaian fitur, desain sareng fungsionalitas anu tiasa ngalaksanakeun Nova 5T ieu dugi ka luhur jajaran penjualan, naha urang ningali?

Éta henteu sami pikeun ningali éta dina gerak tibatan maca éta, janten hal anu pangheulana kuring nyarankeun nyaéta anjeun ngaliwatan saluran YouTube kami sareng nyandak kasempetan pikeun ngalanggan, ku cara ieu anjeun bakal ngakses unboxing ieu sareng seueur analisa karesep anjeun. produk. Dina hal ieu, dina pidéo anu judulna tulisan ieu anjeun bakal tiasa ningali kumaha urang ngabongkar Huawei Nova 5T sareng kami ngalakukeun sababaraha tés anu mimiti pikeun anu tiasa dilakukeun. Ayeuna urang angkat kalayan detil anu paling penting sapertos ciri téknis na.

Lambaran data Huawei Nova 5T

Éta kakurangan praktis nanaon, Anu paling menonjol ngeunaan Huawei Nova 5T ieu nyaéta di jero éta katingalina mirip pisan sareng terminal anu parantos masihan seueur ngobrolkeun kakuatan sareng kualitas na, Huawei P30 Pro, ieu mangrupikeun spésifikasi na.

Marca HUAWEI
model 5T anyar
processor 980
layar 6.23 inci LCD-IPS FullHD + kalayan garapan 92%
Kaméra poto di tukang Quadcam 48MP (f / 1.8) GA 16MP (f / 2.2) Makro sareng Bokeh 2MP (f / 2.4)
Kaméra hareup 32 MP (f / 2.0)
Memori RAM 6 GB
neundeun 128GB
Anu maca sidik Sumuhun di sisi
batre 3.750 mah kalayan gancang ngecas 22.5W USB-C
sistem operasi Android 9 Pie sareng EMUI 9.1
Konéktipitas sareng anu sanés WiFi ac - NFC - Bluetooth 5.0 - Dual SIM
beurat 174 gram
dimensi  X x 154.25 73.97 7.87 mm
harga 429 €
Link pameseran HUAWEI nova 5T -...Huawei Nova 5T »/]

Kami ogé nyorot kanyataan yén éta ngagaduhan Batré 3.750 mah anu prinsipna bakal nawiskeun langkung ti cukup otonomi pikeun tiasa meresan pagelaranana. Urang bakal terang perkawis éta minggu payun nalika urang nyebarkeun analisis jero sacara langsung, tah teraskeun upami anjeun hoyong ningali tés kaméra sareng sésana fitur "khusus" tina Huawei Nova 5T ieu, samentawis éta kami bakal neraskeun kesan anu munggaran.

Unboxing sareng sadaya eusi jero

Unboxing lumayan baku, urang ngagaduhan segel dasar anu henteu ngagaduhan "easy-open", sanaos kami gancang-gancang ngajawabna nganggo péso alit. Bungkusanna nyaéta standar Huawei sareng di luar sana lumayan, waktosna kanggo nyarioskeun eusi kotak, urang bakal sono kana naon, kuring ngarepkeunana. Dina jero bungkus kami mendakan: Huawei Nova 5T, kabel 1,2C USBC, carjer gancang 23W, adaptor USBC ka 3,5mm Jack, panggunaan sareng pituduh garansi, konci baki SIM sareng headphone Huawei USBC Huawei na tungtungna.

Leres, anjeun bakal gancang-gancang merhatoskeun yén kami henteu ngagaduhan anu di jero anu cukup mangpaat, kami dikaitkeun panutup transparan yén Huawei parantos ngempelkeun akhir-akhir ieu dina kotak. Hanjakalna waktos ayeuna ieu urang kedah ngagaleuh éta di tempat penjualan anu dipikaresep, atanapi dina daptar kamungkinan penting anu aya di Huawei Space di Gran Vía (Madrid), dimana aranjeunna gaduh seueur sampul anu dipajang. Di sisi anu sanésna, éta badé hadir sareng pelindung layar sateuacana, pilem palastik anu nambihan panyalindungan tambahan pikeun panel ageung na langkung ti genep inci, jéntré asli ti Huawei.

Désain sareng kesan munggaran di tangan

Huawei Nova 5T lumayan réngsé, urang mendakan pangaruh gradién atanapi épék huruf 3D anu bakal gumantung kana vérsi anu urang mésér: Ungu, biru atanapi hideung. Dina kasempetan kami, kami nguji vérsi biru anu gradiénna tina cahaya dugi ka poék. Sasis didamel tina aluminium anu digosok, sedengkeun bagian tukangna nyaéta gelas, gelas anu katingalina sapertos magnet anu leres kanggo sidik tapi anu touch sareng warna na, jujur, parantos narik ati kuring, sabab éta parantos kajantenan kuring nalika Huawei P30 Pro .

Kami gaduh résistansi percikan, susunan tilu sensor tukang nangtung sareng sénsor horisontal tunggal. Teruskeun Huawei parantos milih sistem «freckle» pikeun ngasupkeun kaméra dina hiji sisi, pilihan anu saé anu ninggalkeun urang a Layar 92% pikeun resolusi FullHD + langkung ti cukup. Pigura handapna alit pisan sareng payunna bakal hésé pikeun urang terang naha urang leres-leres nyanghareupan mid-range atanapi high-end. Nanging, kami parantos mendakan tempat teduh alit dina panel LCD dina posisi anu tangtu, hal anu ilahar dina jenis terminal ieu.

Parobihan sakedik dina alat Huawei

Firma Asia parantos milih nempatkeun pamaca sidik di sisi pigura, anu ogé tombol, ieu ngagaduhan titik négatip dina tingkat desain kanggo seueur pangguna (sanés kanggo kuring), kusabab kanyataanna langkung pikaresepeun maca sidik dina layar. Tapi jujur, saatos nyobaan sareng ningali kumaha épéktipna sareng gancangna, kesan kuring anu munggaran pikeun kasuksésan, kuring resep sénsor sidik sisi éta umum di alat ti rentang Xperia Sony.

Di sisi anu sanésna, urang masih gaduh seueur damel payun pikeun mariksa otonomi, performa anu nyata sareng tangtosna uji kaméra tina Huawei Nova 5T ieu. Kami ngingetan yén anjeun tiasa ningali éta duanana dina halaman wéb sareng dina saluran YouTube kami, Janten kuring nyandak kasempetan ieu pikeun ngundang anjeun nuturkeun kami Twitter y Facebook Supados anjeun tetep nuturkeun sadaya berita anu bakal datang, naha anjeun resep Huawei Nova 5T ieu? Kami asih anjeunna ayeuna, tapi urang gaduh seueur padamelan sateuacanna sareng anjeunna. Émut yén anjeun parantos tiasa ngagaleuh éta di HUAWEI nova 5T -...PENTING"/] ti saprak 429 euro.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.