Huawei P40 Pro - Unboxing sareng tés munggaran

Kami parantos ngalaman salah sahiji presentasi Huawei anu paling anéh dina sajarah, sareng éta momen anu panasaran hirup kusabab pandemi ayeuna parantos ngajantenkeun urang resep kana presentasi waktos ieu ti bumi urang. Obrolan sareng tim Huawei sareng sasama téknologi parantos sono. Janten, sabab teguh Asia henteu hoyong anjeun sono pisan tina sagala hal anu aranjeunna tampilkeun, aranjeunna parantos kéngingkeun Huawei P40 Pro énggal di tangan kami sababaraha menit saatos presentasi na. Pendakan sareng kami unboxing high-end anyar Huawei, P40 Pro, kalayan sadaya fiturna sareng naon anu anjeun kedah terang ngeunaan kabaruan na.

Mimiti urang hoyong nyebatkeun éta Kami ngalakukeun tinjauan ieu sakali deui dina kolaborasi sareng rerencangan Androidsis, ku sabab kitu, urang bakal ningali unboxing sareng kesan munggaran di dieu dina Actualidad Gadget, tapi minggu payun anjeun bakal tiasa nikmati ulasan pinuh ku tés kaméra sareng kinerja di Androidsis, boh dina halaman wébna sareng dina saluran YouTube na. Sareng tanpa ado salajengna, hayu urang buka sareng detil Huawei P40 Pro ieu.

Ciri téknis

Sakumaha anjeun tiasa tingali, P40 Pro énggal ieu kakurangan praktis nanaon, dina tingkat téknis kakuatan éta menonjol prosesor Kirin 990 na ti perusahaan Asia éta sorangan dibarengan ku 8GB RAM sareng unit pamrosésan grafik Mali G76.

Marca HUAWEI
model P40 Pro
processor 990
layar 6.58 inci OLED - 2640 x 1200 FullHD + dina 90Hz
Kaméra poto di tukang 50MP RYYB + Ultra Wide Angle 40MP + 8MP 5x Telephoto + 3D ToF
Kaméra hareup 32MP + IR
Memori RAM 8 GB
neundeun 256 GB tiasa dilegakeun ku kartu propriétari
Anu maca sidik Leres - Dina layar
batre 4.200 mah kalayan muatan gancang 40W USB-C - Muatan Qi dibalikkeun 15W
sistem operasi Android 10 - EMUI 10.1
Konéktipitas sareng anu sanés WiFi 6 - BT 5.0 - 5G - NFC - GPS
beurat 203 gram
dimensi X x 58.2 72.6 8.95 mm
harga 999 €

Tina sudut pandang téknis Urang ogé kedah nyorot kanyataan yén urang gaduh téknologi telekomunikasi 5G, Sareng éta dina aspék ieu Huawei mangrupikeun panaratas, salah sahiji firma anu nyebarkeun konéktipitas sapertos ieu di seluruh dunya. Sapertos anu diarepkeun, urang ogé ngagaduhan WiFi pangénggalna WiFi 6, Bluetooth 5.0 sareng konéktipitas NFC anu tiasa mayar ku alat atanapi nyingkronkeunana.

Kaméra: Titik Turning

Kami ngagaduhan modul opat sénsor anu cukup penting anu ngabéntenkeun dina tingkat desain, ieu sakali deui dugi ka raos konsumen. Sacara pribadi kuring resep pisan sareng pangaturan kaméra sateuacanna anu henteu kalebet sensor anu kirang, tapi kuring ngarti yén perlu diperbaharui ti jaman ka jaman dina aspék ieu pikeun ngabédakeun modél anyar tina anu "langkung lami". Hasil munggaran anu kami kéngingkeun luar biasa sapertos anjeun tiasa tingali dina tés anu urang tinggalkeun di handap pikeun muka sakedik anjeun.

  • Sénsor 50MP f / 1.9 RYYB
  • 40MP f / 1.8 Sudut Lebar Ultra
  • Telephoto 8MP kalayan zum 5x
  • Sensor 3D ToF

Dina cara nu sami urang gaduh rékaman pidéo kalayan stabilisasi spektakuler sareng transisi anu cukup saé antara kaméra, sareng éta EMUI 10.1 ngajantenkeun aplikasi kaméra pangalaman anu saé pisan anu parantos ngantepkeun raos dina sungut urang dina tés anu munggaran ieu sareng kami yakin yén éta bakal masihan kami hasil anu saé dina tés akhir. Kami mendakan pamrosésan anu gancang dina gambar, aya bedana sakedik nembak anu kami candak sareng hasil akhirna, sareng kami henteu terang pisan naha ieu saé atanapi goréng, utamina ngalangkungan Intél Artifisial

Multimedia sareng kamampuan anu sanés

Urang mimitian ku layar luar biasa na ampir 6,6 inci OLED kalayan sadaya téknologi HDR anu tiasa dibayangkeun sareng sapertos biasa di mérek nawiskeun pangaluyuan warna anu optimal. Urang tiasa ngakses résolusi FullHD + kalayan laju nyegerkeun 90Hz Sareng nyatana éta mangrupikeun salah sahiji aspék anu paling kaget kuring, layar na saé pisan sareng konsumsi pidéo sakumaha saé pangalaman nalika nyandak gambar. Nyatana, kuring tiasa nyarios yén layar mangrupikeun salah sahiji aspek anu kuring paling resep ngeunaan Huawei P40 Pro ieu.

Batré tina Huawei P40 Pro ieu nyaéta 4.200 mah sareng jelas urang henteu acan tiasa nyobian, sanaos sensasina saé dina kontak anu munggaran. Nawarkeun muatan gancang 40W dipirig ku pangisian daya nirkabel anu tiasa dibalikkeun dugi ka 27W, anu mangrupikeun kagila-gilaan, nyatana pastina bakal sesah milari charger nirkabel sareng kasaluyuan Qi anu ngaluarkeun seueur kakuatan. Tangtosna, sanaos batréna henteu pati ageung, Huawei ngagaduhan pangalaman anu parantos dibuktikeun nalika ngajaga hirupna.

Beda antara modél anu béda

Beda utama aya dina kaméra, masing-masingna bakal ngagaduhan sénsor deui, tina 3 dina P40 dugi ka 5 dina P40 Pro +. Perlu dicatet yén P40 Pro + bakal diwangun dina keramik sareng ngan ukur ngagaduhan dua warna dasar, bodas sareng hideung, anu ekslusif, ogé kanyataan yén éta ngagaduhan 12GB RAM anu 4GB langkung seueur tibatan model samemehna disebatkeun. Kami bakal ngajantenkeun anjeun inpormasi sareng kami bakal masihan ulasan.

Naon anu urang henteu kedah gagal nyebatkeun nyaéta éta anu urang ngagaduhan kamungkinan milih antara opat warna: Abu, Napas Bodas, Hideung sareng Emas salian ti bérés keramik anu bakal éksklusif pikeun modél pangluhurna kisaran, Huawei P40 Pro + anu kami ngarepkeun pikeun diuji engké.

Sakumaha anu parantos kami sebatkeun, kami ngarepkeun yén pidéo anu ngarahkeun kotak ieu kalayan kesan anu munggaran bakal nyenangkeun anjeun sareng kami ngingetan yén minggu payun anjeun bakal tiasa ningali ulasan lengkep minggu payun dina saluran Androidsis YouTube sareng ogé dina halaman wéb na, www.androidsis.com dimana aya seueur jumlah sareng ulasan ngeunaan produk Android anu sayogi di pasar, Naon nu nuju bade leungit?


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.