Huawei Watch GT2 Pro: Jam tangan anu paling lengkep saacan ayeuna

Firma Asia tetep ngajaga kalénder alatna. Nembe, acara khusus Huawei parantos ningali berita sapertos Huawei Watch Fit sareng FreeBuds Pro énggal kalayan pembatalan noise aktif berkualitas tinggi. Anjeun tiasa ningali sadaya berita anu parantos kami tés dina Androidsis.

Samentawis éta, urang parantos nyobian sababaraha produk ieu anu parantos diluncurkeun ku Huawei salami sababaraha minggu. Kami gaduh leungeun kami Huawei Watch GT2 Pro anu anyar, jam tangan anu paling lengkep dugi ka ayeuna. Pendakan sareng kami sadaya kamampuan dina analisa anu jero ieu.

Desain: Betting dina kisaran premium

Urang mimitian ku desain, dimana Huawei langkung resep ngajaga desain anu saé sareng ngawangun di luhur anu sanés. Éta terus bet dina kasus sirkular dina gaya nonton tradisional murni, tapi dina hal ieu kejutan téh persis pikeun bahan na.

Kami gaduh kasus anu didamel tina titanium sedengkeun bagian payunna didamel tina kristal safir, anu mastikeun langkung tahan kana tabrakan, sanaos umumna condong ngagores anu sanés. Urang tiasa sacara gampang ngajawab ieu ku pilem pelindung anu biasana urang mendakan.

  • ukuran: 46,7 mm x 46,7 mm x 11,4 mm
  • beurat: 52 gram

Arloji ageung, beuratna 52 gram tanpa tali, janten kesan anu mimiti lumayan saé. Éta bakal dijual ku dua tali, salah sahiji fluoroelastomer lumayan tahan sareng pikaresepeun kanggo keuna (anu parantos kami nyobian) sareng anu sanésna didamel tina kulit. Beurat anu urang pasikeun nyaéta tanpa tali.

Dipencét tukangna keramik janten urang gaduh set anu cukup lengkep. Sakedik deui kanggo nambihan desainna. Sedengkeun pikeun unboxing, urang gaduh basis pangisian nirkabel Qi na, bari urang kakurangan adaptor jaringan USB.

Ciri téknis

Dina kaayaan tiung, sakumaha anu aranjeunna nyarios, Huawei parantos milih ngalebetkeun prosesor anu dikenal dina kulawargana, Kirin A1 + STL49R, kalayan panyimpenan internal 4GB, sadayana ieu bakal masihan anjeun sababaraha kapasitas sareng performa anu parantos kami diverifikasi. Sistem operasi cair sareng layar gancang pisan ngabales paréntah.

Operasi anu leres ieu, cocog sareng iOS9 + atanapi Android 4.4+ Éta parantos ngajantenkeun anjeunna kawéntar, sareng jujur, pagelaran éta leres-leres patut. Pangalaman téknis urang sadayana parantos langkung nguntungkeun sareng kuring henteu tiasa sono nanaon pisan dina hal ieu.

Layarna nyaéta panel 454 x 454 AMOLED dina resolusi HD ogé 1,39 inci total. Layar ieu diluyukeun ogé dina hal warna, janten AMOLED ngabantosan kami dina hal konsumsi batréna kalayan warna hideung murni na (kumplit) sareng kacaangan khusus cukup luhur pikeun dinikmati dina kaayaan anu parah.

Pikeun bagian na kami gaduh 5 ATM résistansi cai (50 méter), Bluetooth 5.1 pikeun sambungan anu calakan, dibarengan ku GPS sahingga tiasa ngadamel pemetaan rute anu urang lakukeun nalika urang resep sési latihan jauh ti bumi. GPS ieu dibarengan ku kompas masihan kami hasil anu pikaresepeun 100% sareng éta sampurna pikeun kuring.

Sensor sajajalan sareng kamampuan latihan

Kami gaduh langkung ti 100 jinis latihan anu béda. Kami parantos nyobian pikeun uji coba di seueur diantara aranjeunna sareng sadayana éta parantos nunjukkeun presisi anu mutlak, éta seueur hubunganana sareng kanyataan yén aranjeunna ngahiji elemen sapertos GPS sareng kompas nalika kéngingkeun hasil anu leres-leres tiasa dipercaya. Kami parantos parantos nyarioskeun perkawis aplikasi Kaséhatan Huawei dina sababaraha waktos.

aplikasi ieu kasehatan Éta anu ngamungkinkeun urang duaan ngonpigurasikeun jam (tingali video di luhur), éta ogé ngamungkinkeun kami pikeun ngaksés sareng ngahijikeun «jam tangan» anu béda, fitur kustomisasi anu sanésna kuring resep pisan.

  • Accelerometer
  • Gyroscope
  • Kompas
  • Laju haté
  • Lampu sakitar
  • Tekanan hawa
  • Oksigén getih

Sensor anu sanés anu bakal kami bakalan khusus nyaéta oksigén getih, hal anu Apple nembe parantos lebetkeun kana Apple Watch Series 6 sareng Huawei parantos mutuskeun badé maju. Dina tés urang éta parantos akurat sareng sigana urang mangrupikeun hal anu penting pisan pikeun diperhatoskeun pikeun ningkatkeun palatihan urang.

Otonomi sareng pangalaman pangguna

Kami henteu ngagaduhan data mutlak tina «mAh» batréna, Nanging, kami mendakan turun anu kasohor ti langkung ti 20 dinten otonomi vérsi sateuacana dugi ka 15 dinten anu dijanjikeun ku Watch GT2 Pro ieu. Hasilna, sapertos biasa dina produk Huawei ieu, tiasa dipercaya pisan numutkeun data anu disayogikeun. .

Kami gampang ngahontal 13 dinten otonomi kalayan sési latihan ampir unggal dinten, ngamangpaatkeun kamampuan GPS, sensor denyut jantung sareng dina sababaraha kasus sénsor oksigén getih. Sigana di tingkat otonomi (kalayan layar sok hurung dina sababaraha kasus) Huawei masih kénéh pamimpinna.

Pikeun bagian na, pangalaman kuring parantos nguntungkeun. Kuring parantos nganggo alat sareng Huawei P40 Pro dimana singkronisasi parantos gancang sareng mutlak. Kami parantos tiasa ngaksés data anu teu aya tungtungna dina aplikasi Kaséhatan, ogé nyandak kasempetan pikeun silih ganti antara bidang anu béda.

Abdi henteu hoyong sono kanyataan yén éta ngagaduhan panyatur (lumayan kuat) sareng urang tiasa ngatur sadaya musik urang (duanana anu diintegrasikeun kana jam tangan sareng anu diputer dina streaming dina alat) pikeun ngadangukeun musik sareng nyéépkeun waktos lami langsung tanpa nyandak ponsel urang ngalatih, kumargi éta teras disingkronkeun tanpa masalah.

Kasimpulan éditor

Kuring resep seueur hal ngeunaan Watch GT2 Pro, Anu kahiji nyaéta kusabab desain sareng bahan na éta mangrupikeun produk Premium anu tiasa ngiringan anjeun duaan kana latihan sareng acara anu langkung khusus, ngarobih bidang langkung ti cukup. Kuring ogé resep kanyataan yén praktis teu mungkin pikeun nantang anjeunna nalika latihan, anjeunna siap ampir naon waé.

Pikeun bagian na, otonomi sanaos parantos turun masih luhur pisan, utamina upami urang bandingkeun sareng persaingan. Anjeun tiasa ngagaleuhna di akhir Séptémber nalika Huawei sacara resmi nyimpenna di Spanyol. pikeun antara 329 sareng 349 euro gumantung kana point of sale.

Lalajo GT2 pro
  • Peunteun éditor
  • Meunteun 5 bentang
329 a 349
  • 100%

  • Lalajo GT2 pro
  • Tinjauan ngeunaan:
  • Dipasang dina:
  • Modifikasi terakhir:
  • rarancang
    Penerbit: 95%
  • layar
    Penerbit: 90%
  • kinerja
    Penerbit: 95%
  • Otonomi
    Penerbit: 90%
  • Portabilitas (ukuran / beurat)
    Penerbit: 87%
  • Kualitas harga
    Penerbit: 95%

Naros

  • Desain kualitas tinggi na constriction
  • Kamampuan téknis anu teu aya tandingna, mustahil ditantang
  • Otonomi anu saé pisan
  • Harga anu disaluyukeun upami urang nganggap kalapa

Kontra

  • Aranjeunna tiasa nawiskeun alternatif anu rada langkung alit
  • Éta moal nganyenyeri upami nambihan adaptor jaringan
  • Saeutik interaksi sareng bewara
 

Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   virgil cenahna

    Anjeun teu tiasa mayar nganggo jam sareng éta ngajantenkeun léngkah penting di handapeun jam perusahaan sanés anu percaya dirina janten déwa. Sareng gaduh pilihan anu sami sareng IOS sareng android, sanés anu asli, upami sanés anu anjeun lakukeun sareng android, laksanakeun sareng IOS. Sareng jam anu sanésna bakal sajarah