Huawei Watch GT3 mangrupikeun konsékrasi rumus anu suksés [Analisis]

Wearables aya dina modeu, sanaos kanyataan yén aranjeunna henteu acan réngsé ngamimitian, dina taun-taun ayeuna, sanaos lirén anu disababkeun ku pandémik, jam tangan pinter ieu janten populér berkat fungsionalitasna anu teu kaétang sareng tangtosna ningkat prestasina. Dina hal ieu Huawei parantos lami nawiskeun sababaraha pilihan pangsaéna di daérah éta tina jam tangan pinter, sareng éta bakal terus kitu.

Urang nganalisis Huawei Watch GT 3 anyar ieu enshrined salaku Perbaikan tina versi saméméhna tur mertahankeun komitmen kuat -na pikeun Harmony OS. Kami nganalisis smartwatch Huawei anu pang anyarna sareng pangkuatna dugi ka ayeuna, panggihan sareng kami.

A design recognizable tur suksés

Dina hal ieu Huawei henteu hoyong kaluar tina kanon ngeunaan jam tangan pinter, ngajaga aspék jam tangan tradisional jauh tina anu dipikahoyong ku merek sanés sapertos Apple sareng Xiaomi. Kami gaduh dua kotak, 42,3 x 10,2 milimeter sareng 46 x 10,2 milimeter gumantung kana kabutuhan urang. Arloji bakal beuratna sakitar 35/43 gram tanpa tali, sarta karasaeun refined sarta well-diwangun, kitu ogé geus adat pikeun brand Cina. Dina kasus modél anu dianalisis, éta kalebet tali kulit coklat sareng kotak stainless steel dina warna anu alami, elegan sareng serbaguna.

  • Vérsi: 42 sareng 46 milimeter, tradisional sareng "olahraga"
  • Warna: Emas, Rose Emas, Baja sareng Hideung.
  • Tali: Milanese, silikon, kulit sareng baja.
  • Palapis keramik dina tonggong

Dina hal ieu, urang geus nyaho yén urang boga versi kalawan leungeun kadua dina pigura atawa tradisional gumantung model dipilih jeung diménsi layar. Perlu disebatkeun, supados henteu ngabingungkeun pamaca, urang nganalisa versi 46-milimeter kalayan tali kulit coklat sareng casing warna baja tradisional. Tina sudut pandang kuring, jam tangan ngajaga proporsi anu saé, desain anu teu tiasa dirobih sareng rarasaan versatility sareng kaanggunan anu penting, éta tiasa marengan anjeun ka acara formal sareng gim, hal anu kedah diémutan nalika ngadamel pencairan ciri ieu.

Ciri téknis

Dina hal ieu, Huawei parantos milih ARM Cortex-M, tanpa nerapkeun ku cara kieu prosesor pabrik sorangan jalma anu urang terang pisan. Ieu warta alus sabab accentuates versatility tina Harmony OS, tapi ngajadikeun urang heran ngeunaan masa depan prosesor brand Asian urang sorangan. Sedengkeun pikeun memori RAM urang teu boga informasi husus, urang boga ngeunaan na 4 GB tina total gudang, hadé katelah «ROM».

  • NFC
  • Mikropon terpadu pikeun nelepon
  • Spéker terpadu
  • Lalawanan dugi ka 5 ATM

Kami gaduh jam tangan anu gaduh sambungan WiFi generasi ka-5.2 ogé Bluetooth XNUMX jadi urang boga rupa-rupa kamungkinan nirkabel. Urang teu boga waktu ieu (enya dina modél saméméhna) lkamungkinan ngahijikeun eSIM atanapi kartu SIM virtual, jadi Anjeun bakal boga hiji gumantungna mutlak dina telepon. Alatna cocog sareng Harmony OS, Android 6.0 teras sareng ios 9.0 teras, janten alternatif anu serbaguna anu, kumaha oge, moal ngijinkeun urang berinteraksi sareng bewara di luar Huawei / Honor kalayan gampang sareng gancang. .

Sénsor sareng rupa-rupa kagunaan

CKumaha upami kitu, Huawei Watch GT 3 ieu Inherits rentang alus sensor, saluareun monitor denyut jantung Palasik jeung méter jenuh oksigén getih, Huawei geus hayang ngahurungkeun Watch GT 3 ieu jadi alternatif pikeun olahraga tanpa kaleungitan nanaon, pikeun sakabéh ieu bakal marengan urang:

  • Sensor suhu awak (bakal diaktipkeun dina pembaruan anu bakal datang).
  • Sénsor tekanan hawa (barometer).

Sadaya ieu salian sistem pangukuran anu tepat pikeun lokasi dimana éta GPS, GLONASS, Galilleo sareng tangtosna QZSS dina sadaya vérsi na. Karakteristik téknis saluareun layar sareng otonomi dibagi dina ukuran sareng vérsi anu béda. Sareng éta kumaha urang teraskeun ngobrol ngeunaan layar.

Versi 46-milimeter (diuji) ngagaduhan panel AMOLED de 1,43 inci nu ngagambarkeun pertumbuhan slight dibandingkeun versi saméméhna, kalawan resolusi 466 × 466 sahingga nawarkeun dénsitas piksel of 326PPI. Pikeun bagian na, urang boga resolusi sarua dina versi 42-milimeter, jadi dénsitas piksel naek ka 352PPI, jéntré ti sudut pandang urang imperceptible antara hiji versi jeung nu sejen.

Latihan, pamakéan sarta autonomies

Ngeunaan kustomisasi dina AppGallery urang manggihan sistem Huawei urang sorangan langkung ti 10.000 spheres anu tiasa diunduh, Seuseueurna gratis, anu bakal ngajantenkeun anjeun henteu mendakan anu dipikahoyong. Éta gaduh bezel puteran anu ningkat, ogé tombol profil profil anu ayeuna gaduh sentuhan anu langkung nyaman sareng perjalanan tina sudut pandang urang.

Dina bagian ieu Huawei ngajangjikeun kami sareng TruSeen 5.0+ katepatan anu langkung ageung dina pangukuran latihan, sareng kanyataanana tés kami parantos nguntungkeun, nunjukkeun hasil anu dibandingkeun sareng alternatif anu luhur sapertos Apple Watch atanapi Galaxy Watch, sadayana berkat dalapan detektor poto na.

  • Perbaikan algoritma AI kalayan ambang simpangan 5LPM.
  • Bewara ngeunaan keteg jajantung anu henteu teratur.
  • Ngawaskeun bobo.
  • asisten sora terpadu.

Tanpa masihan kami data anu tepat dina mAh, perusahaan Asia parantos ngajanjikeun kami 14 dinten otonomi anu kami henteu tiasa ngahontal, kami tetep antara 11 sareng 12 dinten nganggo biasa. Dina kalolobaan aspék sapertos aplikasi sareng manajemén data, antarmuka pangguna sareng pangalaman umum urang sareng éta, jam tangan henteu nawiskeun seueur bédana sareng versi sateuacana, sareng ieu mangrupikeun titik anu nguntungkeun upami urang nganggap yén aranjeunna parantos disampurnakeun. Sadaya ieu dibunderkeun ku harga ti 249 euro pikeun versi 46-milimeter sareng 229 euro pikeun versi 42-milimeter, Sovereignly disaluyukeun harga dumasar kana kamampuhan maranéhanana, utamana nyaluyukeun kana rasio kualitas-harga anu hese cocog dina sektor. Pikeun 329 urang bakal gaduh versi titanium anu ayana di Spanyol henteu dipikanyaho ayeuna.

Pendapat editor

Lalajo GT 3
  • Peunteun éditor
  • Meunteun 4.5 bentang
229 a 249
  • 80%

  • Lalajo GT 3
  • Tinjauan ngeunaan:
  • Dipasang dina:
  • Modifikasi terakhir:
  • rarancang
    Penerbit: 90%
  • layar
    Penerbit: 90%
  • kinerja
    Penerbit: 90%
  • Sénsor
    Penerbit: 95%
  • Otonomi
    Penerbit: 75%
  • Portabilitas (ukuran / beurat)
    Penerbit: 90%
  • Kualitas harga
    Penerbit: 90%

Pro sareng kontra

Naros

  • Hiji desain pisan refined
  • Pinuh ku téknologi sareng alternatif, tanpa kakurangan sensor
  • kapasitas kustomisasi hébat
  • Harga ketat pisan

Kontra

  • Urang kedah biasa kana bezel puteran
  • Antarbeungeut pangguna janten novel anu peryogi diajar

Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

bool (leres)