Huawei WiFi AX3, router anu anjeun kedah gaduh pikeun ningkatkeun konéksi

El WiFi 6 Éta janten populér, kaseueuran alat-alat canggih parantos dipasang ti saprak taun ka tukang sareng éta beuki aya bahkan di bumi urang. Nanging, éta router lami anu perusahaan "pasihkeun ka kami" jauh tina nawiskeun pangalaman premium dina hal ieu.

Kami nganalisis Huawei WiFi AX3, gaganti anu sampurna pikeun router operator anjeun ku WiFi 6 sareng kinerja spektakuler. Hayu urang tingali kumaha anjeun tiasa nyandak WiFi bumi anjeun ka tingkat salajengna sareng ningkatkeun pangalaman internét anjeun kalayan produk Huawei anu murah ieu.

Salaku ampir sok, kami parantos mutuskeun ngadamel pidéo anu anjeun tiasa tingali dina unboxing tina Huawei WiFi 6 ieu anjeun tiasa mésér ti 59,99 euro dina Amazon. Entong sono analisa dina saluran kami YouTube sabab kami ogé nunjukkeun kumaha cara nyetélna gancang. Ninggalkeun kami patarosan dina kotak koméntar, kami bakal senang ngabantosan anjeun sareng anjeun bakal ngantep kami pikeun terus ngembang sareng nyandak anjeun analisis anu pangsaéna.

Desain: Minimalismeu cahaya taun jauh ti operator

Urang mimitian ku desain, hayu urang nyanghareupan éta Huawei Wi-Fi AX3 Jauh ti sababaraha taun ti router ti operator, éta ngagaduhan bentuk sudut anu minimalis. Opat anteneu tukang tiasa ditarik sareng urang tiasa nempatkeun éta dina router upami urang hoyong.

Éta ipis pisan anu matak, sanaos ngagaduhan trik, éta diangkat di tukang. Diwangun dina plastik matte bodas, éta ngusir sidik sareng henteu nembongkeun lebu, méwah. Kami gaduh LED indikatif di payun sareng tombol sentral pikeun konéksi sareng Huawei Link. Pikeun tukang Kami tinggalkeun konéksi WAN anu bakal nyayogikeun jaringan kana router, port listrik, tombol On / Off sareng tilu port LAN. Tanpa hilap yén juru katuhu payuneun router nyaéta daérah NFC pikeun nyambungkeun alat Huawei dina «plis».

Karakteristik téknis: WiFi sareng jaringan "high-end"

Kami parantos terang yén éta éndah, tapi ayeuna aya anu bakal datang anu panginten langkung penting tibatan anu sateuacanna, naon anu disumputkeun di jero na? Urang mimitian ku émut yén Huawei WiFi AX3 ieu dijual dina dua jinis, dual-core sareng quad-core. Kusabab bédana harga, kuring sacara jujur ​​nyarankeun pérsi quad-core, anu mangrupikeun anu ayeuna urang dianalisis. Tilu palabuhan tukangna nyaéta Gigabit Ethernet jadi bandwidth 1.000 Mbps dijamin.

Dina tingkat kaamanan, kami ngagaduhan dukungan kecap akses WPA3 sahingga urang tiasa masihan anjeun dugi ka tingkat ieu, upami urang hoyong. Ngeunaan WiFi, urang gaduh standar Wifi 6 jeung 802.11ax / ac / n / a 2x2 sareng 802.11ax / n / b / g 2x2 sareng MU-MIMO, euweuh deui teu kurang. Prosesor anu nyetir sadayana ieu nyaéta GigaHome Quad-Core 1,4 GHz anu bakal tanggel waler pikeun ngadistribusikaeun sinyal ku calakan, ogé ngamungkinkeun urang pikeun menikmati fitur-fitur aplikasi AI Life Huawei anu bakal urang diskusikeun engké. Hiji-hijina hal anu tetep disebatkeun, sanaos urang parantos nyarios ngeunaan éta, nyaéta urang ngagaduhan NFC dina dasarna.

Pamasangan sareng konfigurasi

Masangna urang gaduh dua mékanisme anu urang tinggalkeun anjeun di handap ieu:

  • Pareuman jaringan WiFi tina router operator kami sareng sambungkeun kabel Ethernet ngalangkungan port LAN 1 tina router operator sareng port WAN tina AX3. Ku cara kieu, urang bakal ngaganti jaringan WiFi tina router operator ku router AX3 urang, tapi beurat jaringanna bakal terus dibawa ku operator.
  • Pasang router operator urang dina "mode jembatan" teras sambungkeun tina LAN 1 tina router operator kana Wan AX3's. Ku cara kieu, router operator "dipotong" sareng ngan ukur janten sasak antara kabel serat optik sareng router AX3 urang, janten sambunganna bakal gumantung pisan kana AX3.

Kami parantos milih anu kadua, hal anu langkung rumit tapi anu mastikeun kabébasan total tina router lami perusahaan, mastikeun, atanapi sahenteuna nyobian, yén urang ngagaduhan pangsaeutikna tunda komunikasi, idéal pikeun maénkeun kaulinan.

Ayeuna urang ngan saukur nyambung kana jaringan AX WiFi3 sareng kami bakal nuturkeun sababaraha léngkah anu bakal ngabimbing kami pikeun masihan kecap akses, nami sareng sagala anu kami pikahoyong. Huawei ngajantenkeun saderhana éta henteu matak dijelaskeun. Naon gunana pikeun ngaunduh aplikasi Huawei Life AI (Android / ios) Éta bakal ngamungkinkeun urang:

  • Kontrol alat mana anu disambungkeun sareng pasihan nami anu ngaidentipikasi pikeun aranjeunna
  • Batesan unduhan / unggah unggal alat anu nyambung sacara manual
  • Ngadegkeun sistem kontrol parental anu maju
  • Nyiptakeun jaringan WiFi tamu
  • Setel timer pikeun WiFi
  • Diagnosa jaringan kami
  • Hurungkeun / pareuman indikator LED
  • Anggo wizard optimasi jaringan WiFi otomatis
  • Apdet sareng atur AX3

Tanpa ragu dina aplikasi éta mangrupikeun saléngkah, sahabat anu sampurna anu ngarobah pangalaman kana sistem anu lengkep.

Tés sareng pangalaman pangguna kami

Kami parantos nyobian uji coba AX3 kalayan jaringan simetri 600/600 Mbps ti O2 (Telefónica) dina modeu sasak, sapertos anu parantos didadarkeun di luhur. Pikeun ieu kami nganggo alat anu cocog sareng standar WiFi 6, sapertos MacBook Pro sareng Huawei P40 Pro. Sakaligus kami ngagaduhan sakitar 30 alat IoT nyambung antara panyatur, pembersih vakum, pencahayaan anu cerdas sareng otomatisasi bumi sacara umum.

  • Jaringan 2,4 GHz: Dina hal ieu, laju henteu janten pamutahiran anu kasohor, kisaranana cukup diwatesan sareng nawiskeun sakitar hasil anu sami sareng router operator, nanging, henteu sapertos anu sateuacanna, jaringanna henteu acan jenuh atanapi ngabajak kinerja alat, AX3 ieu sanggup ngatur langkung ti 150 sambungan sakaligus, sareng éta nunjukkeun.
  • Jaringan 5 GHz: Dina hal ieu kami parantos ningali pamutahiran anu kasohor boh tina segi cakupan sareng kagancangan, ngahontal kecepatan rata-rata 550/550 Mbps
AX3 Quad Core
  • Peunteun éditor
  • Meunteun 4.5 bentang
50
  • 80%

  • AX3 Quad Core
  • Tinjauan ngeunaan:
  • Dipasang dina:
  • Modifikasi terakhir:
  • rarancang
    Penerbit: 95%
  • konfigurasi
    Penerbit: 90%
  • Ngahontal
    Penerbit: 75%
  • Kagancangan
    Penerbit: 90%
  • lag
    Penerbit: 99%
  • Portabilitas (ukuran / beurat)
    Penerbit: 90%
  • Kualitas harga
    Penerbit: 90%

Sacara umum, pangalaman parantos ningkat pisan ngan ukur nganggo router Huawei AX3 sareng ngantepkeun operator dina modeu sasak, janten kami nyarankeun, utamina upami sapertos kuring anjeun gaduh seueur IoT atanapi alat otomatisasi bumi di bumi, anjeun ngémutan ngaléngkah dina hal ieu. Harga na sakitar 50 euro gumantung kana point of sale nalika aya tawaran, anu biasana biasa, janten kuring henteu mendakan hiji alesan pikeun tetep ngajaga operator éta.

Pro sareng kontra

Naros

  • Desain anu spektakuler sareng matéri anu dipilih kalayan hadé
  • Setélan gampang sareng aplikasi AI Life
  • Harga sacara harfiah teu kaéléhkeun

Kontra

  • Kuring sono kana hal anu langkung ti ruang lingkup
  • Éta henteu kalebet kabel CAT 7 sahenteuna, tapi CAT 5e

Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.