Huawei Y6P: Kami nganalisis «béaya rendah» pang anyarna ti Huawei

Huawei neraskeun kalénder peluncuran resmi na pikeun taun 2020, sareng sanaos kami nembé ningali Huawei P40 Pro anu anjeun analisa dina halaman wéb kami, ayeuna éta maénkeun kalayan terminal anu béda pisan, sareng éta Huawei salaku telepon sélulér ageung pabrik anu Éta ngagaduhan sauntuyan produk tina sadaya kategori ti jajaran pangluhurna dugi ka kisaran éntri. Kisaran "béaya rendah" ieu anu nyandak urang didieu, Urang bakal ngalaksanakeun analisis anu jero ngeunaan Huawei Y6P anyar, salah sahiji terminal anu paling murah anu parantos disayogikeun ku Huawei dina katalog na.

Salaku ampir salawasna, urang ngiringan analisis ieu pidéo kalayan unboxing, tés kaméra sareng seueur kontén anu pikaresepeun, janten kami ngajak anjeun ngalangkungan pidéo heula sareng mangpaatkeun ieu pikeun terang operasina kalayan jero sareng nyandak kasempetan pikeun ngalanggan saluran YouTube kami.

Desain sareng bahan konstruksi

Huawei Y6P ieu didamel tina plastik, bahkan bagian tukangna, anu ngagaduhan pangaruh gelas anu saé, didamel tina plastik sareng sapertos biasana, éta pisan narik sidik jari. Nanging, Plastik ieu ogé ngabantosan ngandung beurat na kusabab urang gaduh batré anu langkung ageung tibatan normal. Pikeun bagian na, kami gaduh cukup ukuran pikeun ngitung harga sareng panel 6,3 inci na.

  • ukuran: 159,07 x 74,06 x 9,04 mm
  • beurat: 185 gram

Kana pananganana pas pisan, Kami ngagaduhan kiyeu tipe-drop pikeun kaméra payun sareng bingkai di handapeunana langkung jelas tibatan anu sanésna. Di tukang urang gaduh sensor sidik sareng panel tombol sadayana aya di beulah katuhu alat. Éta parantos dileupaskeun dina warna ungu, hideung sareng héjo anu parantos kami uji.

Ciri téknis

Urang mimitian tina dasar anu ieu Huawei Y6P Éta mangrupikeun alat input, ieu ngandung harti yén urang bakal ngagaduhan cekap pakakas pikeun tugas sadidinten tapi nyaluyukeun sabisa-bisa kalayan harga anu langkung handap. Maka, sanaos jogét spésifikasi di nagara sanés Huawei di Spanyol parantos milih prosésor Mediatek, kakuatan low MT6762R ogé GPU IMG GE8320 650MHz, sadayana dibarengan ku 3GB RAM sareng 64 GB neundeun pikeun sadaya modél tanpa kamungkinan variasi.

Dina pangalaman urang sareng ngémutan yén kami gaduh vérsi anu cocog panganyarna tina EMUI 10.1 dibarengan ku Android 10 dina versi AOSP na kinerja parantos nguntungkeun pikeun média sosial klasik, olahtalatah instan, manajemén surat, sareng tugas-tugas browsing. Jelas éta bakal rucah upami urang nyobian maén, contona, Asphalt 9. Pondokna, urang kedah jelas yén urang nyanghareupan terminal dasar pikeun ngalaksanakeun kagiatan sadidinten tapi ti mana urang moal tiasa nungtut teuing ampir di sagala aspek umum. Salaku kaunggulan, urang gaduh konsumsi batré anu cukup dikandung.

Bagéan multimédia sareng konéktipitas

Dina bagian multimédia kami gaduh panel 6,3 inci IPS LCD anu nempatan perséntase anu saé pikeun layar tapi gaduh HD + ngabéréskeun de 1600 x 720 piksel. Sanaos pas anu pas sareng kacaangan anu cekap sakumaha anu tiasa ditingali dina pidéo, kami mendakan kapadetan piksel anu rada goréng upami urang ngemutan ukuran panelna, sareng ieu sigana kuring salah sahiji titik paling lemah dina terminal. Sedengkeun pikeun sora, bagian handapna aya spéker klasik dina kisaran input kalayan sora anu cukup luhur tapi henteu ngagaduhan midrange sareng bass.

Konéktipitas tinggaleun ku baki DualSIM ogé sambungan Bluetooth 5.0 sareng NFC. Sedengkeun pikeun WiFi kami ngan ukur ngagaduhan sambungan kana jaringan 2,4 GHz hal anu kuring henteu acan bérés ngartos, utamina kumargi jaringan 5 GHz nawiskeun langkung gancang sareng parantos kasohor pisan di Spanyol. Jelas urang gaduh kasaluyuan sareng jaringan 4G LTE ku sabab kitu, urang moal sono pisan dina bagian ieu, tanpa hilap sésana sambungan Huawei anu has (Huawei Beam ... jsb) ogé kanyataan yén microUSB di handapeun nyaéta OTG, urang tiasa nyambungkeun panyimpenan éksternal ka dinya.

Tés kaméra sareng otonomi

Sedengkeun pikeun kaméra tukangna kami gaduh tilu sénsor: 13 MP (f / 1.8) pikeun sénsor tradisional, 5MP (f / 2.2) pikeun sénsor Wide Angle sareng sénsor 2MP (f / 2.4) katilu dirancang pikeun ningkatkeun hasil poto anu pangaruh potrét. Pikeun kaméra payun urang gaduh 8MP (f / 2.0). Anu urang teu gaduhna mangrupikeun panstabil optik dina kaméra, janten pidéo anu paling parah. Kami henteu ngagaduhan "modeu wengi" janten kamérana sangsara pisan nalika kondisi pencahyaan lungsur, tapi hasilna sareng kagunaanna pikaresepeun ngémutan hargana.

Dina hal otonomi urang gaduh anu ageung Batré 5.000 mah yén tumut kana watesan watesan pakakas parantos ngajantenkeun urang dua dinten terakhir (sareng sakedik deui) dina tés. Kami gaduh 10W carjer (dugi ka 2 jam muatan) kalebet kana bungkus sareng urang tiasa nganggo microUSB salaku batré éksternal, nyaéta, pikeun ngeusi batre alat sanés. Jelas urang henteu gaduh pangisian daya nirkabel kumargi alatna tina plastik. Batréna diragukeun salah sahiji titik terkuat dina Huawei Y6P ieu sareng éta nyandak ku bandéra dina édisi na tangtosna.

Harga sareng peluncuran

Huawei Y6P geus aya di pasar ti poé isukna mungkin 25 di Toko Huawei sareng poin penjualan utama ti € 149dina salah sahiji warna anu aya. Moal lami deui éta ogé bakal sayogi dina poin-poin utama jual sapertos Amazon, El Corte Inglés atanapi toko-toko fisik Huawei. Henteu diragukeun terminal input dina harga anu ngandung titik négatip utamina nyaéta henteu tiasa ngagaduhan Google Services asli, Aib yén kusabab faktor éksternal pikeun Huawei éta sorangan, urang tetep ngagaduhan watesan dina hal perangkat lunak.

Huawei Y6P
  • Peunteun éditor
  • Meunteun 3 bentang
149
  • 60%

  • Huawei Y6P
  • Tinjauan ngeunaan:
  • Dipasang dina:
  • Modifikasi terakhir:
  • rarancang
    Penerbit: 80%
  • layar
    Penerbit: 65%
  • kinerja
    Penerbit: 60%
  • kamera
    Penerbit: 70%
  • Otonomi
    Penerbit: 90%
  • Portabilitas (ukuran / beurat)
    Penerbit: 80%
  • Kualitas harga
    Penerbit: 75%

Naros

  • Harga anu eusina pisan sareng fitur anu pikaresepeun
  • Desainna pikaresepeun sareng batréna ageung
  • Kaméra serbaguna ngémutan kisaran harga

Kontra

  • Kami henteu ngagaduhan Google Services
  • Kuring henteu ngartos naha aranjeunna nempatkeun microUSB
 

Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.