Huawei Matebook D diperbarui ku prosesor sareng grafik anyar

Huawei Matebook D 2018

Huawei henteu ngan ukur aya di pasar pikeun telepon pinter atanapi tablet sareng Android. Tapi éta ogé ngalakukeun léngkah kahijina dina widang laptop handapeun Windows 10. Sababaraha bulan ka pengker, jengkolna dugi ka Spanyol: 13-inci Matebook X; Matebook E the 2-in-1 convertible and kisaran Matebook D, panggedéna sadayana kalayan layar 15,6 inci.

Nya, pikeun ngamimitian taun 2018 ogé, perusahaan Asia hoyong ngamutahirkeun spésifikasi téknis tina laptop ieu. Desain luarna sami: chassis aluminium sareng ipis ngajantenkeun alat-alatna ngahontal beurat total di handapeun 2 kilogram. Salaku tambahan, keyboard na nyaman dianggo sareng layar 15,6 inci na nawiskeun panel IPS kalayan résolusi HD lengkep.

Vérsi Huawei Matebook D 2018 Intel Core 8th gen

Nanging, paningkatan anu bakal urang tingali - atanapi perhatoskeun, langkung - di jerona. Di dinya Huawei parantos mastikeun yén tim tempur Huawei Matebook D na ngagaduhan prosesor Intel pangénggalna (generasi kadalapan). Janten langkung khusus urang bakal sayogi anu Intel Core i5-8250U sareng prosesor Intel i7-8550U. Anu mimiti tiasa dibarengan ku 256 GB SSD atanapi konfigurasi hibrid 128 GB SSD + a 1 TB HDD, numutkeun portal. GizmoChina. Sedengkeun modél luhur ngan ukur tiasa dipilih ku konfigurasi hibrid sareng 8 GB RAM.

Di sisi anu sanésna, bagian grapik ogé parantos ngalaman modifikasi. Sareng upami dina versi sateuacana - anu masih dijual di Spanyol - anjeun ngagaduhan kartu grafik NVIDIA 940MX terpadu, ayeuna aranjeunna bakal nambihan modél NVIDIA MX150 dina dua kasus. Akhirna, numutkeun data perusahaan, batré tina modél ieu kalayan kapasitas 3.800 milliamp (43,3 Wh) bakal ngagaduhan kisaran dugi ka 10 jam. Harga vérsi anu diperbarui teu acan diungkabkeun, tapi modél Huawei Matebook D ayeuna anjeun tiasa mendakan tina 799 euro.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.