HyperX Pulsefire Haste, urang marios mouse kaulinan ultralight ieu

Periferal janten penting sapertos PC nyalira nalika datang pikeun mikaresep sababaraha jam dina pidéo, ieu persis naon anu lumangsung HyperX, mérek anu dipikaterang pikeun nyumponan kabutuhan anu paling pamaén dina hal ieu. Kali ieu kami ogé badé nyandak tés pang anyarna ngeunaan produk anu aya hubunganana sareng kaulinan.

Kami ningali pandangan anu jero dina HyperX Pulsefire Haste anyar, mouse kaulinan ultralight anu bakal ngamungkinkeun anjeun pikeun hasil pangsaéna. Jinis beurit ieu parantos modis pisan di kalangan spesialis, naha leres yén aranjeunna nawiskeun hasil anu saé?

Desain sareng bahan

HyperX ngahasilkeun jinis asesoris ieu sareng kontinuitas, dina hal ieu kami gaduh desain anu cukup tradisional, sanaos anu matak yén anjeunna gaduh puluhan perforasi pikeun ngingetkeun beurat saloba mungkin.Hasilna, urang ngagaduhan beurat tanpa kabel 59 gram sareng kabel 80 gram totalna. Kalayan desain anu buleud sareng khas, éta ngagaduhan tombol di luhur pikeun ngatur kecepatan gerak, dua tombol tradisional, roda anu cocog sareng dua tombol di daérah jempol. Ieu eusi paket:

  • Kabel USB nilon HyperFlex
  • TTC Microtecs Tahan Debu
  • PTFE tonggong
  • Tali cekelan tambahan kalebet
  • Total tombol: Genep

Éta didamel tina palastik hideung, kalayan ukuran tina 124.2 x 32.2 x 66.8 mm totalna. Peryogi dicatet yén kumaha carana tiasa sanés, urang gaduh LED RGB anu terpadu dina hal ieu dina roda mouse, sareng éta anu enteng pisan, jenis detil ieu parantos dugi ka maksimal dina ni'mat kanyamanan anu langkung ageung tina alat.

Ciri téknis

Sedengkeun pikeun sénsor, urang gaduh di dinya a Pixart PAW3335 kalayan résolusi dugi ka 16.000 DPI, yén urang tiasa ngonpigurasi nganggo tombol ti 400/800/1600 dugi ka 3200 DPI. Ieu nawiskeun kami laju total 450ips kalayan akselerasi maksimum 40G. Ieu dibarengan ku konci mikro na anu teu tahan lebu TTC Golden anu ngadukung sakitar 60 juta klik.

Sedengkeun pikeun mémori terintegrasi, éta ngan ukur gaduh hiji profil, tiasa dikonfigurasi ngalangkungan aplikasi HyperX anu tiasa anjeun unduh PENTING. Kecepatan polling nyaéta 1.000 Hz via HyperFlex USB Cable kalayan téknologi USB 2.0 tradisional.

Pendapat editor

Dina hal ieu, éta parantos nyayogikeun kami mouse anu cukup minimalis, anu ngiringan cahaya sareng kanyataanna persis sapertos kitu. Éta lumayan raoseun sareng minuhan ciri téknis anu dijangjikeun, tepat disaluyukeun sareng nilaina artos. Perlu dicatet yén kami mendakan harga 59,99 euro dina sababaraha titik jual sapertos Amazon.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.