HyperX Quadcast S, mikropon luhur pikeun kaulinan sareng podcasting [Review]

Mikropon tiasa ngadamel bédana, khususna nalika urang ngobrol ngeunaan podcasting, kaulinan atanapi streaming naon waé, khususna dina waktos-waktos ieu dimana Twitch janten penting pisan sareng bédana antara alat-alat kualitas luhur atanapi handap luar biasa. Ku sabab kitu, gaduh mikropon khusus ieu tiasa ngagampangkeun tugas urang sareng, di luhur sadayana, sacara signifikan ningkatkeun hasil anu dicandak ku padamelan urang.

Dina hal ieu kami nguji HyperX Quadcast S anu dirombak, mikropon premium pikeun panyipta kontén tina sagala jinis. Panggihan dina analisa kami anu jero dimana kami bakal nunjukkeun ka anjeun upami produk anu ngagaduhan ciri ieu leres-leres patut.

Bahan sareng desain

Alat ieu, sapertos seueur anu kawéntar ti perusahaan sareng dumasar kana hargana, gaduh konstruksi anu saé pisan. Datang langsung dipasang dina iket, hal anu ngaapresiasi jeung éta, di sisi séjén, nyaeta kahiji kalina nu Kuring geus katempo dina mikropon jeung ciri ieu.

Sabenerna, anu ngadukung mikropon sanés dasarna sorangan, tapi ngagaduhan jinis cincin kalayan jangkar karét elastis. Pita karét ieu pas kana sasis éksternal anu ngaco kana mikropon sahingga mikropon sorangan ngambang dina pita elastis kalayan tujuan ngaleutikan dampak geter tina tabel dina kinerja ahir mikropon.

Bagean luhur nyaéta pikeun tombol rampa tiiseun, diaksés sareng lokasina saé pikeun kaayaan darurat anu tiasa lumangsung nalika dianggo. Di tukang kami gaduh port jack 3,5-milimeter pikeun headphone sareng port USB-C pikeun nyambungkeun mikropon ka PC atanapi Mac anu badé dianggo. Dina bagian pungkur anu sami urang ogé bakal mendakan pilihan pickup sora anu bakal urang bahas engké.

Tungtungna, Kami gaduh pamilih gain di bagian handap, pikeun modulasi gumantung kana lokasi mikropon atanapi nada sora urang. Kami gaduh dua varian, mikropon hideung sareng bodas. Sakumaha anjeun tiasa tingali, urang analisa versi matte bodas, nu sigana tahan, dijieun utamana tina logam jeung plastik.

Beurat mikropon nyaéta 254 gram, dimana urang kedah nambihan 360 gram dukungan sareng saloba gram kabel. Pasti sanés alat anu hampang, tapi henteu aya alat audio anu ngahormatan diri anu kedah hampang.

lampu jeung aksi

Kumaha bisa disebutkeun, mikropon boga dua zona cahaya LED sapanjang sistem pickup sorangan. Cahaya ieu bakal silih ganti sacara acak, sareng urang ogé tiasa ngarobih ku cara ngetok tombol bisu ayana di luhur.

Kuantitas sareng kualitas cahaya anu urang tiasa ngatur ngaliwatan aplikasi HyperX Ngeunity, teu sesa parameter mikropon. Aplikasi ieu tiasa didownload dina ramatloka HyperX pinuh bébas. Hiji deui tambahan anu tiasa ningkatkeun pangalaman urang gumantung kana eusi tapi éta jauh tina bagian anu paling penting tina Quadcast S kami.

Ciri téknis

Mikropon ieu ngagaduhan tilu kondensér 14-milimeter mandiri, anu bakal ngamungkinkeun pikeun meunangkeun audio dina cara anu dipersonalisasi sareng, anu paling penting, kalayan seueur kualitas. Réspon frékuénsi antara 20Hz sareng 20kHz, sareng sensitipitas mikropon nyaéta 36dB (1V / Pa dina 1kHz).

Kitu cenah, urang boga alat anu tiasa dianggo praktis plug-&-muter, nyaeta, urang moal perlu nyieun sambungan nanaon. Nalika nyambungkeun kana port USB tina PC atanapi Mac urang, éta bakal ngaidentipikasi éta salaku mikropon mandiri, ieu bakal hartosna yén urang teu eureun ngadengekeun eusi alat urang, kumaha oge, urang bakal bisa nyarita langsung kana mikropon.

Nyatana, upami urang nyambungkeun headset ka PC atanapi Mac urang, urang bakal ngadangukeun sora urang sorangan anu dicandak tina mikropon, anu bakal ngabantosan urang pisan sareng bakal ngamungkinkeun urang ngadamel panyesuaian audio anu urang anggap merenah, tanpa kaleungitan. hiji iota tina personalization.

Pendapat editor

Mic ieu parantos dipuji ku seueur ulasan salaku salah sahiji mikrofon anu pangsaéna (upami sanés anu pangsaéna) pikeun panyipta kontén, sareng kuring moal sumping ka dieu pikeun masihan catetan. Henteu aya anu langkung jauh tina kanyataan, Sae pisan hasil visual sareng fungsional tina HyperX Quadcast S ieu parantos janten bagian tina tim rekaman urang.

Ieu ngandung harti yén duanana dina Podcast nu urang ngalakukeun mingguan di kolaborasi jeung Actualidad iPhone jeung Soy de Mac, kitu ogé dina video urang, anjeun bakal bisa nempo eta jeung pariksa hasilna.

Upami anjeun hoyong ningali kumaha éta jalan, angkat ka saluran kami sareng anjeun bakal ningali yén kami henteu ngagedekeun. Anjeun tiasa mésér HyperX Quadcast S tina € 109,65 dina duanana halaman wéb resmi tina HyperX salaku

Quadcast S
  • Peunteun éditor
  • Meunteun 5 bentang
109 a 159
  • 100%

  • Quadcast S
  • Tinjauan ngeunaan:
  • Dipasang dina:
  • Modifikasi terakhir: 30 Agustus 2022
  • rarancang
    Penerbit: 95%
  • Kualitas
    Penerbit: 99%
  • kinerja
    Penerbit: 95%
  • konfigurasi
    Penerbit: 99%
  • Portabilitas (ukuran / beurat)
    Penerbit: 80%
  • Kualitas harga
    Penerbit: 95%

Pro sareng kontra

Naros

  • Bahan kualitas luhur sareng desain
  • Pickup audio spektakuler
  • Kasaluyuan sareng gampang digunakeun

Kontra

  • Kabel anu kalebet nyaéta USB-A ka USB-C

Naros

  • Bahan kualitas luhur sareng desain
  • Pickup audio spektakuler
  • Kasaluyuan sareng gampang digunakeun

Kontra

  • Kabel anu kalebet nyaéta USB-A ka USB-C

Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

<--seedtag -->