Ieu mangrupikeun rencana anu ngagaduhan Jeff Bezos kanggo Bulan

Jeff Bezos

Seueur lembaga anu hoyong ngahontal Mars dina jangka menengah sareng, pikeun ieu, sabab urang biasa ningali, aranjeunna nyarioskeun tentang meunang masang basa permanén dina Bulan, anu bakalan janten platform pikeun pasokan sareng ngaluncurkeun engké pikeun ngalaksanakeun perjalanan ka Mars anu diidam-idam ku manusa mangtaun-taun.

Ku ieu diémutan sareng terang yén ku waktos urang tiasa ngalaksanakeun perjalanan ka Mars urang parantos parantos dugi ka Bulan, henteu heran yén ideu anu paling matak mimiti muncul. Waktos Ieu éta teu kurang ti Jeff Bezos, ayeuna mangrupikeun salah sahiji jalma pangbeungharna di Bumi, anu nembé ngusulkeun proyék di mana Bulan bakal janten tihang anu penting pisan pikeun tiasa ngalaksanakeunana sareng, saliwatan, ningkatkeun cicing sareng salamet sadaya mahluk hirup di planét urang.


mobil

Jeff Bezos yakin yén Bulan bakal janten lokasi idéal pikeun sadaya industri beurat anu aya di Bumi

Pikeun jalma anu henteu ngenalkeun saha ngaran aranjeunna Jeff Bezos, béjakeun yén éta henteu kirang ti CEO sareng pangadeg Amazon, sami sareng status ékonomi na anu ayeuna henteu cekap janten anjeunna daék ngusulkeun cara anu bénten-bénten pikeun ngahontal langkung nambahan kabeungharan pribadina, janten ngajajah bintang dina jangka menengah. Khususna, anjeunna parantos resep mindahkeun sadaya pabrik di Bumi ka BulanKomo dimana aya cai és sareng seueur sumber énergi.

Gagasan Bezos nyaéta, sakumaha ceuk kuring, anu kirang narik, utamina nalika didasarkeun kana kanyataan yén berkat pamindahan ieu pabrik anu bakal kahontal ulah aya deui ngotorkeun planet urang, kalintang disiksa ku émisi bahan pencemar tina industri berat. Henteu diragukeun argumen anu tiasa janten beurat, utamina pikeun jalma-jalma anu ngusahakeun muka panto éksplorasi sareng penjajahan rohangan.

Tangtosna, sapertos dina seueur prakarsa anu sanés, ngirim pabrik ka Bulan sanés hiji-hijina tujuan anu dipiboga ku Jeff Bezos, sakumaha urang nyarios sareng parantos diterbitkeun dina seueur halaman wéb, aya seueur hartawan anu resep janten bagian tina proyék ieu pikeun kéngingkeun sababaraha ijin kanggo ngamimitian ekstrak mineral sareng kirimkeun ka Bumi.

Pikeun ngalaksanakeun rencana Jeff Bezos, seueur sumber anu diperyogikeun, utamina anu kauangan, anu anjeunna henteu gaduh.

Upami Jeff Bezos parantos dicirikeun ku sasuatu dina karirna, éta pasti ku damel sareng nyéépkeun waktosna supados sadaya proyék-proyék di mana anjeunna bagian ngabentuk sakedik-sakedik. Dina pengertian ieu, ideu jajahan Bulan sanés hal anu bakal kajantenan dina 10 atanapi 20 taun ka payun tapi langkung saé CEO Amazon nyalira parantos netepkeun jangka waktos sakitar 100 taun ti ayeuna pikeun ieu kajantenan.

Sacara pribadi, kuring kedah ngaku yén perkiraan ieu 100 taun pikeun penjajahan Bulan sigana kuring, sahenteuna, rada optimis, sanaos, kanyataanna nyaéta, pikeun ngahontal tujuan ieu, aya anu kedah ngamimitian damel dina hal ieu sareng kitu upami urang kedah jelas, Jeff Bezos parantos damel dina proyék éta.

Dina pengertian ieu, upami urang ningali sakedik inpormasi anu urang tiasa mendakan, urang tiasa ningali yén pikeun ngalaksanakeun proyék ieu perlu ngahasilkeun inpormasi seueur artos, langkung seueur tibatan rejeki pribadi anjeun tiasa ngadukung, hal anu tiasa dianggo salaku indikasi gedéna proyék dimana Jeff Bezos parantos neuleumkeun dirina, anu dinten ieu nyobian ngajajah sababaraha jinis petualangan publik-swasta di kolaborasi sareng NASA.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.