Ieu mangrupikeun tawaran anu pangsaéna dina minggu anu urang tiasa mendakan di Amazon

Amazon

Amazon Éta mangrupikeun salah sahiji toko maya panggedéna anu aya sareng anu nawiskeun kami sajumlah besar tawaran anu pikaresepeun unggal minggu. Supados anjeun teu musna di antara rébuan produk anu urang tiasa mendakan dinten ayeuna kami parantos mutuskeun nunjukkeun Pilihan alit tina poéna pangsaéna anu sayogi ayeuna.

Pikeun mésér salah sahiji produk anu bakal urang marios di handap ieu, anjeun kedah klik nami na kanggo dialihkeun ka Amazon, ti mana anjeun tiasa ngagaleuh. Émut yén henteu paduli sabaraha anjeun mésér tina halaman wéb kami, produk naon anu anjeun mésér bakal tunduk kana sadaya kaayaan toko maya anu diarahkeun ku Jeff Bezos.

gadget

Microsoft

Paperwhite Kindle - 103,99 euro

Asus VP228DE - 21.5 ″ Monitor HD lengkep (1920 x 1080 piksel, 5ms, kontras 100000000: 1), hideung - 89,98 euro

Nikon D3300 + 18-55 AFP DX VR - Kaméra SLR digital 24,2 MP (layar LCD 3 ″, panstabil, pidio HD lengkep), warna hideung - kit nganggo lensa 18-55MM AFP DX VR - 379 euro

Microsoft Surface Pro 4 - tablet 12.3 ((Intel Core M, 4 GB RAM, 128 GB SSD, Windows 10 Pro) - Pen sareng Type Blue Light Cover kalebet - 909,99 euro

Microsoft Surface Pro 4 - tablet 12.3 ((Intel Core i5, 8 GB RAM, 256 GB SSD, Windows 10 Pro) - Pen sareng Tipe Blue Light Cover kalebet - 1.268,99 euro

Huawei P8 Lite - 5 ″ Smartphone (kaméra 13 MP, 16 GB, HiSilicon Kirin 620 Octa Core 1.2 GHz, 2 GB RAM, Android L), hideung - 154,90 euro

Sennheiser CX275S - Headphone dina-ceuli (sareng mikropon), hideung - 27,99 euro

Fitbit Alta - 92,99 euro

Samsung 850 EVO - Hard drive 250 GB padet (540 MB / s, SATA III, 2,5 ″), hideung - 97.75 euro

Garmin cikal bakal 230 - Jam balap nganggo GPS sareng fungsi koneksi, unisex, hideung bodas, ukuran biasa - 196,95 euro

Konsol sareng videogames

Sony

Nintendo Switch (sateuacanna waé), kulawu atanapi biru / neon beureum - 329,95 euro

Paket PlayStation - Rupa-rupa harga

Teu aya produk anu kapendak.»/] - 329,90 euro

Teu aya produk anu kapendak. - 293,90 euro


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.