Ieu mangrupikeun perdana di Netflix, HBO sareng Movistar + kanggo sasih April 2017

Kami di dieu, kami ngaluncurkeun bulan April dina cara anu pangsaéna, sareng sanés ngan ukur kusabab cinyusu ngajantenkeun Panonpoé Tilelep langkung teratur sareng nenangkeun suhu, tapi ogé kusabab kami gaduh rilis énggal dina sumber kontén audiovisual streaming kami. Sareng éta hébat yén urang tiasa linggih dina sofa sareng leres-leres ngaraosan jinis-jinis lingkungan ieu. Heueuh kamari urang bébéja ka dieu éta Netflix parantos masihan cap LG na 'produk anu disarankeun' dugi ka tivi. Janten hayu Candak potlot sareng kertas sabab urang bakal nyarios panjang ngeunaan naon anu bakal sumping salami bulan April ieu dina jasa HBO, Movistar + sareng tangtosna Netflix.

Janten, sapertos biasa, urang angkat hiji-hiji kalayan layanan anu paling populér, kami moal ngantep anjeun sono hiji perdana, sareng ku seueur pilihan, gampang pisan pikeun ngantepkeun naon waé dina pipa, Naha anjeun henteu nyangka? Hayu urang ka ditu mimitina sareng Netflix:

Seri dina Netflix pikeun April 2017

Hayu urang mimitian ku séri, dimana Netflix parantos ngantepkeun rasa pait, sabab sigana henteu ngaleupaskeun teuing jumlahna, sanaos sakumaha biasana, éta lumayan ti segi kualitas. Leres leres, urang gaduh seueur perdana salami usum mimiti, nyaéta, aranjeunna mangrupikeun séri anu henteu langsung sateuacanna sareng urang bakal tiasa resep ti mimiti.

  • The Katresna Cable - Musim 1 - Ti 28 April
  • Ceurik Gum - Musim 2 - Ti 4 April
  • The Cokot Turun - Musim 2 - Ti 7 April
  • Bill Nye Nyalametkeun Dunya - Musim 1 - Ti tanggal 21 April
  • Ditunjuk Panerus - Musim 1 - Ti 5 April
  • Aquarius - Usum 1 - Ti 5 April (eusi bakal disiarkeun dina mingguan)
  • bos awéwé - Musim 1 - Ti tanggal 21 April
  • Jalma Bodas Dear - Musim 1 - Ti 28 April
  • rumaja Wolf - Musim 5 - Ti 1 April
  • cocog - Musim 6 - Ti 1 April
  • hideung Sails - Usum 4 - Ti tanggal 1 April (eusi bakal disiarkeun dina mingguan)

Kami badé nonjol tina pilihan ieu, khususna pikeun kabanggaan nasional, The Katresna Cable, Sareng mangrupikeun séri munggaran produksi Spanyol anu badé disiarkeun di dunya di Netflix, kalayan pamaén anu narik ati sapertos Blanca Suárez. Serial ieu disetél di Madrid salami mangtaun-taun, sareng anjeun tiasa ngabayangkeun, anu protagonis mangrupikeun "operator telepon" anu tanggung jawab ngaitkeun sababaraha telepon sareng anu sanés sacara manual (sabaraha jauhna).

Pilem dina Netflix pikeun April 2017

Netflix

Atanapi kami moal mendakan perdana anu hadé pikeun pilem dina Netflix salami taun 2017, nyatana, pilem anu dipidangkeun lumayan goréng, hese pikeun urang mendakan hal anu leres-leres pikaresepeun, atanapi sababaraha produksproduksi, sigana Netflix parantos mutuskeun pikeun nurunkeun anu matak rada kuat yén aranjeunna angkat bulan-bulan terakhir. Ngareuwaskeun yén éta mangrupikeun waktos sadayana Spanyol bakal liburan, Paska badé sumping. Kumaha waé ogé, vKami aya pilem anu dipidangkeun salami bulan April dina Netflix Spanyol pikeun 2017:

  • Sadayana atanapi henteu: Ti tanggal 28 April
  • Rodney King: Ti tanggal 28 April
  • Sandy Wexler: Ti tanggal 14 April
  • Kajahatan Leutik: Ti tanggal 28 April
  • Amérika Ultra: Ti tanggal 4 April
  • SandcastleTi tanggal 21 April
  • Tanjakan: Ti tanggal 21 April
  • Mercusuar Orcas: Ti tanggal 7 April
  • Dina handapeun béntang: Ti tanggal 12 April
  • Buleud Saeutik: Ti tanggal 21 April
  • Sareng ujug-ujug Anjeun: Ti tanggal 18 April
  • Budak Sayang: Ti tanggal 1 April
  • Lalaki Teu Rasional: Ti tanggal 25 April
  • Jack Ryan: Bayangan Operasi: Ti tanggal 4 April

Hésé pikeun kuring nyarankeun sababaraha eusi di dieu, panginten Sandcastle nyaéta tawaran anu paling pikaresepeun, anu nyaritakeun ka kami: "Rookie Private Matt Ocre kaserang panas sareng pikasieuneun nalika anjeunna angkat sareng réncang-réncang na di luar Baquba kanggo ngalereskeun sistem pasokan cai anu rusak ku bom AS. Ditengah sadaya ambek-ambekan sareng amarah, Ocher mendakan bahaya meunang kapercayaan warga satempat. Éta aya, di jalan, di alun-alun, di sakola, dimana anjeunna ngartos biaya perang anu leres ».

Dokumén dina Netflix pikeun April 2017

Langganan Netflix

Aya ogé tempat pikeun film dokumenter dina Netflix, sareng éta kami tiasa ngokolakeun sakedik tina sofa sareng platform video karesep urang. Ieu mangrupikeun dokumenter anu tiasa urang nikmati ngalangkungan Netflix salami bulan April 2017:

  • Tickling Giants: Ti tanggal 10 April
  • Ngalawan Mexico: Ti tanggal 1 April
  • Budak Goréng: Ti tanggal 1 April
  • Diantara Anu Percaya: Ti tanggal 1 April
  • Sagara Plastik: Ti tanggal 19 April
  • Piaraan dibobodo: Ti tanggal 1 April
  • Casting Jonbenet: Ti tanggal 28 April
  • Kumaha Budak Awéwé: Ti tanggal 28 April

Seri Movistar + pikeun April 2017

Ayeuna urang kedah ngalih kana platform anu sanés, Movistar +Hayu urang tingali naon aplikasi kontén paménta anu ditawarkeun ku Telefónica pikeun sadaya palanggan Movistar anu tawarkeun ka kami sareng anu dikemas ku eusi anu pangsaéna:

  • Hadé Telepon Saul: Usum 3 ti 11 April mingguan - T1 sareng T2 ayeuna sayogi
  • VEEP: Premiere dunya VOS dina wengi 16 April - Dina basa Spanyol saminggu sanggeusna
  • Silicon Valley: Premiere usum ka 4 di VOS wengi 23 April - Dina basa Spanyol saminggu ka hareup
  • Fargo: Premiere musim 3 dina Vose tanggal 20 April - Dina basa Spanyol ti 21 April - T1 sareng T2 parantos sayogi
  • nu Sésa: Premiere sadunya di VOS dina wengi 16 April - Dina Spanyol ti 26 April
  • Kantor Infiltrator: Premiere Musim 1 dina Senén, 3 April

Entong hilap yén kaseueuran eusi séri Movistar + dileupaskeun mingguan. Dina daptar ieu kami pastina nyorot komedi tina Silicon Valleyutamina upami anjeun didieu éta kusabab anjeun resep budaya «Geek» sareng sakedik anu langkung karismatik tibatan budak lalaki Silicon Valley Dina aspék éta. Kuring nyarankeun pisan pikeun waktos anu saé, ditambah ogé ngagaduhan cameo tina budaya téknologi.

Pilem Movistar + dina April 2017

Urang ayeuna sumping kana istilah sinematik. Di dieu Movistar narik agenda sareng umumna nampilkeun kontén anu rada langkung pikaresepeun tibatan pesaingna. Tapi anjeun bakal kedah mutuskeun nyalira, urang Kami ngan ukur bakal nempatkeun sadayana katalog dina méja anjeun sareng anjeun bakal milih:

  • Korps Élit
  • Eddie Eagle
  • Sasatoan Hebat sareng Dimana Milarian Éta
  • Villaviciosa di gigireunna
  • Ghostbusters (2016)
  • Heidi
  • Peter sareng naga
  • Jason bourne
  • Di Tungtung Torowongan
  • Mascotas
  • 1944
  • Ayeuna anjeun ningali kuring 2
  • File Warren: Kasus Enfield
  • Upami Gusti hoyongna
  • Alice ngalangkungan eunteung
  • Bangbung

Henteu goréng répertoir anu ditepikeun ku Movistar + ka kami, urang kedah seueur anu disorot, diantarana anu terakhir tina panyipta Harry Potter urang ngobrolkeun Sasatoan Hebat sareng Dimana Milarian Éta, produksi anu saé anu bakal ngajagi urang rada ngahibur. Aya ogé bakal aya kamar pikeun humor dina basa Spanyol ku tangan Villaviciosa di gigireunna Korps Élit. Ayeuna terserah anjeun pikeun milih, tapi upami aranjeunna milih anu leutik, aranjeunna pasti bakal milih Pets

Seri sareng Pilem dina HBO pikeun April 2017

HBO anu terakhir ngiringan, tapi aranjeunna nawiskeun sakedik kontén kualitas. Di sisi anu sanésna, aplikasi anjeun masih kedah cukup digosok, sanaos ngalaksanakeun padamelanana. Urang bakal mendakan, hatur nuhun kana kontrakna, yén HBO tiasa ngabagi katalog anu tangtu sareng Movistar +, sareng yén multinasional Spanyol ngagaduhan seueur séri na sateuacanna, ogé saluran nyalira.

  • Channel Zero: Lilin Cove - usum 1
  • Sasatoan - Sadayana Musim
  • Ratu Bodas - Usum 1 ti tanggal 1 April
  • Anu Sésa - Usum 3 ti tanggal 17 April
  • Silicon Valley - Usum 4 ti tanggal 24 April
  • Veep - Usum 6 ti tanggal 17 April

Ayeuna hayu urang tingali dina pilem sareng dokumenter, Sareng éta kami ogé mendakan kontén jangka panjang ngalangkungan HBO, anu henteu kersa ngantunkeun nanaon, sanaos kanyataanna penetrasi na di Spanyol rada lambat, tapi didukung ku langganan gratis anu ditawarkeun Vodafone salami tilu bulan.

  • Kahirupan abadi Henrietta Lacks
  • Ngahémat My Isukan: Barudak Cinta Bumi
  • Nyimpen Isukan Kuring: Bagéan 5
  • kaluron

Harga jasa

Sareng ieu parantos sadayana, urang tinggalkeun anjeun sareng sakedik harga naon waé sareng naon anu ditawarkeun masing-masing produk. Kami bakal neraskeun ngadamel jinis-jinis tulisan ieu sasih ku sasih supados anjeun henteu sono pisan naon-naon anu teras-terasan ditepikeun dina platform ieu anu ngarevolusikeun hiburan boh cara urang ngalaksanakeun kontén pidéo.

  • NETFLIX:
    • Hiji pangguna dina kualitas SD: € 7,99
    • Dua pangguna HD kualitas sakaligus: € 7,99
    • Opat pangguna sakaligus dina kualitas 4K: € 11,99
  • HBO:
    • Modeu tunggal pikeun € 7,99 tanpa sababaraha profil
  • Movistar +:
    • Tina € 75 kalebet paket mobile sareng serat optik

Sareng ieu mangrupikeun tungtung eusi anu anjeun tiasa tingali dina bulan ieu. Upami anjeun terang séri atanapi pilem anu aya sareng parantos ngalangkungan kami, tong ragu ngahubungi kami boh dina Twitter atanapi dina kotak koméntar.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.