Ieu sadayana anu anjeun kedah terang ngeunaan Google I / O 2016

Google

Google mastikeun sababaraha dinten ka pengker tanggal pikeun salah sahiji kajadian hébat dina dunya téknologi sareng éta henteu sanés nyaéta Google I / O. Acara ieu ngahimpun sajumlah ageung insinyur, pamekar sareng éksékutip ti dunya Android sareng dimana seueur ideu atanapi proyék anu pikaresepeun dibahas. Salaku tambahan, unggal taun Google nunjukkeun ka urang warta yén éta parantos disiapkeun pikeun taun payun sareng biasana ngareuwaskeun kami ku presentasi resmi alat ganjil.

Waktos ieu teh Google I / O 2016 Éta dieusian ku berita, proyék-proyék anyar sareng bahkan alat-alat anu pikaresepeun, janten kami parantos mutuskeun nempatkeun sadayana ieu dina tulisan ieu. Upami anjeun hoyong terang sadayana anu ngantosan kami dina acara Google panggedéna sareng waspada kana sadaya warta anu tiasa urang tingali, teraskeun maca sareng nikmati tulisan ieu sareng sagala rupa anu disiapkeun ku raksasa pamilarian pikeun urang.

Tanggal sareng tempat tina Google I / O

Sakumaha urang parantos disebatkeun sateuacanna, Google mastikeun tanggal Google I / O 2016 sababaraha dinten ka pengker, sareng acarana bakal lumangsung di Shoreline Amphitheater di Montan View, di San Fransisco antara 18 sareng 20 Méi.

Dina acara anu hébat ieu, intina Google bakal lumangsung dina Méi 128 tabuh 10 énjing-énjing, waktos San Fransisco, di Spanyol contona bakal jam 19:00 sonten. Boh inti ieu sareng seueur konperénsi acara sanés anu disiarkeun ngalangkungan YouTube dina saluran resmi acara supados anjeun henteu sono salah sahiji acara anu pikaresepeun pikeun anjeun.

Salaku tambahan, Google ogé parantos nyebarkeun agenda lengkep acara anu tiasa anjeun marios sareng analisa dina tautan ieu.

Salajengna urang bade marios beja utama anu tiasa urang tingali di Google I / O 2016, sababaraha diantarana parantos dikonfirmasi dina hiji cara atanapi cara anu sanés, sareng anu sanésna ukur rumor.

Android N

Google

Google I / O biasana mangrupikeun setting anu biasa pikeun presentasi versi anyar tina sistem operasi Android. Kanggo sababaraha waktos ayeuna urang gaduh vérsi uji coba anu sayogi tina Android N, sareng dina keynote Google versi anyar ieu sistem operasi tiasa sumping ku cara resmi.

Prosedur Google anu biasa nyaéta nampilkeun vérsi Android sacara resmi, teras sacara resmi ngaleupaskeun versi munggaran pikeun pamekar. Kanggo vérsi akhir dugi ka pasar masih aya sababaraha waktos kanggo jalan, sanaos biasana henteu seueur teuing. Meureun urang terang tanggal anu langkung akurat dina Google I / O.

Salaku tambahan, mungkin ogé urang parantos tiasa terang nami resmi anu bakal dipiboga ku Android N, anu sapertos biasana mangrupikeun patarosan ageung anu dijaga ku Google kalayan sumanget pisan. Urang terang yén nami bakal dimimitian ku hurup N sareng supados henteu putus sareng tradisi éta bakal ngagaduhan nami anu manis. Nougat atanapi Nutella némbongan dina sadaya kolam renang, sanaos pikeun ayeuna buta buta terus nerbitkeun video promosi anu aya hubunganana sareng nami Android 7 anyar.

Android Wear

Android Wear, Sistem operasi Google pikeun alat anu tiasa dianggo sareng khususna pikeun smartwatches bakal janten protagonis hébat Google I / O. Urang sadayana ngarepkeun berita dina parangkat lunak, anu tiasa kalebet paningkatan dina pangendali sora, langkung seueur gerakan sareng sababaraha fitur anyar. Salajengna, langkung ti mungkin Google bakal nyandak kasempetan pikeun nampilkeun alat-alat anyar sacara resmi.

Ieu ngan saukur hiji hal anu biasa dina acara Google anyar-anyar sareng mungkin waé éta bakal diulang deui dina ieu, sanaos kabocoran atanapi rumor anu aya hubunganana sareng pasar smartwatch rada saeutik. Meureun urang tiasa ningali sababaraha jam tangan LG atanapi Huawei anyar.

Ogé, panginten Google I / O 2016 tiasa janten setting anu sampurna pikeun ngumumkeun kasaluyuan Android Wear anu diarepkeun sareng Windows Phone sareng Windows 10 Mobile.

Nexus 7 (2016)

Tablét

La presentasi Nexus 7 (2016) mangrupikeun salah sahiji rumor anu disada kuat sareng nyaéta buta search tiasa ngagaduhan tablet anyar anu siap diluncurkeun ku cara resmi. Sadayana nunjukkeun yén éta tiasa didamel ku Huawei sareng éta bakal layar 7 inci dilingkupkeun dina awak logam.

Harga na, sok numutkeun rumor, bakal langkung handap tina naon anu ngagaduhan piksel C ayeuna. Upami urang tetep kana naon anu urang tingali dina Nexus anu didamel ku Huawei, tablet ieu tiasa paling henteu pikaresepeun, sanaos pikeun terang urang kedah ngantosan kamungkinan presentasi na di Google I / O 2016.

Proyék Tango

Mangrupikeun salah sahiji proyék Google anu hilap, tapi éta dina jaman ayeuna parantos muncul deui tina panangan Lenovo, hatur nuhun kana presentasi alat sélulér munggaran dumasar kana proyék ieu ku raksasa pamilarian. Seueur anu ngarepkeun yén dina Google I / O proyék ieu bakal deui ngagaduhan momentum penting.

Dina agenda acara urang ogé tiasa maca kumaha presentasi atanapi konperénsi munggaran saatos intina utami ngagaduhan Project Tango salaku protagonis utama.

Android Otomatis

Google

Android Auto bakal janten salah sahiji protagonis hébat Google I / O 2016 atanapi sahenteuna éta anu diarepkeun ku seueur urang. Proyék Google ieu ngembangkeun langkung laun tibatan anu diarepkeun, tapi kacilakaan tina sababaraha mobil otonom henteu kéngingkeun raksasa pamilarian manuver langkung gancang.

Pasar mobil otonom dimimitian janten gaduh moméntum sareng beuki seueur perusahaan parantos mutuskeun gabung sareng proyék ieu. Google payun sareng sababaraha mobil anu dioperasikeun di sagala rupa penjuru dunya, sareng panginten dina acara anu diantos-antos ieu urang bakal terang sababaraha berita deui atanapi urang bahkan tiasa terang tanggal resmi pikeun kamungkinan komérsialisasi mobil.

Tangtosna diarepkeun yén kami ogé bakal ningali sababaraha berita anu aya hubunganana sareng aspék sanés Android Auto dina Google I / O 2016 salajengna, janten entong panon anjeun ti mobil otonom Google.

Chrome OS

Seueur rumor anu nunjukkeun yén berita kira-kira Chrome OS tiasa seueur sareng penting pisan éta nyaéta sacara resmi urang tiasa ningali alat énggal, ogé a ngahiji pinuh ku Android. Ieu bakal ngahasilkeun pangalaman anu teu pernah katingali sateuacanna pikeun sadaya pangguna sareng éta pasti bakal nawiskeun kami langkung ti kamungkinan anu pikaresepeun.

Tangtosna Google parantos nampik sadaya rumor ieu sareng henteu ngonfirmasi alat anu anyar atanapi kamungkinan ngahijikeun sareng Android. Nanging, sadaya tés nunjuk ka ieu sareng langkung kamungkinan Google I / O 2016 bakal ngiringan urang berita anu hadé dina hubungan sareng Chrome OS.

Naon anu dilakukeun Google dina hubungan sareng Chrome OS?.

Proyék FI

Salah sahiji anu bakal ngagaduhan rohangan na dina Google I / O 2016 nyaéta Fi proyék. Sistem kompléks ieu anu ngagabungkeun jaringan sélulér sareng jaringan WiFi sareng anu nyayogikeun sambungan anu stabil pikeun pangguna kalayan kecepatan luhur neraskeun pamekaranana sareng raksasa pencarian anu aman anu bakal nawiskeun kami inpormasi anu sanés.

Di Amérika Serikat proyék ieu parantos ngagaduhan perpanjangan anu saé sareng meureun taruhan Google nyaéta ngalegaan ka nagara séjén.

Proyék Ara

Pikeun nutup tulisan ieu, urang kedah ulah mopohokeun kanyataan yén Google sakali deui ngaluarkeun Proyék Ara, éta telepon modular ti raksasa search anu urang kantos ngupingkeun berita munggaran di 2013 tapi anu kami masih ngantosan diluncurkeun. Versi uji terminal parantos diarepkeun lami pikeun tiasa nyobian kamajuan sareng naon anu ditawarkeunana ka kami, tapi jumlah panambaan sareng masalah anu ageung hartosna yén pikeun ayeuna kami tiasa ningali sareng némpél smartphone révolusionér ieu .

Dina profil resmi dina Twitter ngeunaan proyék ieu urang tiasa maca yén alat ieu bakal dijual di 2016, sareng panginten kerangka Google I / O sampurna pikeun terang berita ngeunaan proyék ieu, anu dina jaman-jaman ayeuna hanjakalna janten proyek hantu.

Google I / O 2016 anu bakal dimimitian ngan sababaraha dinten bakal dieusian ku berita, pengumuman sareng sajumlah ageung inpormasi anu pastina bakal ngabahekeun ampir sadayana urang. Dina tulisan ieu kami ngan ukur nyebatkeun sababaraha hal anu bakal urang tingali sareng anu ngahudangkeun minat anu pang dipikaresepna, tapi teu nanaon aranjeunna bakal janten hiji-hijina hal anu urang tingali sareng anu numutkeun seueur rumor urang tiasa terang aplikasi olahpesen Google anyar atanapi berita anu aya hubunganana sareng kanyataan virtual.

Acara Google ieu mangrupikeun salah sahiji anu paling diantisipasi taun éta sareng sanés kirang, sabab urang sacara resmi tiasa terang sababaraha detil ngeunaan vérsi anyar sistem operasi Android, panginten nami resmina, kamajuan pangénggalna dina Android Auto atanapi bahkan Nexus énggal, anu didamel ku Huawei, bakal gaduh ukuran 7 inci sareng kakuatan anu gedé.

Naon anu anjeun ngarepkeun tina Google I / O 2016 salajengna anu bakal diluncurkeun dina sababaraha dinten?. Wartoskeun ka kami dina rohangan anu dikhususkeun pikeun koméntar dina tulisan ieu atanapi ngalangkungan salah sahiji jaringan sosial dimana kami ayana sareng dimana tangtosna kami bakal ngaliput acara Google lengkep.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.