IKEA Vappeby, lampu sareng spiker pikeun nyiptakeun suasana

IKEA Éta sacara bertahap ngaluncurkeun dirina pikeun nyiptakeun produk anu langkung meriah tibatan jati, naha éta parantos gawé bareng tanpa henti sareng Sonos, anu parantos nyiptakeun produk anu pikaresepeun sapertos spéker Symfonisk. Nanging, ayeuna parantos diluncurkeun nyalira sareng produk terakhir ieu anu bakal urang analisa.

Panggihan kalawan kami Vappeby, hiji lampu LED kalawan spiker terpadu jeung paling importantly, sagemblengna portabel pikeun ngarasakeun dina téras Anjeun, balkon atawa kolam renang tanpa wates. Hayu urang terang naon produk anyar "nyambung" ti IKEA ieu sareng naha éta tiasa ngagampangkeun kahirupan anjeun.

Bahan sareng desain

Lampu ieu pisan IKEA, hal anu urang ngarepkeun asalna ti firma Swedia ... Sanes? Henteu kedah disebatkeun, kami henteu bawa ka bumi dirakit, upami henteu éta ogé produk IKEA. Bercanda, gagangna mangrupikeun hiji-hijina hal anu henteu acan dirakit nalika ngagaleuh, ieu bakal ngaco ka threads merenah lokasina pisan gampang tur kalawan ukur opat screws sarta alat anu kaasup kana pakét dina amplop leutik.

Sacara prinsip, anjeun tiasa mésér lampu ieu dina dua warna, biru kehijauan sareng kulawu. Sakumaha anjeun tiasa tingali, éta abu anu urang analisa ayeuna.

 

Lampu Vappeby henteu leutik, sareng henteu hampang. Kami gaduh jangkungna 25 séntiméter pikeun diaméterna 27 séntiméter. Beuratna 1,82Kg, nu langsung patali jeung spiker nu lokasina di bagian sentral na, jauh saluareun sistem lampu LED nu diwangun.

Ampir sadayana didamel tina plastik polikarbonat, ieu masihan résistansi lampu, perméabilitas sareng langkung terang. Pikeun bagian na, urang boga base karét silicone pikeun nyegah slipping. Dina tingkat desain, sakumaha anu sering kajadian sareng sadaya produk IKEA, kami ngagaduhan minimalism dina opat sisi.

Dirancang pikeun marengan anjeun ka jalan

Lampuna gaduh tahan cai IP65, jadi prinsipna bisa baseuh tanpa masalah, sarta kinerja na moal kapangaruhan ku keur kakeunaan, contona, ka lebu.

Urang kedah émut yén éta sanés lampu anu nganggo spiker terpadu, tapi spiker anu gaduh lampu pikeun nyiptakeun suasana. Kakuatan cahaya, sanaos gaduh sistem LED tilu-inténsitas, henteu cekap pikeun nyaangan jinis kamar naon waé. Dina titik ieu urang kudu nyebutkeun yén éta téh rada wasted, Kami ngabayangkeun yén kalayan tujuan pikeun ngajaga otonomi, tapi heran yén aranjeunna ngan ukur milih nada anu haneut sareng henteu kalebet LED anu sanggup RGB.

Ieu, kumaha oge, teu detract tina produk salami urang jelas pisan ngeunaan tujuanana atawa naon eta geus dirancang pikeun. Gampang diangkut, henteu narik perhatian sareng ngahasilkeun lingkungan anu kirang pikaresepeun. Sumuhun, waktos ieu IKEA geus ngahasilkeun leuwih ti hiji aksesori, lain "alat".

Konektipitas sareng ciri téknis

Pikeun masihan kahirupan ka IKEA Vappeby ieu, merek parantos kalebet batré 3.200 mAh, hasilna antara 11 sareng 13 jam otonomi gumantung kana volume anu dipilih sareng kakuatan cahaya anu kami saluyukeun. Pikeun ngeusi batre, anjeun bakal nganggo sambungan USB-C, anu kabelna kalebet. Teu kitu jeung adaptor kakuatan, fashion nu beuki loba pausahaan anu ngagabung jeung nu teu cukup ngayakinkeun kuring, kumaha oge... Saha anu teu gaduh adaptor pikeun ngeusi batre alat ieu? Pikeun ngagampangkeun kami, sahenteuna kalebet kabel USB-C anu kualitas sareng panjangna langkung ti cukup.

Kami ngagaduhan tilu tombol di payun, di kénca sareng tombol pareum anu bakal ngajantenkeun SpotifyTap, di tengah roda kalayan tekanan mékanis pikeun volume sareng tangtosna, tombol sinkronisasi Bluetooth. Di tukang urang bakal gaduh adjustment cahaya, Hayu urang tingali kumaha masing-masing dianggo:

  • Tombol lampu: 1 touch = 100% cahaya; 2 némpél = 50% cahaya; 3 némpél = pareum
  • Tombol Bluetooth: Hiji pencét bakal nempatkeun alat dina modeu pilarian
  • Kabayang volume:
    • Puteran: Saluyukeun polumeu langkung atanapi kirang
    • Pencét: Puter / Reureuh

Basajan tapi mujarab, sapertos anu sering aya dina alat-alat sareng jati IKEA, teu bersahaja, tapi henteu rumit. Sigana aranjeunna parantos diajar tina sababaraha kolaborasi sareng Sonos.

ciri teknis jeung kualitas sora

Spiker ieu anu katelah 360º, Mibanda congcot di handap anu bakal nyaluyukeun sora dina sagala arah, sahingga gampang pikeun nempatkeun dina ampir sagala lokasi. Dina hal ieu, spiker ngabogaan ukuran anu cukup santun jeung sora, volume luhur cukup luhur kalawan boro sagala reverberations, utamana tempo harga di mana alat nu ditawarkeun.

Disetél pikeun ningkatkeun frekuensi rendah sareng luhur, anu saé pikeun musik mainstream ayeuna. Jelas urang gaduh sora datar, tapi leuwih ti cukup pikeun poé ka poé atawa kaayaan outdoor. Éta henteu pura-pura ngeunaan éta sareng ngan ukur nyumponan ekspektasi kakuatan sareng kajelasan, tanpa aya watermark nanaon. Éta écés nganggo Bluetooth, janten kami ogé henteu tiasa nungtut langkung seueur ti éta.

Di sisi séjén, sanajan geus Dijieun pikeun sertifikasi iPhone, anu ngajadikeun urang nganggap yén éta gaduh codec AAC, Kami henteu gaduh daptar lengkep ngeunaan codec anu dianggo dina spiker. sakabéh éta dipirig ku Spotify Tap anu ngamungkinkeun urang maén musik gancang kalayan ngan hiji pencét tombol tanpa kudu indit ka alat mobile.

Pendapat editor

Kami gaduh spiker luar kalayan kakuatan anu cukup, kalayan résistansi IP65, desain anu ngabédakeun sareng lampu LED anu leutik pikeun nyiptakeun suasana. dina harga 69 euro, Saeutik deui tiasa diperyogikeun tina alat upami urang tumut kana akun yén spiker perusahaan sanés anu nawiskeun pagelaran anu sami, ngajauhan konsép produk ieu, gaduh harga anu langkung luhur dina ampir sadaya kasus.

Vappeby ieu ti IKEA parantos nyumponan ekspektasi urang, sareng janten pilihan anu pikaresepeun pisan nalika urang milarian produk sapertos kitu.

Pro sareng kontra

 


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.