ILIFE H70, beberesih vakum tanpa kabel anu anjeun milari

ILIFE H70

Sigana mah "mode" tina pembersih vakum otonom sakedik undak, atanapi henteu. Tapi sakaligus aranjeunna mekar jinis cleaner vakum sanés anu nawiskeun panginten pangalaman anu langkung dipercaya pikeun beberesih domestik. Jelas yén jelema beberesih vakum ageung ku kabel anu panjang pisan parantos turun dina sajarah. Sareng aranjeunna ngadegkeun dirina di pasar beberesih vakum tanpa kabel. Dinten ieu kami ngobrolkeun ILIFE H70.

Konsép pembersih vakum pikeun jalma anu henteu percanten yén kendaraan lonjong leutik narik napas panjang unggal juru imah. Teu kakantun teh bédana kakuatan anu urang tiasa mendakan antara «conga» tipe vacuum cleaner sareng cleaner vacuum handheld. Pikeun seueur jalma, alat anu langkung saé pikeun ngabersihkeun unggal bagian bumi atanapi kantor urang.

ILIFE H70 solusi pikeun beberesih domestik

Upami anjeun resep mikaresep a lingkungan bersih di bumi sareng anjeun hariwang ngeunaan beberesih pikeun éta, penting pikeun ngagaduhan seueur pitulung sabisa. Diantara kemungkinan anu teu aya tungtungna anu urang tiasa mendakan dinten ayeuna di pasar anu bakal urang carioskeun ILIFE H70, tukang ngabersihkeun vakum nirkabel, serbaguna sareng langkung ti cukup kakuatan. Kami mendakan potongan sareng asesoris anu béda pikeun masing-masing permukaan sareng tempat di bumi.

Candak nyekel anjeunna ILIFE H70 vacuum cleaner harga pangalusna

Gumantung kana kokotor sareng jinis permukaan anu tiasa urang anggo dua jinis kakuatan sedot. Kakuatan biasa, anu gunana pikeun kaayaan naon waé kalayan kakuatan nyeuseup 10 Kpa. Atanapi urang tiasa ngaktipkeun modeu na maksimum kalayan anu urang bakal kéngingkeun kakuatan sedot langkung ti dua kali ku 21 Kpa, Supados teu aya speck lebu pikeun nolak.

Hatur nuhun kana anjeun motor brushless kuat Kami bakal kéngingkeun sadaya kakuatan anu dibutuhkeun ku cara anu paling jempé. Cacah ku hiji wadah kokotor gampang kosong kalayan kapasitasna dugi ka 1,2 liter. Sareng sadaya na bagian anu tiasa dicabut sareng dicuci malah dina mesin cuci piring. Bentukna manjang sareng gagang ergonomis ngamungkinkeun urang pikeun vakum lantai kalayan sampurna, tapi ogé permukaan nangtung atanapi bahkan langit-langit.

Hiji ILIFE H70 kanggo bumi anjeun

Salah sahiji detil penting anu kedah diperhatoskeun nalika urang badé milari pembersih vakum nyaéta otonomi anu tiasa nawiskeun urang. ILIFE H70 nyaéta dilengkepan aki 2500 mah. Biaya anu bakal ngamungkinkeun urang anjeun teras-terasan dianggo dugi ka 40 menit dina modeu "normal". Sareng naon anu urang tiasa gaduh 1% ditagihkeun deui dina sahandapeun 5 jam.

nu asesoris pikeun sagala jinis beberesiha, ogé lemes sirahna ditutupan ku bahan anu henteu ngaruksak jati atanapi témbok, ngajantenkeun éta alat pamungkas. Putar dugi ka 180 derajat sareng korsi atanapi suku méja henteu kénging najis. Éta malah ngagaduhan cahayana ku lampu LED pikeun juru éta kalayan pisibilitas goréng.

ILIFE H70

Upami ILIFE H70 cordless cleaner vakum dicekel tangan nyaéta naon anu anjeun pilari jantenkeunana milik anjeun dina harga anu pangsaéna dina Aliexpress tanpa biaya pengiriman. Entong ngantosan deui kanggo bumi anjeun katingali sakumaha bersih sakumaha pantesna. Sareng parantos alat beberesih pamungkas tanpa kedah nyéépkeun langkung ti kabutuhan.

 


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.