ILIFE L100, review sarta promosi super

Hayu urang ngapung ku News Gadget kalawan aksésori tara kaunggulan lamun urang ngobrol ngeunaan beberesih di imah. Geus aya sababaraha robot vakum otonom anu kami tiasa marios. waktos ayeuna kami geus bisa ngagunakeun ILIFE L100 pikeun sababaraha poé, lajeng kami ngabejaan Anjeun sagalana ngeunaan anjeunna.

Pangalaman anu tiasa nguji sababaraha gadget jinis ieu penting pisan pikeun tiasa ngadamel rekomendasi. Éta ogé sanés mangrupikeun alat anu munggaran ti firma ILIFE anu kami parantos tiasa diuji dina taun-taun ayeuna, bahkan dina taun 2.022 ieu kami parantos tiasa marios Iife A11. A teguh nu terus nawarkeun alternatif nu nyieun beberesih domestik leuwih gampang.

ILIFE L100, vacuum cleaner nu Anjeun keur pilari

Naha anjeun terang batur anu resep ngabersihan? Kusabab ieu cleaners vakum otonom téh jadi suksés. Hiji produk anu anjog teu lila pisan, tapi nu ngalakukeun eta tetep. Tiasa ngabersihan imah urang ngaliwatan App, sarta yén imah téh beresih lamun urang balik ka imah ti pagawean pikeun loba a Hiji impian janten kanyataan.

Di antara tugas-tugas rumah tangga, beberesih mangrupikeun salah sahiji anu paling dibenci, khususna pikeun urang anu, kusabab kaayaan, kurang waktos luang. Mibanda imah bersih penting pikeun ngarasa nyaman di jerona, tapi nyokot waktos jauh ti enjoyment mun bersih teu pikaresepeun. The ILIFE L100 nawarkeun kami kamungkinan ngabogaan beberesih alus teuing di imah tanpa urang kudu nyokot waktos tina hal séjén.

Candak cekelan tina ILIFE L100 on Aliexpress kalawan 59% diskon ti 22 Agustus nepi ka 26 Agustus

Desain ILIFE L100

El rarancang tina vacuum cleaners otonom nuturkeun garis pisan sarupa saprak penampilan na di pasar. Tapi lamun urang manggihan hiji évolusi teknis anu luar biasa dina kauntungan aranjeunna nawiskeun kami, kitu ogé dina beberesih rengse atawa dina kakuatan nyeuseup atawa nu noise aranjeunna emit. Penampilan aranjeunna nunjukkeun pisan sami sareng vacuum cleaner munggaran tina jinis ieu anu urang tingali di pasar, sareng ieu sanés hal anu penting pisan.

Ningali langkung caket, urang tiasa perhatikeun éta bahan dipaké sarta rengse ogé geus ningkat pisan, sareng ieu mangrupikeun hal anu écés. Dina kasus ILIFE L100 kami manggihan bahan palastik fléksibel tur rada tahan, dina unit ieu bodas caang. Warna bodas digabungkeun sareng nada logam sareng ogé hideung ngagurilap dina sababaraha komponén.

Ningali dina bagian hareup, urang mendakan a bagian hideungtukangeun maranéhna nyumput sensor jarak jeung lasers deteksi halangan atawa objék leutik. En éta tukang nyaeta tank padet, nu urang bisa ngaganti ku hiji klik. Dina sisi éta Hurungkeun sareng pareuman.

dina luhurna nyaeta modul dimana lokasina lasers, ti mana pemetaan kamar éta bakal beberesih bari ngapalkeun. Kalayan finish warna baja ngagurilap pisan elegan nu nawarkeun penampilan premium. Urang ogé manggihan di luhur a tombol fisik ti mana urang bisa ngaktipkeun nyeuseup atawa ngeureunkeunana iraha waé sacara manual.

dina handap kami mendakan sikat puseur kalawan bagian nyeuseup. Dina tungtung maranéhna, roda samping kalayan nyerep kejut anu cocog pisan kana imperfections lantai, atanapi karpét naon waé anu aya. payuneun roda péngkolan di mana eta pivots nalika pindah. Jeung tukangeun sikat, éta tank ditukeurkeun pikeun kokotor atawa cai.

Saur anjeun waktosna parantos sumping pikeun nyandak panyaring vakum otonom? Ngamangpaatkeun kasempetan jeung meuli Anjeun ILIFE L100 on Aliexpress kalawan diskon nepi ka 59%. Tanpa ragu, kasempetan anu anjeun teu kedah sono.

Unboxing tina L100

Kami muka kotak pikeun nyarioskeun ka anjeun sadaya elemen anu urang mendakan di jero. Salian ti sorangan robot vakum beresih, Aya sababaraha asesoris nu asalna dilengkepan. Anu paling penting, éta stasiun ngecas kalawan adaptor kakuatan, nu datang ngagabungkeun warna nu sarua bodas jeung hideung, duanana dina kacaangan. Urang ogé boga a kadali jauh lengkep sareng fungsional pisan.

Pikeun beberesih, éta boga opat sikat sisi, nyaeta, dua cadangan. Dua sikat tipe roller, dua lawon mikro-serat jeung lianna dua saringan HEPA. Jeung sajaba ti a manual pamaké, urang ogé ngagaduhan dua deposit, hiji keur bubuk 450 ml, sarta hiji deui pikeun 300 ml cair.

Sagalana nu ILIFE L100 nawarkeun kami

Kamampuh L100 nedunan pemetaan laser tina kamar jeung navigasi sampurna Ieu mangrupikeun dua aspék anu kedah disorot. Kami henteu deui mendakan pembersih vakum di pasar anu mumbulkeun jati pikeun "nyaho" sabaraha jauh pikeun ngosongkeun. anu L100 "diajar" kumaha imah anjeun, ngapalkeun kamar jeung wangun jati, sareng ngalaksanakeun tugasna ku cara anu paling halus nyaluyukeun teu aya masalah kana sagala jinis trotoar.

Sakali pemetaan lengkep imah geus dilaksanakeun, urang tiasa ngonpigurasikeun beberesih ku zona. Urang tiasa milih dimana ngamimitian sareng dimana tungtungna. Milih pikeun ngabersihan ngan hiji kamar. Atawa lamun urang hayang pilih wewengkon mana anjeun teu kudu asup pikeun ngabersihan. urang malah bisa program zona béda dina waktu béda, gumantung kana kabutuhan urang.

💰 Mésér ILIFE L100 dina Aliexpress kalayan diskon ampir 60%.

Gumantung kana finish dipikahoyong, atawa kokotor dina beungeut cai bisa cleaned, urang bisa milih Nepi ka tilu modeu kagiatan anu béda-béda ti anu langkung lemes dugi ka anu langkung kuat. Moal aya sudut anu tiasa nolak berkat dua sikat tambahan anu dipasang di payun.

ILIFE L100 gaduh a kakuatan nyeuseup nepi ka maksimum 2000 Pa. Tanpa ragu, leuwih ti cukup pikeun imah urang katingal beresih keur unggal tempat nu L100 ngaliwatan. Cai mibanda a otonomi nepi ka 100 menit gawé kontinyu, pasti leuwih ti cukup pikeun beberesih lengkep imah konvensional. A robot vacuum cleaner vacuums na scrubs berkat tank cair na kalawan pel, sarta ngalakukeun eta efisien tanpa ninggalkeun hiji inci taneuh, sarta yén éta moal ngalaman karuksakan tina nabrak atawa ragrag berkat sensor infra red canggih.

Éta saé yén salian tiasa nganggo ILIFE L100 ngalangkungan Aplikasi, urang oge bisa program eta jeung make eta jeung jauh jauh nu urang kapanggih dina kotak. Malah ku tombol fisik anu lokasina di luhur urang tiasa ngamimitian, ngareureuhkeun atanapi ngeureunkeun beberesih sacara manual.

ILIFE L100 tabel kinerja teknis

Marca Kuring KAHIRUPAN
model L100
Beberesih ku cai SI
deposit padet 450 ml
Reservoir cair 300 ml
HEPA filter SI
dimensi 330 X 320 X 95 cm
beurat 2.65 kg
Wifi 2.4 GHz
Laser Napigasi LDS
Kakuatan nyeuseup 2000 Pascals
Tingkat bising 50/65dB
Otonomi 100 menit
harga  254.28
Link pameseran ILIFE L100

Pro sareng kontra

Naros

navigasi jeung laser lds kalawan precision.

beberesih di garing jeung baseuh kalawan finish alus teuing.

Otonomi nepi ka 100 menit.

Naros

  • LDS Napigasi
  • meresihan scrubbing
  • Otonomi

Kontra

tukang sora luhureun naon urang ekspektasi, utamana lamun digawé di kakuatan maksimum.

La kakuatan nyeuseup, tanpa keur goréng, éta bisa ningkat.

Kontra

  • sora
  • Potencia

Pendapat editor

ILIFE L100
  • Peunteun éditor
  • Peunteun bintang
254,28
  • 0%

  • ILIFE L100
  • Tinjauan ngeunaan:
  • Dipasang dina:
  • Modifikasi terakhir:
  • rarancang
    Penerbit: 75%
  • kinerja
    Penerbit: 80%
  • Otonomi
    Penerbit: 85%
  • Kualitas harga
    Penerbit: 85%


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.