Nest Cam IQ Indoor Review

Dinten ieu kami mawa anjeun a Ulasan Nest Cam IQ Indoor, kaméra kaamanan jero rohangan anu énggal tina merk Nest anu kalayan desain ati-ati pisan sareng kualitas gambar anu luar biasa nawiskeun kami rupa-rupa kamungkinan pikeun ningkatkeun kasalametan bumi urang. nu harga alat nyaeta € 349 sareng ciri utami kalebet na Sénsor 4K sareng na maju sistem pangakuan maju sanggup ngabédakeun sababaraha jinis sora, ngabédakeun antara jalma jeung objék komo mikawanoh rupa-rupa anu dalit ti anu henteu. Salaku tambahan, hatur nuhun ka aplikasi Nest pikeun smartphone anjeun sareng sareng pilihan pikeun ngalanggan Nest Sadar, Nest CAM IQ Indoor janten sistem panjagaan video anu leres.

Spesifikasi Nest Cam IQ Tech

Karakteristik téknis tina kaméra panjagaan jero rohangan nyaéta sapertos kieu.

barang Sayang Cam IQ
kamera «1/2 sénsor 5 inci sareng 8 megapiksel (4K) 12X zum digital HDR »
Bidang visi 130º
Sawangan peuting Daya Inframerah Daya Tinggi (940nm)
Pidio Hingga 1080p kalayan 30fps
audio Spéker sareng 3 mikropon
Conectividad «Wi-Fi 802.11a / b / g / n / ac (2 4 GHz atanapi 5GHz) Énergi Rendah Bluetooth (BLE) »
harga € 349 euro
ukuran "12 4 cm jangkungna 7 Panjangna 4 cm 7 Jero 4 cm »
beurat 357 gram

Sakumaha anjeun tiasa tingali, Nest Cam IQ mangrupikeun produk anu kuat, kalayan lega sawangan sareng sanggup ngarekam gambar anu berkualitas boh siang atanapi wengi.

Fitur Cam IQ

Pas anjeun masang aplikasi anjeun (sayogi pikeun ios boh Android) urang tiasa nganggo pilihan anu pikaresepeun. Urang tiasa nonton video sacara real time, ngupingkeun audio na malah nyarios kana panyatur kaméra jarak jauh. Ogé upami urang ngalanggan sistem Sumbar Sadar Urang bakal ngagaduhan aksés kana riwayat rékaman dina awan, konfigurasi zona kagiatan sareng bewara ngeunaan rupa anu diaku.

Kaméra ngirimkeun kami peringatan kana telepon sélulér atanapi surélék, peringatan unggal-unggal mendakan gerakan atanapi sora naon, tiasa ningali sababaraha detik upami éta mangrupikeun ancaman nyata atanapi alarm palsu. Éta ogé ngamungkinkeun anjeun pikeun ngonpigurasikeun éta kamera mikawanoh naha anjeun aya di bumi atanapi henteu ngalangkungan GPS sélulérna sahingga anjeun tiasa ngonpigurasikeun pikeun nganonaktifkeun kaméra nalika anjeun di bumi sahingga nyegah tina terus waspada pikeun anjeun unggal deteksi. Upami anjeun hoyong, tibatan ngalakukeun éta sacara otomatis nganggo GPS sélulér, anjeun ogé tiasa ngonpigurasikeunana kalayan waktos anu tangtu atanapi sacara manual nunjukkeun ka aplikasi unggal anjeun angkat sareng lebet ka bumi, tapi pilihan ieu sigana langkung teu merenah pikeun dianggo.

Unggal waktos ngadeteksi jalma anyar urang tiasa nunjukkeun dina aplikasi upami éta jalma anu dipikaterang atanapi henteu; janten engké nalika kaméra ngadeteksi jalma anu sami éta bakal nunjukkeun yén éta jalma anu urang kenal. Pilihan ieu tiasa dianggo pisan, sanaos anjeun tiasa ngalakukeun sababaraha kasalahan nalika jalma anu sami aya sareng teu nganggo kacamata, kalayan tipena béda gaya rambut, jst. Tapi anjeun ngan ukur nyirian duanana poto salaku jalma anu dipikaterang sareng teu aya masalah ageung.

Salaku titik négatip, aplikasi éta henteu cairan sakumaha anu dipikahoyong. Ieu sigana kusabab kanyataan yén kabutuhan bandwidth nalika ngalirkeun pidéo sacara real-time jenuh sistem, sahingga pikeun ngalih ti hiji ménu ka menu sanés urang kedah ngantosan langkung lami tibatan anu dipikahoyong.

Pasang sareng atur Nest Cam IQ

Titik mimiti anu urang kedah pilih pas urang nyandak kaméra nyaéta dimana nempatkeunana. Hal anu biasa biasana aya di rohangan utama janten anjeun tiasa ngawas panto panto sareng aksés ka kamar. Kaméra euweuh batréna janten urang kedah milih tempat anu datar sareng aksés kana colokan; sanaos ieu sanés masalah utami sabab kabelna panjang pisan.

La setelan kaméra saderhana pisan hatur nuhun ka aplikasi sayang; anjeun ngan ukur kedah nambihan alat, scan kodeu QR kaluar di handapeun kaméra sareng antosan sababaraha detik. Engké éta bakal naroskeun ka kami pikeun Data aksés wifi tiasa nyiarkeun pidéo dina streaming sareng ku ieu sadayana parantos siap. Sakumaha anjeun tiasa tingali, éta ngan sababaraha menit sareng éta aya dina jangkauan pangguna anu kirang cerdas.

Sakali kaméra nganggo sareng ngajalankeun, urang ngan saukur kedah ngonpigurasikeunana ku karesep urang ku sadaya pilihan anu sayogi: pangenalan raray, bewara waspada, pilihan pikeun mendakan upami urang aya di bumi atanapi henteu, jsb.

Sarang Sadar enya atanapi henteu?

Sadar Sadar mangrupakeun sistem langganan ngalangkungan urang tiasa ngagaleuh fungsionalitas kaméra Nest kami. Pilihan anu ditawarkeun ka kami nyaéta:

  • Ngarekam non-stop sareng panyimpenan awan
  • Béja tina rupa anu wawuh
  • Setélan zona kagiatan
  • Ngadamel sareng nyimpen klip

Versi gratis ngan ukur nyimpen 3 jam pidéo, sedengkeun kalayan pilihan mayar urang tiasa gaduh 10 atanapi 30 dinten pidéo gumantung naha urang milih pilihan € 10 atanapi € 30 per bulan masing-masing. Hayu urang tingali bédana dina langkung jéntré.

Langganan gratis Standar sadar Ngalegaan Sadar
Streaming langsung nuhun nuhun nuhun
Sejarah video awan 3 jam Dinten 10 Dinten 30
Tanda "Jalma gerakan sareng sora » «Jalma (kalayan deteksi rupa) gerakan sareng jinis sora » «Jalma (kalayan deteksi rupa) gerakan sareng jinis sora »
Zona kagiatan teu nuhun   nuhun
Kacipta sareng klip teu nuhun nuhun
harga bebas 10 euro per bulan atanapi 100 euro per taun 30 euro per bulan atanapi 300 euro per taun

Kaputusan pikeun mésér atanapi henteu Nest Sadar gumantung kana jinis panggunaan anu urang hoyong pasihkeun ka kaméra, tapi saur kami pilihan gratis cekap pikeun panggunaan rata-rata jenis sistem ieu.

Dimana ngagaleuh Nest Cam IQ?

Nest Cam IQ sayogi ngalangkungan toko online Nest nyalira atanapi ngalangkungan via amazon. en duanana platform hargana € 349 sahingga anjeun tiasa ngagaleuh saluran anu paling raoseun pikeun anjeun.

Pendapat editor

Sayang Cam IQ
  • Peunteun éditor
  • Meunteun 4 bentang
349
  • 80%

  • Sayang Cam IQ
  • Tinjauan ngeunaan:
  • Dipasang dina:
  • Modifikasi terakhir:
  • rarancang
    Penerbit: 95%
  • kamera
    Penerbit: 90%
  • Portabilitas (ukuran / beurat)
    Penerbit: 55%
  • Kualitas harga
    Penerbit: 70%

Pro sareng kontra

Naros

  • Kualitas pidio
  • Sistem pangakuan anu maju
  • rarancang

Kontra

  • Aplikasi na henteu cairan pisan
  • Sistem langganan mahal

Desain anu ngalantarankeun kualitas

Hal kahiji anu urang tingali pas urang némpél kotak Nest Cam nyaéta yén urang nyanghareupan produk dimana ngirimkeun gambar kualitas mangrupikeun hal anu penting. Boh desain kaméra jero rohangan sareng sésa unsur (kabel kabel, panyambungna sareng bungkusna nyalira) dijaga ngurus unggal detil terakhir. The bahan anu kualitas luhur sareng pikaresepeun pisan keuna. The desain kaméra minimalis sareng ku warna bodas murni anu ngajantenkeun cocog sareng jinis bumi tanpa bentrok.

Beuratna rada luhur, tapi ieu sanés masalah tapi kauntungan sabab éta mangrupikeun unsur anu biasana henteu sering gerak sering sareng beurat na masihan stabilitas anu hébat anu nyegah tina murag sareng niupna.

Pondokna, kaméra Nest Cam IQ nyaéta pilihan anu saé pikeun ngagaduhan sistem panjagaan di bumi ku cara saderhana sareng gampang pikeun ngarakit. Operasi na saderhana pisan sareng ngamungkinkeun urang ngendalikeun kaamanan bumi ti telepon sélulér.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.