IPad anyar pikeun 2019 ti Apple disebat: iPad Air sareng iPad mini

Biasana Apple perbarui alat anu mangrupikeun bagian tina rentang iPad dua kali dina sataun. Mimiti dina Maret, dimana iPad dasarna diperpanjang, pikeun nyauranana ku sababaraha cara sareng engké di bulan Oktober, sasih khusus pikeun presentasi kisaran iPad Pro. Nanging, sigana taun ayeuna bakal aya ngan ukur hiji presentasi.

Jalma-jalma ti Cupertino parantos ngomean halaman wéb ku ngembangna kisaran iPad, ngabaru sababaraha modél anu parantos aya sareng ngaleungitkeun anu sanés. Kabaruan utama dipendakan dina modél énggal, nyaéta iPad Air, iPad anu dumuk satengahna antara iPad Pro 11 inci sareng iPad 2018.

Tapi iPad Air sanés hiji-hijina alat anu parantos diperbarui saatos update terakhir halaman wéb Apple, ti saprak iPad mini ogé parantos nampi kasempetan, anu tiasa janten anu terakhir, ngamutahirkeun sadaya komponén internalna sareng nambihan kasaluyuan sareng Apple Pencil.

Kalayan datangna iPad Air, Apple parantos ngaluarkeun iPad Pro 10,5 inci tina katalog na, iPad leutik munggaran anu pencét pasar dina Oktober 2017 sareng terus dijual salaku iPad anggaran dina kisaran Pro. Ngajaga iPad Pro 10,5 inci henteu raoseun, sabab iPad Air anyar éta langkung seueur kawasa, ogé langkung mirah.

IPad sanés anu ogé parantos ngaliwat ka gudang Apple nyaéta iPad mini 4, iPad pangkolotna anu Apple tetep jual sareng yén éta henteu acan diénggalan ampir 4 taun, modél ieu mangrupikeun pilihan anu paling henteu disarankeun kanggo pameseran na boh tina segi kinerja sareng harga.

iPad Air

iPad Air

IPad Air énggal nyaéta dikelola ku A12 Bionic, prosesor anu sami anu tiasa urang mendakan dina kisaran iPhone 2018, nyaéta iPhone XS, iPhone XS Max sareng iPhone XR, janten urang bakal gaduh iPad salami sababaraha taun. Salaku tambahan, dina hal RAM, urang mendakan kumaha ieu ngahontal 3 GB, jumlah anu sami anu urang mendakan dina iPhone XR, hiji GB langkung alit tibatan model iPhone XS sareng iPhone XS Max.

Tulisan anu aya hubunganana:
iPhone Xs, iPhone Xs Max sareng iPhone Xr, sadayana ngeunaan alat Apple anyar

Prosesor A12 Bionic, ngamungkinkeun urang ngédit pidéo dina kualitas 4k tanpa ngaco, Nikmati kanyataanana anu ditambih, modél desain 3D ogé ngagunakeun sababaraha aplikasi anu béda-béda berkat fungsi Split View, tanpa nganggo batréna alat urang sangsara iraha waé.

Desain konservatif

Layarna ngahontal 10,5 inci sareng kompatibel sareng Apple Pencil, aksésori yén urang kedah mésér nyalira. Layarna cocog sareng téknologi True Tone, anu ngamungkinkeun urang pikeun ngaraosan eusi anu dipajang dina layar dina kaayaan naon waé, naha di pantai atanapi ku lampu lilin.

Desain iPad Air anyar sami sareng anu dipendakan dina iPad Pro 10,5 inci, modél anu ngirangan pigura, kadua sisina sareng handapeun sareng luhur dibandingkeun sareng modél 9,7 inci. Kandelna 61 mm sareng beuratna kirang ti 500 gram.

Pikeun mayungan iPad, Apple teu acan ngagabungkeun téknologi Face ID, anu bakal hartosna naékna harga, sareng kanggo ayeuna éta terus ngandelkeun sensor sidik dina tombol bumi

Bagian fotografi

iPad Air 2019

Sanaos beuki umum pikeun ningali sabaraha anu nganggo iPad nalika aranjeunna iinditan ngalestarikeun mémori, budak lalaki Apple sigana henteu merhatoskeun cukup kana bagian ieu dina iPad Air. Kaméra tukang nawiskeun kami résolusi 8 mpx sedengkeun payun, kanggo selfie atanapi video call, ngahontal 7 mpx.

Harga iPad Air anyar

Sakumaha anu kuring sebatkeun di luhur, iPad anyar ieu antara satengah antara iPad Pro 11 inci sareng iPad 2018, duanana tina segi kinerja sareng harga. Harga tina versi iPad Air anu paling murah nyaéta 549 euro pikeun vérsi 64GB kalayan sambungan Wi-Fi.

  • iPad Air 64 GB Wi-Fi: 549 euro
  • iPad Air 256 GB Wi-Fi: 719 euro
  • iPad Air 64 GB Wi-Fi + LTE: 689 euro
  • iPad Air 256 GB Wi-Fi + LTE: 859 euro

mini iPad

iPad mini 2019

Seueur anu janten rumor anu ngalingkung pembaruan mini iPad atanapi ngaleungitkeun katalog Apple lengkep. IPad mini se parantos janten alat lami Kalayan harga anu teuing pikeun kauntungan anu ditawarkeunana ka kami.

Budak Cupertino siga kitu aranjeunna parantos masihan alat ieu kasempetan terakhir nambihan prosesor anu paling kuat anu ayeuna dipiboga ku perusahaan, tanpa gaduh vérsi pikeun iPad Pro salian ti nambihan kasaluyuan sareng Apple Pencil.

Kinerja maksimum

Nalika ngeunaan pembaharuan mini iPad, upami Apple hoyong neraskeun ukuran layar ieu dina kisaran iPad, éta kedah ngamutahirkeun prosésorna ku nambihan A12 Bionic, prosesor anu sami anu tiasa urang mendakan dina rentang iPhone 2018, nyaéta iPhone XS, iPhone XS Max sareng iPhone XR.

Tulisan anu aya hubunganana:
iPhone XS Max sareng Samsung Galaxy S9 nyanghareupan, mana anu langkung saé? [VIDEO]

Sangkan manajemén prosésor sakumaha lemesna, mémori alat nyaéta 3GB, jumlah memori anu sami anu tiasa urang mendakan duanana dina iPad Air sareng dina iPhone XR, janten hiji GB kirang ti naon anu urang tiasa mendakan dina iPad Pro sareng iPhone XS sareng iPhone XS Max.

Kasaluyuan sareng Apple Pencil dipirig ku ukuranana, ngajantenkeun alat anjeun notepad idéal Pikeun teras-terasan dibawa, sabab ku hiji panangan urang tiasa nahan bari nganggo anu sanésna kami nganggo Apple Pencil, boh pikeun ngagambar, nyerat, corétan ...

Désain anu kedahna ditingkatkeun

iPad mini 2019

Dina bagian saencanna, kuring nyebatkeun yén pembaharuan mini iPad sigana mangrupikeun kasempetan terakhir anu Apple masihan modél ieu, sabab sakumaha anu urang tingali dina gambar generasi anyar ieu, desainna sami sareng sadaya generasi sateuacanna iPad mini, kalayan sisi anu bageur teuing, ujung luhur sareng handap.

Upami urang ngémutan yén iPhone XS Max ngagaduhan ukuran layar 6,5 inci sareng iPad Mini 7,9 inci, anu terakhir praktis dua kali ukuran tina iPhone XS Max. Tangtosna, bédana harga di antara keduanya henteu garing, sajaba ti iPhone henteu cocog sareng Apple Pencil.

Harga mini IPad

Tambahkeun téknologi pangénggalna di pedalaman iPad mini salian ti nawiskeun kasaluyuan sareng Apple Pencil mawa kanaékan harga.

  • iPad mini 64 GB Wi-Fi: 449 euro
  • iPad mini 256 GB Wi-Fi: 619 euro
  • iPad mini 64 GB Wi-Fi + LTE: 549 euro
  • iPad mini 256 GB Wi-Fi + LTE: 759 euro

Ayeuna sadaya iPad cocog sareng Apple Pencil

Apple pensil

Strategi Apple pikeun nuturkeun sigana bakal diarahkeun tambahkeun kasaluyuan sareng Apple Pencil, Kusabab saatos pembaruan terakhir, sadaya iPad anu sayogi dina saluran distribusi resmi Apple cocog sareng Apple Pencil, sanaos sababaraha modél henteu tiasa ngamangpaatkeun éta.

Sigana mah Apple sadar yén kalebet dukungan stylus dina iPad, sakumaha anu dilakukeun Samsung dina tilu taun ka pengker, idéal pikeun pangguna, sabab éta ngalegaan sababaraha kamungkinan anu ditawarkeunana ka kami.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.