Ieu mangrupikeun iPad Pro 2018 anu énggal

Apple iPad Pro 2018

Apple parantos ngayakeun acara anyar di New York dinten ayeuna, 30 Oktober, di mana aranjeunna parantos nampilkeun sababaraha novel. Salah sahiji produk anu parantos dipidangkeun di dinya, sareng diantisipasi pisan ku pangguna, mangrupikeun iPad Pro 2018 anu énggal. Sakumaha parantos dikoméntaran dina sababaraha minggu ka pengker, urang nyanghareupan parobihan anu penting dina bagian tina perusahaan Cupertino.

Desain anyar diwanohkeun pikeun iPad Pro 2018, sajaba ti kagabung dina séri paningkatan, dina sadaya tingkatan. Janten urang mendakan modél paling lengkep anu ditepikeun ku Apple dugi ka ayeuna. Siap milarian terang ngeunaan éta?

Desain anyar, anu ngahasilkeun koméntar positip sareng kakuatan anu gedé pisan nyaéta dua aspek anu paling ngahartikeun generasi anyar ieu. Generasi parobihan, sakumaha klaim perusahaan nyalira. Sareng éta Ieu mangrupikeun parobihan anu paling ageung saprak modél munggaran diwanohkeun tilu taun ka pengker.

Desain anyar

Anyar anyar anu urang mendakan dina iPad Pro 2018 ieu nyaéta henteuna tombol Home di antarana. Kaputusan anu nuturkeun Apple anu dilakukeun sareng model iPhone na, janten sanés hal anu santai. Henteuna tombol ieu ngamungkinkeun pigura anu langkung alit, anu ditarjamahkeun kana layar anu langkung ageung. Anu henteu diragukeun nyumbang pikeun ngajantenkeun pilihan anu sampurna nalika nonton pilem atanapi pilem dina pilem éta.

Dua ukuran diwanohkeun dina generasi anyar ieu. Aya modél 11 inci sareng ukuran 12,9 inci. Supados pangguna bakal tiasa milih ukuran anu aranjeunna anggap paling merenah pikeun aranjeunna. Hiji-hijina bédana antara dua nyaéta ukuran, dina tingkat spésifikasi sami.

IPad Pro parantos ningali bingkai na parantos dikirangan, khususna dina pigura luhur sareng handap ieu katingali. Tapi éta pigura anu kandel na tiasa ngagaduhan sensor ID Wajah di aranjeunna, salah sahiji fungsi bintang pikeun generasi anyar ieu. Hal anu dimungkinkeun tanpa kedah kiyeu, matak lega jalma seueur. Anjeun ogé tiasa ningali yén juru parantos dibuleudkeun, janten bentuk 90 derajat turun.

iPad Pro 2018

 

Apple salajengna negeskeun yén pangguna aranjeunna bakal tiasa nganggo Face ID dina iPad Pro sacara horisontal atanapi vertikal. Sanaos dina konfigurasi awal urang kedah nahan dina modeu potrét. Sakali urang parantos ngalaksanakeun ieu, urang tiasa ngagunakeunana dina dua cara. Naon anu bakal masihan kami langkung seueur pilihan pikeun dianggo.

Kami nyanghareupan layar rétina cair dina iPad Pro ieu. Apple henteu acan ngalakukeun kabisat ka OLED sareng generasi ieu, tapi urang mendakan anu pangsaéna dina LCD pikeun layar ieu. Éta nganggo téknologi iPhone XR pikeun tampilan, nyaéta tampilan rétina cair anu parantos kami sebatkeun tadi. Salaku tambahan, urang gaduh ProMotion, gamut warna lega sareng téknologi TrueTone aya didinya.

Prosesor sareng panyimpenan

Bionic A12X

Desain anyar sareng prosesor anyar. Kusabab Apple ngenalkeun A12X Bionic di antarana, anu mangrupikeun vérsi tina prosésor anu dipasihkeun sabulan katukang ku generasi anyar na iPhone. Mangrupikeun prosésor anu badé ngenalkeun sagala rupa paningkatan, henteu ngan ukur dina kinerja sareng kakuatan. Aya ogé perbaikan grafik.

Éta dumasarkeun kana prosés iPhone 7nm. CPU na gaduh jumlahna dalapan inti, sedengkeun GPU anu dirancang ku Apple nyalira ngagaduhan 7 inti. Di jerona urang mendakan 10.000 juta transistor. Mesin neural ogé janten penting, kusabab perusahaan Cupertino parantos ngenalkeun mesin anu urang tingali dina iPhone taun ayeuna.

Mangrupikeun Mesin Neural anu bakal ngantep 5 triliun operasi dilaksanakeun, sayogi sareng Pembelajaran Mesin. Aspék sanés anu parantos ningkat dina iPad Pro anyar ieu ti perusahaan Amérika. Ngeunaan neundeun, urang ayeuna bakal mendakan nepi ka 1TB panyimpenan flash-speed tinggi.

Tanpa aya ragu, salah sahiji parobahan anu paling matak nyaéta ngenalkeun USB Type-C dina iPad Pro ieu. Aya rumor dina minggu-minggu ieu yén Apple badé ngenalkeunana dina generasi anyar ieu, sahingga janten anu munggaran. Sareng tungtungna parantos kajantenan. Janten perusahaan ayeuna nempatkeun Kilat. Salaku tambahan, iPhone tiasa ditagihkeun nganggo kabel USB-C kana Kilat sareng nyambung ka layar éksternal dugi ka 5K.

Apple Pencil sareng Smart Keyboard Folio

Apple pensil

Henteu ngan ukur iPad Pro anu parantos diperbarui, ogé aksésorisna parantos ngalaksanakeunana. Sapertos alat utami, urang mendakan parobihan boh dina desain sareng dina tingkat fungsi dina Apple Pencil sareng Smart Keyboard ieu. Éta mangrupikeun dua asesoris anu parantos lami ngiringan kulawarga alat ieu, janten pembaruanna penting.

Mimiti urang mendakan Smart Keyboard Folio. Apple parantos nyandak kaputusan pikeun masang deui keyboard kana iPad Pro nganggo Smart Connector, berkat keyboard na tiasa dianggo tanpa kedah nganggo Bluetooth atanapi batré terintegrasi. Ieu mangrupikeun hal anu bakal ngamungkinkeun urang pikeun mopohokeun beban anjeun.

Sakumaha anu parantos kami carioskeun, aya ogé parobahan desain na. Dina hal ieu, Apple ngenalkeun perenah keyboard anu langkung langsing. Salaku tambahan, urang mendakan dua posisi miring layar. Ku cara kieu, urang bakal tiasa nganggo dina méja atanapi dina méja, tapi ku posisi anu sanés éta tiasa dianggo dina pangkonan, upami urang nganggo éta dina sofa atanapi dina ranjang.

Aksésori kadua pikeun iPad Pro ieu nyaéta Apple Pencil. Perusahaan Cupertino parantos ngalaksanakeun desain anu sami, ngenalkeun magnet di jerona, sahingga bakal tiasa taat kana tablet, sakumaha anjeun tiasa tingali dina poto. Nalika urang ngalakukeun ieu, stylus ngecas nirkabel. Janten langkung gampang dimuat ayeuna. Modél énggal ogé ngagaduhan daérah énggal anu tactile, anu urang bakal tiasa dianggo pikeun ngalaksanakeun tindakan sekundér.

Harga sareng kasadiaan

Resmi iPad Pro

Sakumaha biasana, iPad Pro ieu dileupaskeun dina sababaraha versi, anu béda-béda gumantung kana panyimpenan internalna, ogé naha anjeun hoyong vérsi anu nganggo WiFi atanapi anu nganggo WiFi LTE. Dumasar kana ieu, kami mendakan kisaran harga anu cukup lega. Kami nunjukkeun harga anu dibéré ku sadaya vérsi generasi anyar di Spanyol, dina dua ukuran na:

iPad Pro kalayan layar 11 inci

  • 64 GB Wi-Fi: 879 euro
  • 64 GB kalayan WiFi - LTE: 1.049 euro
  • 256 GB Wi-Fi: 1.049 euro
  • 256 GB kalayan WiFi - LTE: 1.219 euro
  • 512 GB Wi-Fi: 1.269 euro
  • 512 GB kalayan WiFi- LTE: 1.439 euro
  • Wi-Fi 1 TB: 1.709 euro
  • 1 TB sareng WiFi- LTE: 1.879 euro

iPad Pro kalayan layar 12,9 inci

  • 64 GB Wi-Fi: 1099 euro
  • 64 GB kalayan WiFi - LTE: 1.269 euro
  • 256 GB Wi-Fi: 1.269 euro
  • 256 GB kalayan WiFi - LTE: 1.439 euro
  • 512 GB Wi-Fi: 1.489 euro
  • 512 GB kalayan WiFi- LTE: 1.659 euro
  • Wi-Fi 1 TB: 1.929 euro
  • 1 TB sareng WiFi- LTE: 2.099 euro

Apple ogé parantos ngungkabkeun harga asesorisna. Janten harga kibor 199 euro kanggo modél 11 inci sareng 219 euro pikeun ukuran 12,9 inci. Harga Apple Pencil anu anyar nyaéta 135 euro.

Sadaya vérsi iPad Pro ayeuna tiasa disayogikeun sacara resmi dina halaman wéb Apple. Peluncuran dua modél bakal dilumangsungkeun dina 7 Nopémber sakumna dunya, kaasup Spanyol.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.