New iPad Pro 2020: kami ngawartosan anjeun sadayana wartos

iPad Pro 2020

Apple ngenalkeun iPad Pro anu munggaran dina bulan Séptember 2015, iPad 12,9 inci anu Apple hoyong urang percanten mangrupikeun gaganti idéal pikeun laptop. Kurangna fitur sareng fungsi modél ieu, ngan ukur mastikeun yén éta mangrupikeun a IPad gedé, Tanpa langkung.

Dina taun-taun salajengna, Apple parantos teras-terasan ngahancurkeun jajaran ieu, sareng éta henteu dugi ka taun 2018, iraha iPad Pro beuki kolot Sareng pamustunganana janten gaganti idéal pikeun laptop, naha éta PC atanapi Mac, berkat ios 13 sareng port USB-C anu diadopsi Apple dina iPad Pro 2018.

Siklus pembaruan tina kisaran iPad Pro disetél dina hiji satengah taun sareng sakumaha anu direncanakeun, Apple parantos ngumumkeun generasi kaopat iPad Pro, generasi anu urang tiasa ngabaptis salaku iPad Pro s, kumargi jumlah fungsi sareng fitur énggal dikirangan sareng ngajaga desain anu sami sareng dua taun ka pengker.

Fitur tina iPad Pro 2020

Tampilan IPad Pro 2020

iPad Pro 2020

Gosip sateuacan diluncurkeun kisaran iPad Pro anu anyar nunjukkeun yén Apple tiasa nganggo layar nganggo téknologi mini-LED tibatan LCD tradisional, rumor anu tungtungna parantos dikonfirmasi. Apple dibaptiskeun teh Layar iPad salaku Liquid Retina, tampilan anu ngahijikeun téknologi pang anyarna.

Layar iPad Pro anu anyar praktisna sami sareng anu urang tiasa mendakan di generasi sateuacanna sareng Laju nyegerkeun 120 Hz, 600 nit kacaangan, gamut warna lega (P3), True Tone kompatibel, sareng réfléktansi minimal.

IPad Pro 2020 Kaméra iPad iPad Pro 2020

Leres. Ceuk kuring kaméra. IPad anyar Pro 2020, ngahijikeun modul tukang anu diwangun ku dua kaméra: 10 mpx sudut ultra lega sareng 12 mpx sudut legaKalayan aranjeunna urang tiasa ngarekam pidéo sareng foto anu spektakuler, sanaos sanés sanés alat anu cenah tiasa diatur pikeun tujuan ieu. Sét tina dua kaméra iPad Pro ngamungkinkeun urang pikeun nyandak gambar sareng ngarékam pidéo dina kualitas 4k, video anu tiasa urang bagikeun sareng diédit tina alat éta nyalira.

Kaméra payun IPad Pro 2020

iPad Pro 2020

Kaméra hareup iPad Pro henteu nawiskeun kami berita Luar biasa dibandingkeun sareng model samemehna, sabab éta ogé cocog sareng Face ID, sistem pangenal wajah Apple sareng sadaya fungsi anu Apple parantos nawiskeun kami dina kisaran iPhone kalayan téknologi pangakuan ieu.

Augmented reality dina iPad Pro 2020

iPad Pro 2020

Dina modul anu sami dimana ayana kaméra, éta ogé di scanner tutupar (Light Detection and Ranging) sénsor anu ngamungkinkeun pikeun tangtoskeun jarakna ku ngukur waktos anu diperlukeun pikeun sinar cahaya pikeun ngahontal obyék sareng ngagambarkeun deui kana sénsor. Sensor ieu tiasa dianggo langsung sareng kaméra, sensor gerak sareng sistem operasi pikeun ngukur jero, ngajantenkeun iPad Pro alat anu saé pikeun kanyataan anu ditambih.

IPad Pro 2020 Kakuatan

IPad anyar ieu, dikokolakeun ku chip A12Z Bionic, sauntuyan prosesor anyar anu Apple anu ngahijikeun prosésor grafik 8-inti. Di momen, urang henteu terang kakuatan anu ditawarkeunana kami dibandingkeun sareng A12 Bionic anu urang mendakan dina iPhone 11 Pro, tapi upami generasi saméméhna iPad Pro, dikelola ku A10X Bionic, tiasa dianggo sapertos pesona, éta kedah nawiskeun pagelaran langkung luhur.

Anu sanésna parobihan internal anu ditawarkeun ku iPad Pro énggal nyaéta ngeunaan ruang penyimpanan. Sedengkeun generasi katilu iPad Pro dimimitian ti 64 GB, generasi kaopat anu nembé ditepikeun, bagian tina 128 GB, pikeun harga anu sami.

Harga IPad Pro 2020

Harga awal iPad Pro 2020 sami sareng generasi sateuacanna, hiji-hijina hal anu robih nyaéta rohangan panyimpenan, anu waktos ieu dimimitian ti 128 GB tibatan 64 GB generasi sateuacanna.

  • 11-inci iPad Pro WiFi 128GB gudang: 879 euro.
  • 11-inci iPad Pro WiFi 256GB gudang: 989 euro.
  • 11-inci iPad Pro WiFi 512GB gudang: 1.209 euro.
  • 11-inci iPad Pro WiFi 1TB gudang: 1.429 euro.
  • 11-inci iPad Pro WiFi + LTE 128GB gudang: 1.049 euro.
  • 11-inci iPad Pro WiFi + LTE 256GB gudang: 1.159 euro.
  • 11-inci iPad Pro WiFi + LTE 512GB gudang: 1.379 euro.
  • 11-inci iPad Pro WiFi + LTE 1TB panyimpenan: 1.599 euro.

 

  • 12,9-inci iPad Pro WiFi 128GB gudang: 1.099 euro.
  • 12,9-inci iPad Pro WiFi 256GB gudang: 1.209 euro.
  • 12,9-inci iPad Pro WiFi 512GB gudang: 1.429 euro.
  • 12,9-inci iPad Pro WiFi 1TB gudang: 1.649 euro.
  • 12,9-inci iPad Pro WiFi + LTE 128GB gudang: 1.269 euro.
  • 12,9-inci iPad Pro WiFi + LTE 256GB gudang: 1.379 euro.
  • 12,9-inci iPad Pro WiFi + LTE 512GB gudang: 1.599 euro.
  • 12,9-inci iPad Pro WiFi + LTE 1TB panyimpenan: 1.819 euro.

Magic Keyboard sareng trackpad

Magic Keyboard sareng trackpad

Kibor anyar pikeun iPad Pro anu ditepikeun ku Apple sareng generasi anyar nyaéta anu paling narik perhatian, keyboard anu Magnetically nempel kana iPad sareng ngamungkinkeun pangaluyuan sudut layar tanpa kedah beristirahat iraha waé dina keyboard. Salaku tambahan, éta ngagabungkeun port pangisian daya USB-C, port anu ngamungkinkeun anjeun ngecas iPad Pro tanpa dipiceun tina keyboard, sanaos prosés anu saderhana pisan sareng alami.

Kibor ukuran pinuh dikandung ku kenop kaku sareng mékanisme gunting 1mm perjalanan anu nawiskeun raoseun pisan, pas sareng noise minimal. Ogé, keyboard na nyaéta backlit, janten urang bakal tiasa damel di lingkungan naon waé.

Magic Keyboard sareng trackpad

Trackpad dina Magic Keyboard anyar nyaéta naon anu iPad Pro kakurangan pikeun janten gaganti idéal pikeun laptop. Kedah diémutan éta ku iOS 13, Apple ngenalkeun dukungan mouse dina iPad, janten léngkah salajengna nyaéta nawiskeun kibor nganggo trackpad, keyboard anu parantos sayogi di pasar sareng anu lumayan jangkung.

Magic Keyboard kalayan harga trackpad

Magic Keyboard sareng trackpad

Di momen kami ngan terang harga Magic Keyboard di Amérika Serikat. Magic Keyboard pikeun iPad Pro 11 inci dibanderol dollar 299, Sedengkeun modél pikeun iPad 12,9 inci dugi ka dollar 349.

Naha pantes robihna?

Upami anjeun ngagaduhan iPad Pro 2018, teu aya alesan anu matak pikeun pangsiun sareng mésér modél anyar. Sakumaha anu kuring parantos sebatkeun dina tulisan ieu, hal anu paling matak ngeunaan generasi anyar sanés iPad Pro éta sorangan, tapi Magic Keyboard, Magic Keyboard sareng trackpad anu cocog sareng iPad Pro 2018.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.