iPhone Xs, iPhone Xs Max sareng iPhone Xr, sadayana ngeunaan alat Apple anyar

Apple parantos sohor Keynote na anu pang populerna di taun ieu, dimana éta ngumumkeun terminal anyarna sareng ngabimbing urang sakedik ngeunaan naon anu bakal ditingali di pasar salami sésana taun sareng seueur salajengna. Ieu fitur, harga sareng kasadiaan Apple iPhone Xs anyar, iPhone Xs Max sareng iPhone Xr. Kami badé nunjukkeun naon anu anjeun kedah terang ngeunaan terminal ieu, kalebet versi anyar tina iPhone "murah" anu Apple parantos dileupaskeun sareng éta ngagaduhan kasempetan anu saé pikeun janten kasuksésan penjualan.

iPhone XS sareng iPhone Xs Max: Sadayana anu anjeun kedah terang

Ayeuna iPhone langkung kuat tibatan kantos, Prosesor mangrupikeun inti alat, janten iPhone Xs dina kadua édisi janten A12 Bionic 7 nanometer (dalapan inti). Persis modél anu sami anu bakal kalebet lanceukna anu langkung lami iPhone Xs Plus. Salaku tambahan, berkat prosesor 7 nanometer anyar ieu (anu pangpayunna sapertos na), perusahaan Cupertino ngajangjikeun hasil otonomi anu jelas langkung unggul tibatan anu sateuacanna. iPhone Xs nawiskeun sahenteuna (dina tiori) satengah jam langkung seueur dianggo sareng layar tibatan iPhone X ayeuna, sareng iPhone Xs Max bakal nawiskeun dugi ka 1h 30m langkung lami tibatan iPhone X.

  • Prosesor: 12-bit A64 Bionic sareng Neural Engine
  • Memoria RAM: 3 GB (anu bakal ditangtukeun)
  • Panyimpen: 64 GB / GB 256 / 512 GB
  • Konéktipitas: LTE, WiFi 802.11 ac MIMO, Bluetooth 5.0, NFC
  • Batré: Ngecas gancang sareng ngecas nirkabel Qi
  • kaamanan: raray ID

Perbaikan kaméra ageung sareng henteu énggal dina layar

Ayeuna urang gaduh dua sensor 12 MP anu nawiskeun stabilisasi optik sareng aperture f / 1.4 kanggo anu luhur sareng f / 1.8 pikeun anu langkung handap. Hal anu sami kajadian sareng kaméra payun, ningkat rada, sanajan éta tetep tetep salaku ngan ukur 7 MP kalayan aperture f / 2.2.

Nanging, aranjeunna parantos milih paningkatan ngalangkungan parangkat lunak sapertos Smart setelan HDR, modeu potrét kalayan kamampuan anu langkung jero komo sistem apertur tukang variabel sacara manual. Ieu dina tingkat fotografi, nanging dina tingkat rékaman kami mendakan yén iPhone kami mendakan tambahan tina opat mikropon anu ngamungkinkeun kami ngarékam audio dina stéréo anu engkéna tiasa diréproduksi, fitur anu bakal masihan kualitas pangrungu anu hébat pisan kana rékamanna. urang ngadamel nganggo iPhone Xs atanapi Xs Max urang, saliwatan, kadua alat eta gaduh kaméra anu sami pisan.

  • Layar IPhone Xs: 5,8 Inci Super Rétina OLED - Resolusi 2.436 x 1.125 piksel, 458 PPI
  • Layar IPhone Xs Max: 6,5 ″ Super Retina OLED - Resolusi 2.688 x 1.242 piksel, 458 PPI
  • Kaméra utama: 12 sareng 12 MP dual sensor kalayan sudut lega sareng lensa tipi, apertur f / 1.8 sareng f / 2.4 masing-masing, sareng stabilizer optik dual. Rekaman 4K dina 24/30/60 FPS, 4 LED True Tone flash.
  • Kaméra payun: 7 MP True Depth, f / 2.2, kalayan Retina Flash, sareng rékaman Full HD.

Pikeun bagian na, layar anu teras-terasan nawiskeun a Samsung OLED panel sareng téknologi adaptasi lingkungan True Tone. Kami ngagaduhan résolusi 2.436 x 1.125 piksel anu nawiskeun total 458 PPI pikeun modél 5,8 ″ sareng résolusi 2.688 x 1.242 piksel anu nawiskeun persis 458 PPI anu sami dina modél langkung ageung tibatan 6,5 ″. Sareng ieu sadayana aya dina tingkat layar, cocog sareng sadaya vérsi HDR sapertos HDR10 sareng Dolby Vision.

Sora stereo immersive sareng kamampuan SIM Dual

Perusahaan Cupertino ayeuna parantos nempatkeun dua spiker anu langkung kuat sareng langkung hadé pikeun sora stereo pikeun virtualisasi gaya anu immersive, sareng éta yén parantos aya sababaraha pangguna anu ngangluh ngeunaan kualitas "rendah" tina audio stereo anu aya dina iPhone X. sateuacanna. Ayeuna masalah ieu direngsekeun.

Di sisi anu sanésna, sistem Dual SIM parantos dileupaskeun anu bakal ngamungkinkeun urang ngalebetkeun hiji kartu SIM dina format fisik bari urang tiasa nganggo anu sanés dina format eSIM. Nanging, versi anu saluyu sareng dua kartu microSIM bakal dijual sacara éksklusif di Cina. Hanjakalna, téknologi eSIM henteu acan nyebar. Nanging, Apple nyatakeun parantos nga paténkeun sistem manajemén SIM dobel anu bakal mayunan kamungkinan saluran cai batre kusabab kaayaan konsumsi data sareng sinyalna.

Harga sareng kasadiaan

Terminalna Anjeun tiasa ngamimitian booking ti 14 Séptémber salajengna, sareng bakal sayogi dina sajumlah pasar anu kalebet Spanyol ti 21 Séptémber pikeun kumpulan.

  • iPhone jingjing 64 GB tina 1159 euro
  • iPhone Xs 256 GB tina 1329 euro
  • iPhone Xs 512 GB tina 1559 euro
  • iPhone jingjing Max 64 GB tina 1259 euro
  • iPhone Xs Max 256 GB tina 1429 euro
  • iPhone Xs Max 512 GB tina 1659 euro

iPhone Xr: Sadayana anu anjeun kedah terang

Ieu mangrupikeun "murah" iPhone X anu anyar anu diluncurkeun ku Apple. Bagikeun ieu sareng sadérék na anu lami sareng prosesor A12 Bionic, anu paling kuat di pasar sareng didamel di 7 nanométer. Maka ngapopulerkeun gambar layar sadaya, téknologi ID Wajah sareng pasti tinggalkeun tombol Imah sareng pamaca sidik. Nanging, Apple parantos motong aspek sapertos kaméra sareng layar pikeun ngarobih harga saloba mungkin.

  • Prosesor: Bionic A12
  • Memoria RAM: 3 GB (pikeun dikonfirmasi)
  • Panyimpen: 64 GB / GB 128 / 256 GB
  • Batré: Ngecas gancang sareng ngecas nirkabel Qi
  • Konéktipitas: WiFi, Bluetooth 5.0, LTE sareng NFC, Dual SIM
  • Tahan cai: IP67
  • kaamanan: raray ID
  • Dimensi: 150 x 75,7 x 8,3 mm
  • beurat: 194 gram
  • Bahan: Aluminium sareng gelas

Pikeun bagian na pigura terminal didamel tina Aluminium 7000 sedengkeun bagian tukangna nyaéta kaca deui, dina tampilan na ampir sami sareng iPhone 8 ti tukang.

Layar sareng kaméra, béntenna bénten

Ayeuna aranjeunna milih pikeun Panel LCD 6,1 inci Rétina Cair, ogé ninggalkeun téknologi 3D Touch tapi ningkatkeun tingkat panyegaran sénsip kapasitif janten 120 Hz.

  • Layar: 6,1 inci dina resolusi 1.792 x 828 piksel sareng kapadetan 326 PPI
  • Kaméra utama: 12 MP sareng aperture f / 1.8 sareng flash True Tone sareng opat LED
  • Kaméra selfie: 7 MP aperture f / 2.2 kalayan sistem True Depth

Kaméra mangrupikeun titik anu sanés dimana Apple parantos tiasa nyimpen gunting, kami mendakan sénsor tunggal 12 MP sareng aperture f / 1.8 sareng True Tone flash sareng opat LED. Di sisi anu sanésna, payun gaduh 7 MP aperture f / 2.2 jeung nawiskeun dukungan pikeun kamampuan modeu potret berkat sensor Jerona Leres. Nyaéta, dina kadua kaméra urang gaduh modeu Potrét sareng sadaya fitur tina iPhone pangénggalna.

Harga sareng kasadiaan iPhone Xr

IPhone Xr bakal sayogi ti 26 Oktober, ngamungkinkeun reservasi anu sami ti 19 Oktober dina harga ieu:

  • iPhone Xr ku 64 GB ti euro 859
  • iPhone Xr ku 128 GB ti euro 919
  • iPhone Xr ku 256 GB ti euro 1.029

Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.