iPhone XS Max sareng Samsung Galaxy S9 nyanghareupan, mana anu langkung saé? [VIDEO]

Perang parantos dimimitian antara kamungkinan terminal mobile pangsaéna anu aya di pasar, urang jelas-jelas nyarioskeun ngeunaan Samsung Galaxy S9 sareng iPhone XS, urang sateuacan dua andalannya masing-masing perusahaan, tapi ... Naha anjeun yakin mana diantara aranjeunna anu langkung saé? Kami parantos nempatkeun iPhone XS sareng Samsung Galaxy Note 9 nyanghareupan saatos ampir sabulan dianggo sareng ieu parantos janten kasimpulan urang.

Cobi sareng kami sareng mendakan di mana aspek Samsung Galaxy Note 9 langkung saé tibatan iPhone XS sabalikna, Penting pikeun tumut kana sadaya data ieu sateuacan neraskeun sareng ngagaleuh anjeun.

Sakumaha ningali éta ku panon anjeun nyalira henteu sami sareng maca éta, kuring moal sono kasempetan pikeun nyarankeun yén anjeun nyéépkeun waktos pikeun nonton pidéo na yén kami parantos ngantunkeun anjeun dina awal postingan, nyaéta pidéo anu kami analisa kadua alat sareng urang ngatur kasimpulan ngeunaan mana anu langkung saé, Dina saluran Gadget News anjeun bakal mendakan seueur pidéo sareng kontén anu sami ngeunaan gadget pangsaéna dina pasaran. Sareng tanpa reureuh salajengna urang teraskeun ningali bagian mana masing-masing terminal ieu ngéléhkeun saingan anu paling langsung na.

Layar: Dua anu pangsaéna di pasar

Kami tanpa ragu dua layar anu pangsaéna di pasar mobile, panasaran urang kudu marios yén kadua layar didamel ku Samsung, sedengkeun SuperAMOLED na Galaxy Note 9 Éta ngagaduhan rasio aspek 18.5: 9, nawiskeun rasio layar 83,4%, anu mana éta résolusi 1440 x 2960 piksel, anu ngahasilkeun total 516 piksel per inci, résolusi anu saé pisan. IPhone XS Max Éta rada katinggaleun dina aspék ieu, éta ninggalkeun urang aspék 19,5: 9 kalayan rasio anu ogé caket kana 83,4% bari nawiskeun résolusi anu rada handap, 1242 x 2688 piksel anu bakal ngahasilkeun 458 piksel per inci, nanging téknologi anu digunakeun dina hal ieu nyaéta OLED. Teu aya produk anu kapendak. Hideung »/]

Dina hubungan ieu, Samsung Galaxy Note 9 nawiskeun resolusi anu langkung luhur, sanaos kanyataannaDisplayMate parantos nunjukkeun layar iPhone XS Max salaku anu pangsaéna dina pasaran. Kanyataanna nyaéta ieu bakal gumantung pisan kana selera pangguna, kusabab duanana ngagaduhan kasaluyuan HDR, kontras anu hébat sareng kacaangan anu saé pisan. Répréséntasi warna nyaéta dimana urang mendakan bédana anu munggaran, sedengkeun Apple ngamangpaatkeun True Tone pikeun nawiskeun gambar anu réalistis sabisa, Samsung parantos sering milih pikeun jenuh warna sakedik langkung ngajantenkeun aranjeunna langkung jelas sareng narik, waktos ieu kami bade netepkeun dasi téknis anu kedah diluyukeun sareng kabutuhan atanapi selera pangguna akhir.

Desain: Bahan premium disaluyukeun béda

Dasi téhnis anu sanés, urang gaduh dina hiji sisi Samsung GALAXY Note 9 kalayan payunna 6,4 inci total, anu nawiskeun jangkungna 162 milimeter, dibarengan ku 76 mil lébar sareng kandelna 8,8 milimeter. Sadaya ieu bakal nawiskeun kami beurat total henteu kirang ti 201 gram. Di sisi na teh iPhone XS Max se jangkung 157 milimeter jangkungna 77 milimeter kalayan kandelna 7,7 milimeter, nawiskeun beurat total 208 gram (rada di luhur Galaxy Note 9).

Kami nampi éta nalika Galaxy Note 9 rada langkung enteng, IPhone XS Max rada langkung ipis, ieu ngagaduhan alesan pikeun janten, sareng éta nalika Galaxy nganggo aluminium pikeun chassis na, Apple parantos milih baja anu digosok sapertos anu dilakukeun ku Apple Watch na anu tugasna, sareng sapertos ogé aranjeunna sababaraha waktos ka pengker ku iPhone 4. Janten, ieu moal mangaruhan katahanan atanapi desain kadua modél, anu tahan cai, kalayan versi Gorilla Glass anu pangsaéna sareng éndah pisan, ditawarkeun dina rentang warna anu cukup pikaresepeun. Sigana deui, éta bakal janten masalah rasa, panginten anu pangpentingna nyaéta ngabandingkeun "alis" tina iPhone sareng bingkai dobel tina Galaxy Note 9, ogé susunan vertikal iPhone XS ku langkung-langkung versi horizontal tradisional aya dina modél Samsung.

Kakuatan sareng panyimpenan: saur anjeun anjeun bakal kakurangan?

Kami nyanghareupan dua terminal anu paling kuat di pasar, éta iPhone jingjing Max pikeun ningkatna A12 Bionic dipirig ku 4GB RAM, 7 nanométer munggaran dipasar. Kami ogé ngagaduhan Samsung GALAXY Note 9 ku Exynos 9810 buatan 10 mandiri sareng kamungkinan milih antara vérsi 6GB sareng versi 8GB anu sanés. Tanpa ragu kami gaduh dua terminal anu paling idéal dina hal kakuatan sareng optimalisasi, kami henteu ragu yén urang tiasa ngajalankeun Fortnite sareng sistem éditan naon waé tanpa watesan, janten kakuatan henteu tiasa diragukeun nalika ngabédakeun dua terminal ieu.

Ngeunaan panyimpenan, kami mendakan sorotan munggaran tina Galaxy Note 9, urang ngan ukur gaduh dua vérsi, ti 128 GB dugi ka 512 GB ngantos 256 GB, tapi urang tiasa angkat dugi ka 1 TB upami urang nambihan kartu microSD 512 GB, kamungkinan yén urang teu gaduh dina iPhone XS Max, anu bakal ngajaga urang dugi ka naMémori flash 64/256/512 GB. Biasana dina jenis terminal ieu urang tiasa milih kartu microSD.

Kaméra: Samsung hiji léngkah payun

IPhone XS Max nawiskeun kaméra pikeun kami 12MP dual pungkur sareng stabilizer sareng zum optik realistis, persis fitur anu sami anu ditawarkeun dina Samsung Galaxy Note 9. Nanging, béntenna mimiti diperhatoskeun dina poto munggaran, modél Koréa Kidul ngalaksanakeun langkung saé dina kaayaan cahaya hampang, ngamungkinkeun urang nyandak gambar kalayan kirang usaha sareng hasilna langkung saé Seueur pangguna anu henteu resep yén kaméra Samsung condong jenuh warna, tapi éta mangrupikeun hal anu urang tiasa nyaluyukeun engké, nanging cara néwak cahaya éta henteu katandingan ku mérek sanés. Kumaha carana upami kitu, kadua kaméra ngagaduhan kamampuan motret dina "mode potret".

IPHONE XS MAX 12 MP f / 1.8, OIS, PDAF 12 MP f / 2.4, OIS, PDAF, 2x zoom optik 7 MP, f / 2.2
SAMSUNG GALAXY CATETAN 9 12 MP, Dual Pixel, variabel aperture f / 1.5-2.4, OIS 12 MP telephoto, f / 2.4, AF, OIS 8 MP, AF, f / 1.7

Pikeun bagian na, Galaxy Note 9 gaduh kaméra payun 8MP sareng iPhone XS Max gaduh 7MP, ieu nyababkeun urang kana kasimpulan yén kaméra Galaxy Note 9 tiasa langkung saé, tapi hal-hal robih dina hal selfie anu hartosna. Samsung ngagaduhan "mode kageulisan" anu urang teu tiasa kabur, anu ngalemeskeun poto "selfie" teuing sareng ngajantenkeun katingalina henteu réalistis, éta mangrupikeun hal anu matak pikasieuneun pikeun pangguna biasa atanapi sakedik masihan kana jinis gambar ieu. Kusabab kitu, kasimpulan kuring nyaéta Sedengkeun kaméra hareup iPhone XS Max langkung saé, bagian tukang (utama) Galaxy Note 9 langkung seueur.

Kumaha Samsung Galaxy Note 9 langkung saé?

Kami badé ngalaksanakeun perjalanan pondok pikeun perbaikan anu disajikan ku Samsung Galaxy Note 9 ngeunaan saingan anu langkung langsung na, iPhone XS Max:

  • Pamaca sidik jari: Anu maca sidik mangrupikeun alternatif anu pikaresepeun anu Apple nyalira ngapopulerkeun, anu parantos dipiceun sapeuting. Galaxy Note tetep ngajaga metode auténtikasi ieu (dibarengan ku anu sanés) anu mutakhir, bisa dipercaya, awét sareng di luhur sadayana gampang dianggo, nampilkeun pangguna sareng seueur alternatip nalika ngajaga terminalna.
  • S-Pen: Pulpen digital ieu tiasa dianggo saé pisan sareng ngabédakeun pisan. Pangguna Samsung resep kana cara jalanna sareng kumaha gampang ngagunakeunana, sareng kanyataanna kami ogé resep cara jalanna ogé.
  • Carjer gancang: Samsung kalebet eusi Galaxy Note 9 carjer gancang, hal anu sainganana ti perusahaan Cupertino moal tiasa dibanggakeun sareng seueur anu kedah ngaapresiasi.
  • Konéktipitas sareng Samsung DeX: Hatur nuhun kana kabel USB-C sareng kasaluyuan sareng sistem Samsung DeX, kamungkinan Galaxy Note 9 ampir sajajalan. Urang ulah hilap Jack 3,5 mm ogé.

Kumaha iPhone XS Max langkung saé?

Ayeuna urang angkat ka sisi anu sabalikna, hayu urang tingali dina naon aspek iPhone XS Max parantos langkung saé tibatan saingan langsungna, Galaxy Note 9:

  • Optimisasi sareng parangkat lunak: Parangkat lunak propriétari, tanpa lapisan sareng kinerja anu saé na ngajantenkeun iPhone XS Max alternatif pikeun anu milari telepon anu épisién kalayan parangkat lunak anu paling alus.
  • Otonomi: Otonomi iPhone XS Max rada langkung saé tibatan Samsung Galaxy Note 9
  • ID Wajah: Pangakuan raray tina iPhone XS Max mangrupikeun rujukan dunya dina hal kaamanan sareng kanyamanan.

Babandingan harga

Samentara éta iPhone XS Max anjeun tiasa mendakan éta pikeun 1259 euro dina varian anu paling murah,el Samsung GALAXY Note 9 Memori 128GB sareng 6GB RAM dimimitian ti euro 1008 sacara resmi, sanaos panurunan harga sabanding sareng biasa dina Android bakal énggal dimimitian.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.