Amazon Fire TV Stick dugi ka Spanyol kalayan harga anu menarik

Amazon's Fire TV Stick parantos aya di Spanyol

Amazon matak ngamudahkeun pikeun konsumén pikeun ngaraosan produkna di ruang tamu. Sareng éta dilakukeun ku ngaluncurkeun di sababaraha nagara - Spanyol diantarana - ti Amazon Seuneu TV Cipayung, dongle HDMI anu nalika nyambung kana TV anjeun tiasa nonton pilem, serial atanapi maénkeun kaulinan.

Amazon Fire TV Stick mangrupikeun pamuter multimédia anu dibarengan ku jauh. Éta tiasa dianggo sacara mandiri, janten urang moal peryogi komputer, mobile atanapi a tablét pikeun tiasa maénkeun eusi dina layar. Ogé, dongle HDMI ieu sayogi ayeuna. Y Pangguna Amazon Perdana bakal ngagaduhan harga anu istimewa pisan.

Seuneu TV Stick pikeun Amazon Spanyol

Sakumaha anu parantos kami sebatkeun, upami anjeun nyambungkeun Seuneu TV Stick kana tipi anjeun, anjeun tiasa ngararasakeun jasa anu ditawarkeun Amazon di Spanyol. Anu mana? Nya, tiasa nonton Perdana Video sareng sadaya eusina, sapertos ngadangukeun musik ngalangkungan Amazon Music Unlimited anu nembé dugi ka Spanyol.

ogé, jasa sapertos Spotify, Netflix atanapi YouTube cocog sareng dongle HDMI ieu. Tapi ieu henteu sadayana: numutkeun Amazon nyalira, penemuan anyar na anu sumping di Spanyol nembongan ku katalog aplikasi anu tiasa diunduh: langkung ti 4.000 judul, diantarana anjeun tiasa maénkeun pidéo sareng sakulawarga; anu anjeun peryogikeun nyaéta jauh anu kalebet dina paket penjualan.

Tungtungna, émut yén anjeun gaduh panyimpenan dina sérver Amazon, Amazon Drive. Sadayana anu anjeun simpen didinya tiasa ditingal dina TV ruang tamu ngalangkungan Amazon Fire TV Stick. Sedengkeun pikeun harga anu kami sebatkeun éta bakal 59,99 euro, sanaos upami anjeun Pamaké Amazon Perdana harga na bakal diturunkeun ka 39,99 euro. Hartina, 20 euro kirang "Kami nganggap yén pikeun biaya taunan anjeun parantos mayar jasa."


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.