Jabra Elite 45h, pendamping anu sampurna pikeun damel telepon [ULANGAN]

Telepon Éta di dieu pikeun cicing sareng éta nembus cara urang ningali hal-hal, sahingga seueur urang pasti milih pikeun ngawangun kantor alit di bumi urang sareng kami sadar yén pentingna gadget dina kahirupan urang sadidinten.

Jabra Anjeunna ahli dina nyayogikeun produk konperénsi sora sareng pidéo pikeun sadaya jinis pangguna sareng waktos ieu urang bade pokus kana produk anu cukup serbaguna. TOKami ningali teleb dina headphone Jabra Elite 45h langkung-ceuli, cocog pikeun teleworking kalayan pangalaman anu lumayan premium, mendakan aranjeunna sareng kami.

Bahan sareng desain

Sakumaha anjeun parantos terang, Jabra mangrupikeun perusahaan anu ngagunakeun pikeun ngasilkeun produk kalayan standar kualitas anu cukup luhur, éta mangrupikeun pangalaman anu sami anu urang mendakan ku ieu Jabra 45h. Ngeunaan bungkusan, perusahaan sok nangtoskeun minimalis sareng sistem unboxing anu cukup industri anu nyaritakeun praktis nanaon urang. Hal kahiji anu ngareuwaskeun kami nalika nyandak éta kaluar tina kotak nyaéta ringanna anu ekstrim sareng kumaha raosna tina perasaan, ciri ieu ngiringan aranjeunna sapanjang panggunaan sadidinten. Sistem pangaturan milimeter anu saé henteu nganggo creaking sareng anting-anting ceuli anu boro ketang.

  • Dimensi: 186 * 157 * 60,5 mm
  • beurat: 160 gram
  • Kelir anu sayogi: Hideung, Hideung + Tambaga, Beige, Blue, Brown, Hideung + Space Grey

Éta ngagaduhan seueur hubungan sareng éta kanyataan yén headset didamel tina kulit sintétik sareng paddingna nyaéta busa mémori, kalayan indikatip «L» sareng «R» dibor langsung ka aranjeunna. Kami gaduh beurat total ngan ukur 160 gram, hal anu héran, dibarengan ku diménsi anu cukup kaampeuh. Tangtosna, kotak éta nyangking kabel USB-C anu bakal dipaké pikeun ngeusi batre alat sareng panjangna 30 sentimeter, anu parantos ngantepkeun kami rasa pait ngingetan yén headphone nyalira panjangna ampir 20 séntiméter.

Ciri téknis

Kami langsung ka masing-masing panyatur, boh belah katuhu boh kénca diaméterna 40 milimeter, anu henteu goréng pisan. Duanana ngagaduhan lapisan ngalawan sora angin anu bakal ngabantosan urang pikeun ngobrol sareng ngupingkeun musik kalayan leres bahkan di luar, hal anu parantos kami diverifikasi leres-leres leres. Hal anu sami kajadian sareng noise dina telepon, ngagaduhan dua mikropon anu jaga pikeun ningkatkeun performa sora urang sahingga pastikeun yén panarima ngadangu leres sadayana anu urang hoyong emit.

  • Band lebar spéker musik: 20 Hz dugi ka 20 kHz
  • Ngobrol rubakpita spéker: 100 Hz dugi 8000 Hz
  • Dua mikropon MEMS
  • Bluetooth sareng dua pasangan pasangan sakaligus

Heran, sareng teu sapertos merek anu sanés, sungutna mastikeun yén alatna ngagaduhan jaminan dua taun di payun cai sareng lebu dina halaman wéb aranjeunna, hal anu matak kuring kaget. Dina bagian ieu sakedik sacara teknis diperyogikeun pikeun Jabra 45h anu diwangun tina bahan kakuatan tinggi sapertos aluminium anu didonisasi sareng silikon kalayan minyak non-iteuk. Kanyataanna nyaéta panggunaan sapopoé ngaapresiasi pikeun résistansi tambahan anu disayogikeun ku sadayana.

Konéktipitas sareng otonomi

Konéktipitas bakal dumasar kana Bluetooth 5.0  dina hal ieu, kalayan sadaya sertifikasi anu diperyogikeun pikeun tujuan ieu. Profil Bluetooth penting nalika ngupingkeun musik sareng didieu urang mendakan diri salaku absén anu hébat kana codec apt Qualcomm, Nanging, kami parantos sayogi anu khas ti Apple sareng sésana perusahaan: HSP v1.2, HFP v1.7, A2DP v1.3, AVRCP v1.6, PBAP v1.1, SPP v1.2.

  • Tombol khusus pikeun ngagem Alexa, Siri, Bixby atanapi Google Assistant.

Sedengkeun pikeun otonomi, Kami henteu ngagaduhan data téknis dina tingkat kapasitas batré dina mah. Samentawis éta, firma éta ngajanjikeun kami dugi ka 50 jam musik, hal anu kami parantos tiasa verifikasi yén éta caket pisan kana performa asli headphone. Perlu dicatet yén port USB-C ngagaduhan jinis "muatan gancang" anu ngamungkinkeun urang 10 jam otonomi ku 15 menit ngecas, sanaos ngémutan yén waktos muatan total sareng adaptor USB-C 5W nyaéta 1 jam 30 menit, sigana langkung sapertos muatan standar. Aranjeunna gaduh "mode bobo" anu bakal diaktipkeun sacara otomatis pikeun ningkatkeun kinerja batre nalika kami henteu nganggo éta sareng mareuman otomatis saatos 24 jam tanpa nganggo.

Kualitas sora sareng pangalaman pangguna

Sakumaha sering kajadian sareng produk Shure, urang mendakan headset anu cukup saé. Basisna henteu menonjol teuing sareng urang tiasa ngabédakeun sadaya jinis tonalitas, enya, perlu disebatkeun yén urang moal tiasa nungtut langkung ti headphone anu sanés dina kisaran harga na. Nyatana, kapasitas pembatalan noise pasip tina headphone lumayan héran kumargi aranjeunna "over-ear" sareng henteu lengkep nutup ceuli urang.

Mikropon tiasa dianggo pisan pikeun paguneman anu panjang, sajaba ti éta, aranjeunna ngasingkeun di luar sora anu tiasa ngaganggu atanapi ngaganggu telepon. Headphone ieu ngagaduhan beurat anu enteng pisan sareng otonomi kejem anu gancang ngarahkeun urang mikir yén éta tiasa janten pilihan anu saé nalika urang ngobrolkeun teleworking. atanapi nyéépkeun waktos lami di kantor bari teu sieun nelepon. Aranjeunna henteu nyababkeun kacape teu dina Ceuli atanapi dina sirah kusabab beurat sareng bahan na lumayan nétral sareng tahan, hal anu kuring pikir kuring kedah nyorot dina analisis ieu.

Pendapat editor

Sakumaha urang parantos nyarioskeun sateuacanna, upami anjeun hoyong kabur ti headphone TWS nalika teleworking atanapi nyéépkeun dinten kantor anu saé tanpa masihan telepon, Jabra Elite 45h ieu mangrupikeun tawaran anu narik pisan dina kisaran harga anu kalapa. Anjeun tiasa ngagaleuhna kirang tina 99 euro di toko biasa sapertos Amazon. Abdi henteu tiasa ngabantosan émut yén urang henteu gaduh aptX sareng urang tiasa sono ka aranjeunna, ogé kanyataan yén pikeun sababaraha alesan kuring henteu ngartos pisan aranjeunna parantos mutuskeun ngalakukeun tanpa palabuhan Jack 3,5mm pikeun sambungan anu langkung tradisional.

Jabra 45h
  • Peunteun éditor
  • Meunteun 4 bentang
99
  • 80%

  • Jabra 45h
  • Tinjauan ngeunaan:
  • Dipasang dina:
  • Modifikasi terakhir: 29 April 2021
  • rarancang
    Editor: 90%
  • Kualitas audio
    Editor: 75%
  • Kualitas mikro
    Editor: 80%
  • Otonomi
    Editor: 90%
  • Portabilitas (ukuran / beurat)
    Editor: 95%
  • Kualitas harga
    Editor: 80%

Naros

  • Desain anu tahan sareng nyaman pisan
  • Sora anu cukup disaluyukeun
  • Kisaran harga anu cukup ketat

Kontra

  • Tanpa aptX
  • Tombol sareng penanganan sesah
  • 30cm kabel USB-C
 

Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.