Jabra Elite 75t, analisa produk anu buleud pisan

Urang teraskeun nganalisis produk audio, khususna headphone TWS tina mérek anu paling kontras pikeun nawiskeun anjeun alternatif dina méja sareng mempermudah pilihan produk anu cocog sareng kabutuhan sareng ékonomi anjeun, sareng dina urutan hal, headphone anyar dugi kana tabel kami. analisis.

Kami nyarioskeun salah sahiji produk Jabra anu paling dewasa, headphone Elite 75t, mendakan analisis mendalam kami sareng video sareng unboxing anu lengkep. Kami nyaritakeun naon anu parantos kaalaman ku kami sareng upami éta mésér headphone TWS ieu anu parantos diobrolkeun pisan.

Sapertos dina sababaraha waktos anu sanés, urang gaduh pidéo di luhur anu anjeun tiasa ngahargaan unboxing, kemungkinan konfigurasi na sareng tangtosna sadaya detil analisis jero ngeunaan produk, janten kami nyarankeun pisan anjeun pikeun ningali sateuacan atanapi saatos maca analisis anu lengkep. Candak kasempetan pikeun ngalanggan saluran kami, tinggalkeun kami patarosan dina kotak koméntar sahingga tiasa ngabantosan kami pikeun terus ngabantosan jinis eusi ieu, Naha aranjeunna ngayakinkeun anjeun? anjeun tiasa mésér éta ku harga anu narik pisan dina Amazon.

Bahan sareng desain: Fungsionalitas sareng résistansi

Kami nyarioskeun headphone TWS dina-ceuli kalayan desain anu cukup dibédakeun, bagian anu dikomprés, tanpa pemanjangan di luar, sareng éta ngadukung pangrojongna sacara lengkep dina alas anu dilebetkeun kana ceuli. Éta cocog ogé, sareng henteu sigana kagol dina tés olahraga urang, tapi pikeun ieu anjeun kedah masihan bantal anu paling cocog sareng ceuli khusus anjeun. Éta beuratna sakedik pisan, sakitar 5,5 gram kanggo unggal earphone, kalayan diménsi anu dikomprés pisan. Nyatana, nunjukkeun palastik matte na, urang panginten panginten kualitasna adil, hal anu jauh pisan tina kanyataan, sigana produk tahan dina tés urang sareng enteng na diapresiasi nalika urang manjangkeun panggunaan.

  • Beurat kotak kotoran: 35 gram
  • Beurat unggal earphone: 5,5 gram
  • Diménsi buleud: 62.4 x 19.4 x 16.2 mm
  • Kelir: Hideung, kulawu sareng emas

Sedengkeun pikeun pasualan, desain anu manjang sareng persegi panjang kalayan seueur kurva, beuratna total 35 gram sareng ngagaduhan indikator, ogé port USB-C di tukang. Éta rada tahan, touch pikaresepeun sareng komposisi anu masihan urang raos kualitas. Kami henteu kedah hilap yén headphone ieu disertifikasi IP55, Sanaos aranjeunna henteu tiasa nyerep, klasifikasi ieu bakal ngajamin urang sahenteuna yén urang tiasa olahraga tanpa sieun kaserang kesang atanapi sporadis sporadis.

Karakteristik téknis sareng sora

Urang mimitian ku anu penting, soantenna, urang gaduh bandwidth spéker tina 20 Hz dugi ka 20 kHz pikeun spéker nalika maénkeun musik sareng 100 Hz dugi ka 8 kHz bisi aya telepon. Pikeun éta, nawarkeun kami supir pikeun tiap earphone 6mm kalayan kakuatan anu cekap, sareng bakal dibarengan ku opat mikropon MEMS éta bakal ngabantosan kami pikeun nawiskeun telepon anu jelas. Upami anjeun hoyong terang kumaha telepon didangukeun, anjeun tiasa ningali pidéo na, dimana urang ngalakukeun tes mikropon, singgetna se ngabela kalayan saé sareng nelepon kalayan aranjeunna, ngémutan yén aranjeunna gaduh panangtayungan ngalawan angin, lumayan tiasa ditampi.

Kami henteu gaduh pembatalan noise, urang gaduh pembatalan noise pasip anu diurus ku bentuk bantalan sareng ieu bakal gumantung pisan kana kumaha urang nempatkeunana. Pikeun ieu, sakumaha anu parantos urang nyarioskeun sateuacanna, kami parantos nganggo bantalan ukuranana béda-béda. Pembatalan noise pasip lumayan suksés, éta nunjukkeun yén aranjeunna parantos damel dina aspek ieu sareng éta langkung ti cekap pikeun nanganan angkutan umum unggal dinten kalayan henteu seueur teuing ngeusian.

Otonomi sareng tingkat konéktipitas

Sedengkeun pikeun batréna, kami henteu ngagaduhan data khusus ngeunaan mAh anu ditangan ku masing-masing headset sareng casing pengisian khusus. Leres, urang kedah nekenkeun yén dasar handap casing muatan gaduh kasaluyuan pikeun ngecas nirkabel sareng standar Qi. Pikeun bagian na, anjeunnaMuatan gancang bakal ngamungkinkeun urang nganggo 15 menit dugi ka 60 menit otonomi, nyandak sakedik langkung ti sajam kanggo ngalaksanakeun muatan lengkep. 

  • Memoria singkronisasi: 8 alat
  • Wengkuan: sakitar 10 méter
  • propil Bluetooth: HSP v1.2, HFP v1.7, A2DP v1.3, AVRCP v1.6, SPP v1.2

Pikeun bagian na, hatur nuhun kana konéktipitas Bluetooth 5.0 sareng propil anu cocog, otonomi anu dijangjikeun 7 jam ampir-ampiranna dituturkeun, beda-beda sakedik gumantung kana volume maksimum anu parantos kami pasihkeun.

Kualitas audio sareng aplikasi Jabra Sound +

Jinis aplikasi ieu, sajujurna, sigana mah nilai tambahan anu penting pisan. Via Jabra Sound +, sayogi pikeun ios boh Android, anjeun bakal tiasa ngarobih seueur parameter tina headphone anu bakal ngajantenkeun pangalaman anjeun langkung lengkep. Kami sahingga ngaktipkeun HearTrhoug Pikeun ngirangan sora angin, pilih asistén sora, kamungkinan pikeun milari headphone urang sareng di luhur sadaya pembaruan sayogi dina App (dina video kami anjeun tiasa ningali éta dina aksi).

  • Aplikasi kanggo ios> link
  • Aplikasi Android> LINK

Sedengkeun pikeun sora, Jabra Elite 75t Kuring reuwas ku tingkat luhur volume anu ditawarkeun, anu ageung masker henteuna Pembatalan Noise Aktip. Nanging, bas na seueur pisan ditandaan pikeun karesep kuring, hiji hal anu urang tiasa ngabéréskeun kalayan ékualisasi aplikasi. Dina sesa nada, éta sigana ogé disaluyukeun sareng nawiskeun kualitas anu saluyu sareng harga produk.

Pendapat editor

Tungtungna, urang badé nyarioskeun perkawis hargana, anjeun tiasa ngagaleuh aranjeunna kalayan tawaran khusus tina € 129 dina titik penjualan anu biasa sapertos Amazon atanapi halaman wéb Jabra. Anjeun parantos terang yén kami salawasna nyarankeun nilai paling saé pikeun artos. Dina hal ieu anjeun gaduh headphone pikeun harga anu rada luhur kalayan tumut kana fungsina, tapi ku jaminan yén Jabra jaga, diaku di seluruh dunya pikeun jenis produk ieu. Nanging, ngémutan sabaraha lami aranjeunna aya di pasar, anjeun tiasa milih alternatif kalayan nilai anu langkung saé pikeun artos atanapi bahkan ku pembatalan noise aktif.

Jabra Elite 75t
  • Peunteun éditor
  • Meunteun 4 bentang
129
  • 80%

  • Jabra Elite 75t
  • Tinjauan ngeunaan:
  • Dipasang dina:
  • Modifikasi terakhir: March 26 2021
  • rarancang
    Editor: 70%
  • Kualitas audio
    Editor: 85%
  • Otonomi
    Editor: 90%
  • fitur
    Editor: 90%
  • Conectividad
    Editor: 80%
  • Portabilitas (ukuran / beurat)
    Editor: 80%
  • Kualitas harga
    Editor: 75%

Naros

  • Aplikasi anu suksés pisan
  • Desain premium sareng rasana
  • Kualitas audio anu saé

Kontra

  • Harga tinggi
  • Tanpa ANC
 

Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.