Jabra ngamutahirkeun kisaran produkna ku tilu headset séri Elite

Jabra komitmen pikeun téknologi sareng kualitas sora, kami parantos nganalisis seueur alatna di dieu di Actualidad Gadget sareng éta henteu pernah lirén ngagumkeun kami yén aranjeunna hoyong ngamanpaatkeun taun 2021 ieu pikeun ngaluncurkeun serangkaian produk anu pikaresepeun pikeun tetep ngajaga anu luhur level sareng sora nirkabel. Jabra nampilkeun Elite 3, Elite 7 Pro sareng Elite Active, headphone anyarna pikeun sadaya pemirsa.

Jabra Elite 3

Jabra ngalebetkeun produk tingkat Éntri langsung sareng Elite 3, alat anu nawiskeun speaker 6-milimeter, ékualiser dina aplikasi, codec sareng Qualcomm aptX HD téknologi sareng dugi ka tujuh jam otonomi anu bakal diperpanjang janten 28 jam hatur nuhun kana kotak muatan anu kalebet. Jelas yén kami henteu ngagaduhan pembatalan noise aktif, tapi kami nekenkeun yén berkat fungsi HearThrough, pangguna tiasa ngaksés sora lingkunganana. Kisaran warna bakal kalebet bulao angkatan laut, abu-abu poék, lilac, sareng lampu beige.

Jabra Elite 7 Pro

Headphone high-end anyar ieu ti Jabra bakal nampilkeun téknologi MultiSensor Voice, Jabra pikeun sacara téoritis nganteurkeun sora kualitas propésional. Jelas éta dibarengan ku téknologi pembatalan noise aktif anu ngagaduhan ciri perusahaan.

Dina tingkat otonomi, urang bakal ngaraosan 9 jam playback kontinyu sareng ANC diaktipkeun anu bakal naék janten 35 jam upami urang nyarioskeun ngeunaan kotak ngecas, anu ku jalan éta, ngagaduhan résistansi cai IP57 sacara gembleng. Pikeun ngamangpaatkeun téknologi aptX HD, éta nganggo Bluetooth 5.2 sareng écés yén aranjeunna bet dina kamungkinan panggunaan mandiri (tanpa héndsét budak), ogé sistem pikeun sambungan sakaligus kana sababaraha alat.

Pikeun bagian na, ku Android, asistén maya utama sapertos Google Home sareng Alexa bakal ngatur sistem integrasi, bari sareng ios aranjeunna bakal tiasa dianggo langkung saé ngalangkungan Siri.

The Jabra Elite 7 Aktip kalayan pelapis ShakeGripTM anu perintis, sampurna pikeun pangguna anu gaduh gaya hirup aktip.

Tanggal rilis sareng harga

Elite 3 bakal sayogi ti 1 Séptémber, sedengkeun Elite 7 Pro sareng Elite Active bakal sayogi ti 1 Oktober. Sadaya produk bakal sayogi di toko anu dipilih ku harga anu disarankeun:

  1. Elite 7 Pro: € 199,99
  2. Élit 7 Aktip: € 179,99
  3. Élit 3: € 79,99

Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.