Analisis Wings U29S, drone FPV anu tiasa dilipat nganggo kacamata VR sareng kaméra HD

Hiji dinten deui, dina Aktualidad Gadget kami nyandak anjeun analisis salah sahiji drone paling lucu urang gaduh kasempetan pikeun nguji sareng éta pasti bakal janten salah sahiji produk bintang di pasar Natal salajengna. Nami anjeunna nyaéta Jangjang U29S, Éta didamel ku UDIRC Technology sareng mangrupikeun drone anu tiasa dilipat dilengkepan kaméra HD anu ngamungkinkeun ngalayang dina modeu FPV sareng berkat kontrol otomatis tina jangkungna sareng posisi sareng gampang hiber na nyaéta sekutu anu ideal pikeun para pangguna anu hoyong mimitian dina hiber drone.

U29S alat anu cukup lengkep, ku biaya sedeng nunjukkeun yén éta hadir sareng kacamata VR kumargi urang tiasa kéngingkeunana ngan ukur € 149 di RCTecnic ku ngaklik dieu. Upami anjeun resep drone, maka kami ngajak anjeun ningali U29S sacara rinci dina ulasan lengkep kami.

Desain lipat, kasuksésan hiji

U29S mangrupikeun drone desain ati-ati, ringkes, tina ukuran alit sareng hatur nuhun ka tiasa narilep gampang pisan ngangkutna dimana waé. Desainna beresih, minimalis sareng bahan anu kualitasna tiasa pikaresepeun pisan. Bobotna rada luhur tibatan sigana dina pandangan heula, anu cukup ngaapresiasi nalika ngalayang, sabab ngamungkinkeun stabilitas anu langkung ageung sareng ngamungkinkeun pikeun ngendalikeun drone di luar (leres, tanpa angin) kalayan minimal jaminan.

Éta disayogikeun dua pasang lampu, anu tukangna beureum sareng payunna héjo, anu bakal ngabantosan urang terang dimana sirah alatna sepanjang waktos. The kaméra aya di payuneun drone, tiasa diatur dina jangkungna sareng nawiskeun a kualitas pisan unggulan ti diperkirakeun dina kisaran drone ieu, anu diapresiasi - sareng seueur - nalika ngalayang drone di jalma kahiji. Éta ngamungkinkeun anjeun ngarékam pidéo dina kualitas HD dina résolusi 1280x720p sareng ngirimkeunana kalayan kecepatan 30 Mbps.

Stasion ngajaga desain anu sami sareng drone ku tampilan minimalis sareng bahan kualitas sareng ngahijikeun buzzers pikeun nginpokeun ka kami nalika drone béak batréna atanapi nalika éta caket ka kehabisan sinyal sareng disarankeun pikeun ngadeukeutan.

Salaku aspek paningkatan éta leungit yén alatna dilengkepan pelindung pikeun wilah, ti saprak janten drone inisiasi, éta sok disarankeun pikeun ngalindunganana dina sési hiber anu munggaran dugi ka pilot nampi sababaraha gampang dina nanganan.

Piloting drone

Stasion ieu ngagaduhan raos sareng beurat anu sampurna, janten raoseun pisan pikeun pilot drone ieu. Pikeun angkat kami gaduh dua pilihan, boh sacara manual ngamimitian mesin ku cara nempatkeun duanana jostick nunjuk ka handap sareng dina waktos anu sami teras angkat alat ku cara manual nganggo tuas jangkung atanapi sanésna urang tiasa nganggo otomatis angkat / tombol badarat perenahna di payuneun remote control anu ngajantenkeun tugas ieu langkung gampang, utamina nalika urang henteu latihan ngapungkeun drone ieu.

Sakali dina hawa éta drone stabil pisan boh dina jangkungna sareng dina posisi; Tuh pangaruh sistem kontrol otomatis na tiasa ditingali. Pitulung ieu henteu ngan ukur ngabantosan urang pikeun gaduh kendali anu langkung ageung kana alat tapi ogé penting nalika nyandak poto sareng video upami urang hoyong nyingkahan éta kualitas na kapangaruhan. Éta ogé dilengkepan Mode Headless sahingga drone bakal tetep berorientasi sacara otomatis, anu bakal ngajantenkeun hirup langkung gampang pikeun pilot anyar.

Bungkus lengkep drone, pemancar sareng kacamata VR

Drone Éta tiasa dipilampah duanana tina stasiun atanapi tina smartphone anjeun ngagunakeun aplikasi Flyingsee sareng sambungan Wi-Fi. Tanpa ragu, langkung pikaresepeun pikeun pilot sareng pemancar kumargi kontrol na langkung saé sareng ngamungkinkeun anjeun pikeun ngadalikeun drone langkung tepat. Modeu pilot tina smartphone tiasa saé nalika nyandak poto atanapi ngarékam pidéo, sabab éta ngamungkinkeun anjeun pikeun gampang ningali naon anu aya drone dina layar sahingga bakal aya dina poto. Upami anjeun ngendalikeunana ngalangkungan aplikasi éta ngagaduhan fungsina panasaran anu ngamungkinkeun anjeun ngagambar rute dina layar sélulér sareng éta drone sacara otomatis ngajalankeun rute éta.

Batré anu dipasang na kapasitasna 350 mAh, éta ngeusi batre ngan ukur langkung ti sajam sareng gaduh perkiraan durasi 7 menit. Leres, dina bungkus éta sumping batré cadang sahingga anjeun tiasa nyandak duanana ditagihkeun sareng anjeun tiasa ngaraos drone anjeun salami 15 menit.

Kaméra HD sareng FPV

nu lain kaunggulan modél ieu nyaéta kualitas kaméra HD na, sanggup ngarékam pidéo HD kalayan résolusi 1280x720p sareng ngirimkeunana dina 30 Mbps. Kualitas video sareng waktos latency saé pisan; Dina kasus kami, kami parantos nganggo éta nganggo iPhone X sareng anu leres nyaéta sadayana cairan pisan janten dina hal ieu FPV tiasa pisan (Dina seueur drone low-end dituduhkeun yén éta ngamungkinkeun hiber pikeun jalma kahiji tapi ieu dina praktekna mustahil kumargi latency gambarna ageung pisan sareng ngajantenkeun teu mungkin pikeun pilot sapertos kieu) janten upami anjeun hoyong nyobian modeu piloting ieu sareng henteu nyéépkeun teuing artos drone ieu mangrupikeun salah sahiji alternatif pangsaéna anu anjeun sayogi.

Sakali anjeun nyambungkeun telepon pinter anjeun ka Wifi drone, anjeun sacara otomatis bakal ningali pidéo éta sacara real waktos dina layar terminal. Dina titik ieu anjeun kedah milih antara pilot dina modeu FPV ku nempatkeun telepon anjeun dina kacamata VR atanapi lakukeun cara paling tradisional sareng nempatkeun telepon sélulér dina adaptor anu ngagaduhan stasiun. Anjeun milih, rekomendasi kami nyaéta anjeun mimitian sakedik-sakedik sareng modeu normal sareng pas anjeun gaduh pangalaman cekap nyobian ngalaksanakeun penerbangan latihan dina modeu FPV sabab tiasa rumit teuing pikeun pilot anu teu ngalaman sareng anjeun ngajalankeun résiko kacilakaan.

Kacindekan, harga sareng tautan pamésér

Kasimpulanana, Wings U29S mangrupikeun proposal anu pikaresepeun pikeun sadayana anu milari drone inisiasi, saderhana pilot sareng diménsi anu ngirangan. Milikna harga anu 149 € sareng kanggo sadayana anu ditawarkeunana (kaméra HD, modeu FPV, posisi sareng kontrol jangkungna, lepas landas otomatis, sareng sajabana) kami nyanghareupan produk anu narik pisan sareng nilai alus pikeun duit. Upami anjeun hoyong ngagaleuh, anjeun tiasa ngalakukeun langsung tina tautan ieu dina harga anu pangsaéna.

Pendapat editor

Drone Jangjang U29S
  • Peunteun éditor
  • Meunteun 4.5 bentang
149
  • 80%

  • rarancang
    Penerbit: 90%
  • kamera
    Penerbit: 88%
  • Otonomi
    Penerbit: 65%
  • Portabilitas (ukuran / beurat)
    Penerbit: 90%
  • Kualitas harga
    Penerbit: 85%

Pro sareng kontra

Naros

  • Kualitas desain
  • Jangkungna sareng kadali posisi
  • Ukuranana alit sareng tiasa dilipet

Kontra

  • Teu ngagaduhan panyalindungan dayung
  • Umur batre rada kawates

 


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.