Jeff Bezos, pangadeg Amazon, mangrupikeun jalma beunghar katilu di dunya

Amazon

Kami ngabayangkeun yén pangadeg Amazon dinten ayeuna ngagaduhan dinten anu saé. Henteu unggal dinten anjeun nampi berita dianggap salah sahiji jalma anu paling beunghar di dunya (upami artos mangrupikeun hiji-hijina anu mawa artos tangtos…). Nyatana, diperkirakeun ngan ukur aya dua jalma anu langkung jegud hukum ti anjeunna, sahenteuna dina kerangka hukum anu parantos ditetepkeun, urang émut yén Pablo Escobar mangrupikeun jalma paling beunghar dina sajarah, tapi anjeunna henteu dipaliré ku daptar anu aneh sapertos kitu. Pondokna, Jeff Bezos parantos tiasa ningkatkeun asetna ku Amazon sareng seueur "penemuan" na.

Warren Buffet aya di tukangeun Jeff Bezos dina daptar ieu, tinggal $ 300 juta, upami éta tiasa dianggo salaku ukuran. Samentawis waktos, pangadeg Zara, Amancio Ortega (Spanyol), kalayan perkiraan untung 73.100 milyar dolar, parantos peringkat kadua salaku jalma paling beunghar di dunya. Di sisi anu sanésna, Samaun veteran, Bill Gates, teras-terasan juara daptar beunghar pisan ieu salaku anu pangkuatna, kalayan perkiraan untungna 78.000 juta dolar, kanyataan anu panasaran nyarios yén Bill Gates tiasa masihan sapuluh tagihan dolar ka unggal warga planét, sareng aranjeunna masih bakal gaduh sababaraha milyar kanggo cadangan.

Samentawis éta, Jeff parantos mutuskeun ngagungkeun ku ngaluarkeun Amazon Prime di Madrid. Wargi ibukota bakal tiasa nampi pesenan na kirang ti dua jam berkat jasa Amazon khusus anu aranjeunna bakal bersaing sengit ngalawan pasar swalayan. Di dieu urang ngantepkeun anjeun kanyataan panasaran poé ieu, sareng émut yén unggal-unggal mésér naon-naon di Amazon kami ngajantenkeun jalma katilu pang beungharna di planét sakedik langkung beunghar, sareng diri urang sakedik langkung beunghar, kumargi hargana biasana henteu kaéléhkeun.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.