Ngadamel kiridit Star Wars anjeun nyalira dina smartphone Android ku Star Words

Dina taun-taun ayeuna, parantos janten adat yén dina pertengahan Desember, urang Disney ngaleupaskeun pilem anyar dina waralaba Star Wars. Dina kasempetan ieu, dinten ayeuna 15 Désémber mangrupikeun tanggal perdana Star Wars: Episode VIII: The Last Jedi, cicilan kadalapan tina saga populér ieu anu unggal taun tiasa ngéléhkeun sadaya rékaman sateuacanna.

Kiridit Star Wars mangrupikeun obyek anu kagum sareng ditiru ku seueur aplikasi. Kumaha carana tiasa sanésna, ayeuna dina Android urang gaduh aplikasi Star Words, aplikasi anu ngamungkinkeun kami nyiptakeun kiridit Star Wars kami kalayan téks anu dipikahoyong, sakumaha urang tiasa tingali dina gambar di luhur.

Hatur nuhun kana aplikasi Star Words, urang tiasa nyiptakeun judul awal pidéo anu dipikaresep ku ngan ukur sababaraha léngkah sareng nambihan ku éditor pidéo kana ciptaan urang, boh langsung ti smartphone urang atanapi langsung tina komputer urang. Aplikasi ieu sayogi didownload sacara gratis sareng kuring jujur ​​henteu nyangka éta bakal lami nalika Disney terang ngeunaan éta. Sanaos sayogi kanggo diunduh gratis, urang kedah ngaliwat kotak sareng mayar 1,69 euro, upami urang hoyong ngarobih Star Words pikeun téks anu sanés.

Dina pilihan kustomisasi, urang tiasa nambihan henteu ngan ukur téks anu hoyong kami tampilkeun, tapi urang ogé tiasa nambihan musik sahingga nalika ngadamel rékaman video, tibatan ngarekam sora sakitarna nganggo mikropon smartphone kami, lagu audio anu dipikahoyong ditambihan, janten urang nyimpen karya éditan nalika masang pidéo, utamina upami urang dihaja ngalakukeun langsung ti smartphone urang.

Kami ogé tiasa ngaluyukeun kagancangan anu kami hoyong téksna muncul, ukuran font, panjang maksimum téks, volume musik, gambar latar, orientasi pidéo, tambahkeun luntur janten hideung nalika pidéo réngsé ... Sakumaha kuring parantos nyarios Luhur, langkung kamungkinan yén aplikasi ieu bakal dikaluarkeun tina Google Play Store, langkung gancang tibatan engké, janten upami anjeun hoyong tiasa ngagunakeunana, tong reureuh dina ngaunduh.

Kecap Bénténg
Kecap Bénténg
pamekar: Tokata
harga: bebas

Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.