Amazon, pikeun kaamanan, ngarobah kecap akses ka rébuan palanggan

Amazon

ti Amazon Ngirim email bewara ngarobih kata sandi ka rébuan palanggan nembé parantos resmi. Masalah kaamanan sabab aranjeunna gaduh bukti yén kredensialna tiasa dibocorkeun dina jaringan. Upami anjeun salah sahiji pangguna anu kapangaruhan anjeun pasti nampi email ieu, mimiti sadayana, béjakeun yén éta perusahaan nyalira anu parantos mastikeun leresna email ieu, upami anjeun yakin éta mangrupikeun salah sahiji cara ngala lauk atanapi anu sami , nalika ngasupkeun halaman wéb nyalira nganggo kredensial anjeun, anjeun bakal kapaksa ngarobihna.

Diantara rekomendasi Amazon pikeun sadaya pangguna, naha atanapi henteu aranjeunna wajib ngarobih sandi aksés, kami mendakan yén pikeun ningkatkeun kaamanan, ieu kedah unik pikeun jasa. Hatur nuhun kana ieu, upami aya database jasa sanés di luar perusahaan anu dipaling, kredensial anjeun moal kompromi kumargi data na bakal béda sareng jasa ieu sareng Amazon sorangan.

Amazon bakal maksakeun rébuan konsumén pikeun ngarobih kredensial aksésna kana platform.

Conto anu jelas pisan naon anu dipénta ku Amazon tiasa dipendakan dina kanyataan yén, kawilang anyar, palanggan jasa Dropbox komo Netflix kapaksa ngarobih kredensial aksésna saatos maling kecap konci anu diraih ku LinkedIn. Masalah utama nyaéta seueur nami pangguna sareng kecap akses ieu sami kanggo sadaya tilu jasaMaka, peretas naon waé anu ngagaduhan aksés sanés ngan ukur kana data LinkedIn, tapi ogé kana data Netflix sareng Dropbox pangguna, éta sababna Amazon prihatin pisan.

Inpo leuwih: venturebeat


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.