Tinjauan beberesih vakum nirkabel genggam Holife

Waktos Ieu kami gaduh kasempetan pikeun tés gadget anyar pikeun bumi, éta Holife teu nganggo kabel vacuum cleaner, produk anu hargana pikaresepeun ngan € 59,99 nawiskeun kami hasil beberesih anu saé sasarengan sareng merenah henteu peryogi kabel berkat batré internal na anu nawiskeun 30 menit operasi. Tapi ogé pikeun anu maca Actualidad Gadget anjeun tiasa kéngingkeun vacuum cleaner ieu kalayan diskon khusus € 19 tah Teu aya produk anu kapendak.. Hayu urang tingali sacara langkung rinci ngeunaan produk ieu sareng kumaha kéngingkeun diskon.

Eusi rangkep

Pas urang muka kotak, urang mendakan vacuum cleaner, base charge, 2 filter debu, tilu sét nozé anu tiasa ditukeurkeun sareng sikat beberesih. The kualitas bahan sareng touch tina vacuum cleaner lumayan saé; Sabalikna, basa pangisianana sigana rada lemes, beuratna sakedik tapi damelna, nyaéta ngajaga vacuum cleaner dina posisi nangtung nalika ngecas.

Desain produkna cukup éndah, minimalis sareng masihan sentuhan modéren pikeun saluruh set.

Nganggo pembersih vakum genggam Holife tanpa kabel

Dina 3-4 jam urang gaduh vacuum cleaner dieusi lengkep sareng siap dianggo. Milikna Batré internal 2000 mah ngamungkinkeun nepi ka 30 menit beberesih anu teu kaganggu. Ieu langkung ti cukup pikeun naon biasana panggunaan jenis alat ieu kusabab éta dirancang pikeun ngabersihan daérah anu khusus sapertos sofa, korsi, mobil atanapi kanggo meresihan lantai tapi di daérah anu khusus pisan dimana anjeun parantos muragkeun sesuatu .

Mangrupikeun alat anu cukup hampang sareng hungkul Beurat 1,7kg. Ieu sasarengan sareng desain ergonomis ngajantenkeun raoseun pisan dianggo sareng kami henteu capé.

Gaduh a 90W dipeunteun kakuatan sareng nyeuseup 22W, langkung ti cukup pikeun naon anu urang peryogikeun dina vacuum cleaner ieu; Sanaos dina waktos ieu anjeun kedah gaduh sababaraha kagancangan nalika anjeun henteu kedah gaduh kakuatan maksimum sahingga manjangkeun umur batre na. Sanaos ngemutan yén éta mangrupikeun produk anu kirang ti € 60 tiasa dipikaterang yén éta henteu kalebetkeun.

Dina lambaran téknis urang tiasa maca yén sacara resmi ngahasilkeun sora 78 dB. Numutkeun kana persépsi urang nalika dianggo, éta sanés alat khususna jempé tapi éta henteu ribut teuing. Anggap éta rata-rata naon anu diarepkeun dina kisaran produk ieu.

Beberesih vakum Holife beberesih

Sakali kami parantos bérés nganggo vacuum cleaner parantos waktuna pikeun ngabersihkeun kanggo ngantunkeun éta énggal dugi ka panggunaan salajengna. Éta mangrupikeun tugas anu saderhana, anjeun ngan ukur kedah mencét tombol di luhur beberesih vakum sareng anjeun tiasa cabut tanghi ku cara tarik kaluarna. Sakali deposit dipisahkeun anjeun ngan ukur kedah alungkeun kokotor akumulasi di dinya dina tempat sampah, bersihkeun laun ku cai haneut sareng ngantepkeun garing sateuacan nempatkeun deui dina vacuum cleaner.

Kumaha mésér aspirasi Holife

Pembersih vakum genggam Holife tanpa kabel dijual di Amazon dina harga € 59,99 tapi ayeuna Anjeun tiasa kéngingkeun éta sareng Actualidad Gadget ngan ukur € 40,99. Pikeun ieu anjeun kedah nganggo kupon diskon Y6522G8L nalika nempatkeun pesen anjeun dina Amazon. Teu aya produk anu kapendak., Anggo kupon Y6522G8L sareng kéngingkeun vacuum cleaner ieu dina harga anu pangsaéna.

Pendapat editor

Holife teu nganggo kabel vacuum cleaner
  • Peunteun éditor
  • Meunteun 4 bentang
40,99 a 59,99
  • 80%

  • rarancang
    Penerbit: 80%
  • kinerja
    Penerbit: 75%
  • Otonomi
    Penerbit: 90%
  • Portabilitas (ukuran / beurat)
    Penerbit: 90%
  • Kualitas harga
    Penerbit: 90%

Pro sareng kontra

Naros

  • Nilai alus pikeun duit
  • Cahaya pisan
  • 30 menit otonomi

Kontra

  • Ngan hiji laju ngaji
  • Hal ribut

Galeri foto beberesih vakum Holife


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.