Hadiah geeky anu pangsaéna pikeun Poe Bapa

Ari bapa

Ari bapa badé sumping. Kusabab kitu, anjeun panginten milari kado kanggo tanggal khusus ieu. Ayeuna beuki sering damel hadiah anu kirang has dina tanggal ieu. Janten anjeun bet dina hadiah téknologi. Pilihan dina pengertian ieu lega, janten sagala jinis kado tiasa dilakukeun dina pengertian ieu. Kami ngantepkeun anjeun daptar pilihan dina widang ieu.

Jadina Upami anjeun milari ideu kado Poé Rama ieu, éta bakal langkung gampang pikeun anjeun mendakan anu dipikaresep ku anjeun. Pilihan anu saé pikeun jauh tina kado anu khas dina waktos ayeuna.

Paperwhite Kindle

Kindle Paperwhite kamungkinan modél pang populerna dina kisaran eReaders perusahaan Amérika. Jangkauan éta parantos sapuluh taun aya di pasar, di mana aranjeunna disimpen salaku anu ngical. Taun kamari Paperwhite ieu diperpanjang kalayan sababaraha fitur anyar. Kusabab éta ayeuna tahan cai, salian ti gaduh seueur tempat panyimpenan. Janten anjeun tiasa gaduh langkung seueur buku di jerona. Tanpa diragukeun, kado anu sampurna pikeun Poé Rama ieu, kanggo para sepuh anu resep maca, utamina nalika nuju liburan.

Urang tiasa mendakan Kindle Paperwhite ieu di a harga 129,99 euro dinten ieu. Entong ngantep éta kabur!

Teu aya produk anu kapendak.Mésér didieu »/]

Amazon Seuneu TV Cipayung

Seuneu TV Stick pikeun Amazon Spanyol

Hatur nuhun kana Amazon Fire TV Stick éta bakal tiasa ngarobih tivi janten TV pinter ku cara saderhana. Kusabab anjeun ngan ukur kedah nyambungkeun alat pikeun éta. Ku cara kieu, anjeun bakal ngagaduhan aksés kana sajumlah ageung streaming eusi. Kusabab aya aplikasi sapertos Netflix, Amazon Prime Video atanapi YouTube di jerona, sareng sajabana. Ku alatan éta, bakal tiasa nonton séri karesep anjeun dina tipi nganggo alat ieu. Salaku tambahan, éta ogé nyayogikeun aksés kana sajumlah ageung gim. Pilihan anu saé pikeun ngajantenkeun TV anjeun janten Smart TV.

Amazon Fire TV Stick ieu tiasa mésér samentawis pikeun 39,99 euro (harga normal na 59,99 euro). Janten anjeun tiasa ngagaleuh kanggo Hari Bapa ieu kalayan diskon anu saé.

Tongkat TV Seuneu | Dasar ...Beuli di dieu »/]

Xiaomi Band 3 Mi

Pikeun kolot anu langkung atletis, pinggel kagiatan sapertos Xiaomi Mi Band 3 mangrupikeun pilihan anu saé kanggo dipertimbangkeun. Generasi katilu na parantos. Éta disingkronkeun sareng smartphone sareng ngamungkinkeun anjeun olahraga dina cara saderhana. Éta bakal ngitung léngkahna, ngitung kalori anu dibakar, ngalacak detak jantung, sajaba ti fungsi sapertos singkronisasi pesen, telepon, panginget kalénder atanapi kontrol bobo. Pondokna, lengkep pisan. Éta ngagaduhan batré anu ngajangjikeun kisaran dugi ka 20 dinten.

Gelang Xiaomi ieu tiasa mésér samentawis dina harga 20,11 euro (harga normalna 29,99 euro). Janten tong luput diskon anu saé ieu pikeun anjeun.

Xiaomi Mi Band 3 -...Mésér didieu »/]

Olympus PEN-E-PL8

Pénus Olympus

Kaméra ieu 16 MP. Salah sahiji aspék munggaran anu narik perhatian ka na nyaéta rarancangna, kalayan inspirasi retro anu jelas berkat panggunaan kulit di jerona. Kaméra kompak, anu matak ngamudahkeun pikeun nyandak éta nyalira sepanjang waktos. Éta ogé ngamungkinkeun anjeun ngarékam pidéo kalayan résolusi Full HD sepanjang waktos. Mibanda layar 3 inci anu tiasa ditingali pikeun naon waé anu urang lakukeun, salian ti ngonpigurasikeun sababaraha aspék éta. Éta ogé ngagaduhan WiFi, anu ngamungkinkeun pikeun disingkronkeun sareng alat sanés dina cara anu saderhana.

Kaméra ieu kanggo Hari Bapa tiasa dipésér kalayan harga 449 euro dina Amazon. Kaméra kualitas, anu mangrupakeun pilihan anu saé upami bapak anjeun resep fotografi.

Olympus PEN E-PL8 -...Mésér didieu »/]

WD Paspor Kuring - Hard Drive Portabel 4 TB

Hard drive portabel

Produk anu teu tiasa leungit di seueur bumi mangrupikeun hard drive portabel. Cara anu saé pikeun ngajaga dokumén, poto atanapi file anu penting. Boh tina damel atanapi pribadi, pikaresepeun gaduh cadangan dina alat ieu. Hard drive ieu ngagaduhan kapasitas 4 TB. Janten anjeun bakal ngagaduhan langkung ti cekap rohangan di jerona. Salaku tambahan, anjeun tiasa milih antara seueur warna, gumantung kana raos masing-masing. Ogé kedah disebatkeun yén hard drive Western Digital ieu hadir sareng panangtayungan kecap akses ku énkripsi hardware.

Anjeun samentawis di a harga 112,80 euro, nalika harga normal na 159,99 euro. Kituna, éta mangrupikeun kasempetan anu saé pikeun dipertimbangkeun. Entong ngantep éta kabur!

WD Paspor Abdi, Disk ...Beuli di dieu »/]

Samsung Galaxy S10

Samsung Galaxy S10

Pikeun anu ngagaduhan anggaran anu langkung ageung, high-end panganyarna Samsung mangrupikeun pilihan anu saé kanggo diperhatoskeun. Samsung ninggalkeun kami nganggo Galaxy S10 ieu, anu spésipikasina tiasa ditingali di dieu, dina Pébruari. A high-end anu mana aranjeunna parantos lengkep ngabarukeun desainna. Salaku tambahan, éta jelas komitmen pikeun fotografi dina telepon ieu. Mangrupikeun smartphone anu kualitasna saé, kalayan performa anu saé sareng anu henteu diragukeun éta mangrupikeun kado anu luar biasa pikeun Poe Bapa.

Éta tiasa dipésér di Spanyol ti saprak Jumaah katukang. Pikeun anu resep kana tungtung luhur, Kasebut nyaéta dimungkinkeun pikeun mésér éta dina harga 909 euro.

Samsung Galaxy S10 -...Mésér didieu »/]

Amazon Echo


Amazon ngagaduhan jangkauan panglegana pikeun panyatur. Sanaos aranjeunna kaget kami sadayana kalayan peluncuran Amazon Echo Show, anu mangrupikeun anu pangpayunna tina mérek anu sumping kalayan layar bawaan. Ieu mangrupikeun hal anu ngamungkinkeun pikeun ningkatkeun panggunaan panyatur ieu ku cara anu luar biasa, sakumaha anu parantos katingal dina analisa na. Pilihan anu saé pikeun ngajantenkeun bumi anjeun langkung pinter sareng sababaraha tindakan sakedik saderhana, berkat ayana Alexa di jerona.

Spéker mérek ieu tiasa mésér dinten ieu dina harga 229,99 euro. Kado anu béda pikeun Poé Rama ieu.

Echo Show (2 ...Mésér didieu »/]

GoPro HERO7 Bodas

GoPro Hero7

 

Pilihan anu sanés kanggo Hari Bapa, pikeun anu langkung atlit atlit, éta kaméra aksi olahraga. Atuh, anjeun bakal tiasa gaduh gambar anu hébat dina sadaya olahraga anu anjeun lakukeun, naha ku jalan sapédah atanapi surfing. Kusabab kaméra ieu ngagaduhan kaunggulan janten tahan cai, anu pastina masihan pangguna seueur pilihan deui. Kaméra ieu 10 MP, sajaba ti ngamungkinkeun video dirékam dina 1080p. Éta kagolong kana jajaran Pahlawan, sanaos bénten sareng modél taun kamari.

Éta tiasa dipésér ti a harga 198 euro samentawis, kumargi harga normalna nyaéta 219,99 euro.

GoPro HERO7 Bodas -...Mésér didieu »/]

Batré Éksternal Omars 10000mAh

Powerbank

Urang béréskeun daptar nganggo batré luar ieu kapasitas 10.000 mah. Pilihan anu saé pikeun tetep diémutan, pikeun tiasa ngeusi batre telepon sepanjang waktos nalika anjeun jauh ti bumi. Hususna pikeun jalma-jalma anu kedah sering nganggo teleponna pikeun digawé éta tiasa janten pilihan anu saé. Éta ngagaduhan dua jinis input, anu ngajantenkeun éta cocog sareng sadaya jinis telepon pinter dina cara anu raoseun. Batré éksternal anu saé, dina harga anu saé.

Kusabab éta aya ngan ukur 14,99 euro dina Amazon.

Teu aya produk anu kapendak.Beuli di dieu »/]


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.