Kado Tech Pangsaéna pikeun Ari Bapa

El poe bapak 19 Maret datang ka hareup sareng panginten éta waktos anu saé pikeun ningalikeun anjeunna kumaha anjeun bogoh ka anjeunna ku kado anu pikaresepeun. Éta tiasa dianggo anu anjeun badé nyobian pisan, sababaraha headphone atanapi speaker anyar, atanapi bahkan produk munggaran anjeun nganggo asistén sora janten anjeun tiasa ningali seueur manpaatna.

Kusabab ieu, sareng kusabab kami hoyong ngajantenkeun hirup anjeun langkung gampang di Actualidad Gadget, Kami nyandak anjeun sababaraha gadget anu paling menarik pikeun dipasihkeun dina Hari Bapa, tingali sareng héraneun bapak anjeun ku cara anu paling aslina.

Sakumaha biasa, sareng saluyu sareng garis éditorial kami, dina Actualidad Gadget kami ngan ukur nyarankeun produk anu parantos dianalisis dina halaman wéb sareng anu cocog standar kualitas luhur, teras émut babandingan kualitas / harga na.

Headphone sareng pakean

Urang mimitian ku rekomendasi headphone, sareng dina hal ieu kami buka salah sahiji produk pangénggalna anu parantos dianalisis, Huawei FreeBuds 4i, headphone anu disayogikeun sareng seueur kaunggulan anu parantos dipiboga ku Huawei FreeBuds Pro, tapi kalayan hubungan kualitas / harga anu teu kaéléhkeun ngémutan sababaraha perangkat keras anu aranjeunna atos dikaluarkeun. Aranjeunna gaduh pembatalan noise aktif, batré langkung ageung ti 7 jam playback kontinyu sareng kualitas audio anu cukup tinggi. Harga peluncuran € 69 upami urang nguntungkeun diskon 10 € dina halaman wéb resmi Huawei.

Upami naon anu anjeun milari mangrupikeun produk anu sanés bayaranDi Actualidad Gadget kami ogé parantos diuji headphone headband anu ngabatalkeun noise. Dina hal ieu, anu paling ngareuwaskeun urang ku babandingan kualitas / harga na nyaéta X Ku Kygo A11 / 800, headphone anu dijual dina dua jinis warna sareng nawiskeun panel sentuh, pembatalan noise aktif, aplikasi sareng konfigurasi sorangan sareng seueur deui kalayan harga demolisi 69,90 euro.

Tulisan anu aya hubunganana:
Kygo A11 / 800, pembatalan audio paling premium [Review]

Pikeun bagian na, urang ayeuna giliran jam tangan pinter, salah sahiji "pakean anu paling populer". Urang balik deui ka Huawei, sareng éta Watch GT 2 Pro Éta diposisikan salaku alat anu cocog sareng Android sareng ios. Mangrupikeun produk anu cukup buleud ku bahan premium, tali anu cocog sareng tingkat kustomisasi anu luhur hatur nuhun ka toko dial na. Anjeun tiasa mendakannana tina 199 euro dina sababaraha titik jual, ngamungkinkeun anjeun minuhan sarat kualitas / harga kami.

Sareng pilihan terakhir justru ogé mangrupikeun salah sahiji alat terakhir anu parantos kami uji, nyaéta Jabra Elite 75t, headphone anu gaduh muatan nirkabel, tingkat resistansi anu luhur, kasus anu kompak pisan sareng kaunggulannana nganggo Jabra Sound +, leres, Jabra Elite 75t -...

Spéker pinter sareng kontén multimédia

Spéker anu pinter nyaéta urutan sadidinten sareng henteu tiasa teu aya dina bénten rekomendasi kami. Jelas urang mimitian ku entri, Amazon Echo Dot anyar, alat anu sanaos ukuran "kaampeuh" na parantos tumuh pisan. Désainna lumayan pikaresepeun, anjeun tiasa ngagaleuh éta dina tilu warna sareng bahkan upami anjeun hoyong éta nawiskeun anjeun pilihan kalebet jam tangan, éta bakal "méwah" dina meja malam bapak anjeun. Harga na 44 euro kanggo vérsi tanpa arloji, sanaos vérsi kalayan jam tangan dugi ka 59 euro.

Upami anu anjeun milari nyaéta pamuter multimédia anu saé, kami nyarankeun Amazon Fire TV Cube anu énggal, versi canggih sareng Fire TV OS anu bakal ngamungkinkeun anjeun ngaaksés aplikasi, masang APK Android, nonton eusi Netflix, HBO sareng Movistar + dina resolusi luhur (dugi ka 4K kompatibel). Dina babandingan kualitas / harga, éta mangrupikeun pusat hiburan multimédia anu pangsaéna pikeun anu parantos kami nyobian, gampang digunakeunana dina tingkat sésana produk. Sanaos leres yén harga resmi na 119 euro, dina kaseueuran kasus aya reconditioned anu murah pisan sareng nawiskeun posisi éta dina 79 euro.

Dina cara nu sami, urang tiasa ngiringan produk ieu kalayan sora anu kualitas luhur, dina hal ieu anjeun parantos terang yén kami biasana nyarankeun Sonos Beam, anu mangrupakeun soundbar paling lengkep anu tiasa anjeun lebetkeun di bumi anjeun, atanapi gagal, Sonos Hiji, cara munggaran pikeun ngadeukeutan lingkungan Sonos ku harga anu pangsaéna, tapi kumargi urang nyarioskeun perkawis pusat multimedia, kami cicing dina rasio kualitas / harga sareng bet paling premium, Sonos Arc. Kami teu tiasa nyarios nanaon anu anjeun henteu terang, Dolby Atmos, setélan maksimum, Alexa, Google Home sareng Apple HomeKit terintegrasi lengkep ... Hijina alesan pikeun henteu mésér éta hargana 899 euro, tapi anjeunna pantes, tanpa diragukeun.

Kami parantos masihan anjeun bungkus anu sampurna pikeun ngalebetkeun Alexa sareng nempatkeun musik Spotify atanapi Apple Music anjeun maksimal, produk tina tilu harga anu béda sareng anu ngalaksanakeun sagala janjina.

Hiburan sareng asesoris

Pikeun hiburan nalika urang bet bet maca, urang mimitian ku Kobo Nia, salah sahiji produk anu paling disarankeun tina halaman wéb sadulur urang TodoeReaders, produk anu saé pisan, kalayan ciri anu disaluyukeun khusus sareng harga alat sareng anu tiasa ngajantenkeun bapak anjeun tungtungna lebet maca digital, buku éléktronik ngahémat seueur artos serbaguna pisan.

Upami anu anjeun milari mangrupikeun tablet lengkep, sesah milarian hubungan anu langkung saé kualitas / harga dibandingkeun Huawei's MatePad 10.4. Ieu ciri teknis anu detil na:

  • Prosesor: 810
  • Memoria RAM: 4 GB
  • Panyimpen: 64 GB kalayan ékspansi microSD dugi ka 512 GB
  • Layar: Panel LCD IPS LCD 10,4 inci dina resolusi 2K (2000 x 1200)
  • Kaméra payun: 8MP Wide Angle kalayan rékaman FHD
  • Kaméra tukang: 8MP kalayan rékaman FHD sareng lampu kilat LED
  • Batré: 7.250 mah kalayan beban 10W
  • Konéktipitas: 4G LTE, WiFi 6, Bluetooth 5.1, USB-C OTG, GPS
  • Sora: Opat spéker stéréo sareng opat mikropon

Sadaya ieu harga sakitar 219 euro, diluyukeun pisan kana akun karakteristikna sareng sagala kamungkinan yén éta bakal nawiskeun kami dina tingkat hiburan. Salaku karugian, éta sanés nganggo Layanan Google tos dipasang, tapi anjeun tiasa masang éta nyalira engké.

Kami ogé parantos nyobian pembersih vakum genggem, produk anu narik pisan anu ngagaduhan seueur fitur. Conto ieu analisis pang anyarna ti Tineco, panyeuseuh vakum genggem anu sanggup ngagosok nyalira. Éta panasaran naon jinis prosedur ieu tiasa ngagampangkeun urang unggal dinten.

Sihir sumping sareng panel luhur bodas na. Kami ngagaduhan panel pengisian Qi nirkabel anu nawiskeun 5W kakuatan, idéal pikeun nyingkahan ngarusak batréna dina waktos wengi. Kami ogé ngagaduhan seueur tombol anu ngamungkinkeun kami ngarobih sareng ngatur Wake Up.

  • Sistem spéker sareng mikropon
    • 10W kakuatan mutlak
    • Sistim stéréo 2.0
    • 1 x 2,25 inci 8W spéker jangkauan lengkep
    • Radiator pasip
    • Frékuénsi: 40Hz - 18 kHz kalayan kirang ti 1% rugi
    • 2x mikropon
  • Conectividad
    • Bluetooth 5.0 kelas 2 (HSP - HFP - A2DP sareng AVRCP codecs)
    • 2,4 GHz WiFi
    • AirPlay sareng Spotify Connect
    • Multiroom cocog sareng ES Smart Speaker sareng rentang Multiroom
    • Input jack 3,5 mm
  • Palabuhan ngamuat
    • 5V-2A USB
    • 5W Qi Wireless
Anjeun tiasa mésér éta dina harga pangsaéna langsung dina Amazon ngalangkungan Tautan ieu.

Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.