KADRILJ urang analisa buta buta IKEA

Produk "pinter" anu beuki aya di urang dinten ka dinten sareng di bumi urang, anu ngajukeun pikeun nyayogikeun imahna ayeuna, parantos kapendak di IKEA sekutu anu saé nalika ngeunaan kaasup produk anu nyambung sapertos lampu bohlam, spéker sareng ayeuna ogé blinds. Leres, urang terang yén blinds otomatis parantos lami aya di pasar tapi… naha aya anu ngajantenkeun semudah IKEA?

Cobi sareng kami sareng mendakan naon anu modél IKEA KADRILJ diwangun sareng naha éta diposisikan salaku buta palinter paling pikaresepeun dina pasaran. Buta yén urang tiasa ngendalikeun nganggo Google Home sareng nganggo remote control nyalira.

Kami terang yén kanyataan yén kuring bébéja ka dieu atanapi yén anjeun ningali langsung henteu sami, éta sababna kami parantos unggah video pamasangan langsung kana YouTube sareng kami ogé nyaritakeun ngeunaan kumaha urang pikeun ngatur éta sareng naon fitur anu paling pikaresepeun, janten tong sono, sabab upami anjeun parantos mésér atanapi badé mésér, éta bakal ngajantenkeun langkung gampang pikeun anjeun.

Desain: Pisan minimalis, pisan IKEA

Gancang, KADRILJ ieu ngusir batur ti jajaran IKEA tina téga, tekstil abu tembus sareng plastik sareng aluminium bérés dina warna alami. Nyatana, ampir sami sareng batur anu parantos aya, henteu ngan ukur dina hal pamasangan, tapi ogé dina ukuran sareng bentukna. Ngeunaan hiji-hijina hal anu bénten nyaéta kanyataan yén, ku alesan anu jelas, luhurna rada kandel. Éta gaduh panutup di belah kénca luhur anu bakal ngamungkinkeun kami ngalebetkeun sareng nyabut batréna nalika urang kedah ngeusi batre. Kuring terkejut yén aranjeunna henteu masihan kami kamampuan pikeun ngeusi batre tanpa kedah ngeusi batre.

  • Ukuran anu sayogi:
    • 140 x 195 cm
    • 120 x 195 cm
    • 100 x 195 cm
    • 60 x 195 cm
    • 80 x 195 cm

Naon anu urang gaduh di gigireun sampul ieu nyaéta dua tombol leutik anu sacara praktis henteu katingali, sareng anu bakal ngaluarkeun urang tina langkung ti hiji masalah, sareng éta ngamungkinkeun aranjeunna pikeun naékkeun sareng nurunkeun buta tanpa butuh jarak jauh, tiasa anjeun ngabayangkeun anu éléh? Nya, nalika anjeun nyungkeun anu énggal, janten anjeun tiasa unggah sareng ngaunduhna tanpa nganggo aplikasi. Lawonna diwangun tina poliéster 83% sareng nilon 17%, sedengkeun sesa unsur-unsur na didamel tina plastik sareng aluminium, desain na minimalis, khas pisan tina IKEA.

Prosedur instalasi

Gunung IKEA naha anjeun resep aranjeunna, atanapi anjeun benci. Kami salah sahiji jalma langka anu resep ngalakukeun hal-hal sapertos kieu. Pikeun masangna, anjeun ngan ukur peryogi dua titik jangkar sareng kait anu kalebetna. Éta kait anu tiasa dicabut nganggo sistem kancing, janten gampang dipasang pikeun dipiceun. Sakali kami parantos nyandak ukuran anu saluyu, urang ngan ukur kedah nyangcang kaitna ku opat sekrup (dua pikeun unggal cangkang). Tangtosna, émut yén sekrup henteu kalebetkeun kana bungkus, pikeun sababaraha alesan anu kuring henteu terang. Y Sanaos buta henteu beurat teuing, henteu pernah nyeri nganggo sekrup anu saé kawilang kandel.

Pasang kaitna Kami ngan ukur kedah mencét tombol tembus anu ngamungkinkeun pikeun lebet sareng anu dileupaskeun ngan pas urang nempatkeun buta. Kami parantos siap sacara praktis. Anu kedah urang lakukeun nyaéta muka tutup sareng selapkeun batréna, anu biasana ngagaduhan muatan. Kalayan tutupna di jero kami bakal nyandak alat sambungan sareng nyolok, sedengkeun émisi RF disambungkeun ngalangkungan USB kana konektor anu munggaran ieu. Éta ngagaduhan USB bikangna anu tiasa dianggo pikeun ngeusi batre produk, atanapi alat anu sanés, ieu mangrupikeun titik anu resep kana adaptor jaringan.

Kumaha jalan buta KADRILJ

Kami gaduh tilu cara pikeun ngendalikeun buta KADRILJ ti IKEA gancang sareng gampang:

  • Peuntas sasak TRADFRI kalayan aplikasi anu saluyu, Google Home
  • Ngaliwatan Kadali jauh kalebet kana bungkus
  • Ngaliwatan dua tombol ayana di gigireun tutupna batré dina buta

Kuring parantos ngingetkeun anjeun, cara anu paling umum pikeun anjeun badé nganggo buta, saluareun otomatisasi anu dihasilkeun ku IKEA Smart Home nyaéta kadali jarak jauh. Ieu ngagaduhan pangrojong magnét yén urang tiasa jangkar kana témbok nganggo perekat 3M anjeun atanapi ku dua sekrup. Kami ogé tiasa nyandak kadali jauh ieu sareng nyandak éta dimana urang dipikahoyong. Éta alit, diwangun saé sareng tiasa dianggo dina jarak anu saé, Éta henteu kedah caket pisan sareng buta, kuring pribadi resep pisan.

Pangalaman pangguna sareng opini éditor

Kami nyanghareupan léngkah salajengna dina otomatisasi sareng otomatisasi bumi. Kuring sok nyarankeun mimitian ku lampu bohlam heula, anu Philips kalayan kisaran Hue sareng IKEA kalayan jajaran TRADFRI na jelas diposisikan salaku pamimpin. Tapi nalika anjeun milari anu langkung seueur, waktosna pikeun nga-automate blinds sareng tirai. Kauntungan anu munggaran nyaéta kumaha gampangna pikeun kéngingkeun hiji, dina IKEA anjeun sayogi. Kami angkat ka pamasangan, sareng IKEA sigana parantos ngusahakeun pisan ieu, kirang ti 15 menit urang tiasa damel buta buta urang tiasa dianggo, sareng ieu diapresiasi.

Naros

  • Desain minimalis sareng instalasi gampang
  • Éta ngagaduhan jarak jauh nyalira sareng ringan
  • Teu ngagaduhan ketebalan atanapi ukuran dibandingkeun standar

Kontra

  • Pikeun ayeuna ngan ukur cocog sareng Google Home
  • Teu kalebet sekrup atanapi colokan instalasi
  • Bisa leuwih buram (aya modél séjén anu)

Léngkah salajengna nyaéta jembatan sambungan TRADFRI sareng neraskeun ngalebetkeunana gancang. Nalika anjeun parantos sayogi, Kuring mastikeun anjeun, anjeun moal terang kumaha hirup tanpa éta. Jauh dianggo héran pisan sareng janten sekutu anu relevan pisan nalika urang henteu hoyong "miceun" Google Home. Kami bakal tiasa ngagaleuh KADRILJ ieu ti IKEA kalayan harga anu kisaran antara 99 euro sareng 129 euro sakitar gumantung kana ukuran anu urang pilih, janten biayana jelas langkung handap tina mérek anu sanés anu nawiskeun blind blind.

Kami nguji buta KADRILJ anu cerdas sareng otomatis ti IKEA.
  • Peunteun éditor
  • Meunteun 4.5 bentang
79,00 a 129,00
  • 80%

  • Kami nguji buta KADRILJ anu cerdas sareng otomatis ti IKEA.
  • Tinjauan ngeunaan:
  • Dipasang dina:
  • Modifikasi terakhir:
  • rarancang
    Penerbit: 85%
  • kasaluyuan
    Penerbit: 75%
  • parabot nu geus dipasang di tempatna sarta sadia dipake
    Penerbit: 90%
  • Gampang dianggo
    Penerbit: 90%
  • Otonomi
    Penerbit: 90%
  • Kualitas harga
    Penerbit: 90%

Salaku titik négatip kuring hoyong nyorot kanyataan yén éta henteu acan cocog sareng Apple KomeKit, anu sanés kasus sésa produk pinter IKEA. Nanging, teguh Swédia parantos ngajangjikeun pembaruan kahareup anu urang bakal tiasa anggo éta ngalangkungan Google Home.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

bool (leres)