Echo Show 5 (2021) - Kaméra sareng sora anu langkung saé dina generasi anyar ieu [ULANGAN]

Amazon terus nanem modal dina kisaran alat Echo na, tina sagala jinis, kalayan tujuan démokratisasi aksés ka asistén maya sareng bumi anu nyambung sakumaha mungkin. Sababaraha taun ka pengker urang ningali datangna jajaran Echo Show salaku napas tina hawa seger pikeun jinis-jinis téknologi ieu, sareng ayeuna parantos rada diperbaharui.

Amazon Echo Show 5 (2021) énggal aya di dieu, alat anu nganggo kaméra anu ningkat, fungsionalitas énggal sareng sakedik paningkatan kualitas sora. Pendakan sareng kami pembicara pinter Amazon anu diperbarui kalayan layar terintegrasi sareng khususna naon ciri utamina sareng upami éta mésér.

Dina pidéo di luhur anjeun bakal tiasa ningali éta bobo lengkep tina Amazon Echo Show 5 (2021) anyar ieu ogé léngkah pangaturan saderhana sareng kesan munggaran anjeun. Anjeun bakal ngabantosan kami pisan pikeun tumuh upami anjeun ngalanggan saluran YouTube kami sareng ngantepkeun kami sapertos kitu. Kotak koméntar bakal salawasna sayogi sahingga anjeun tiasa nawiskeun patarosan anjeun, kami bakal senang pikeun ngajawab éta. Upami anjeun resep, Amazon Echo Show 5 (2021) ieu sayogi kalayan pangiriman langsung tina 84,99 euro dina halaman wéb Amazon.

Bahan sareng desain: Sababaraha parobahan éksternal

Generasi kadua Amazon Echo Show 5 ieu ngagaduhan kamiripan penting dina diménsi sareng vérsi anu sateuacanna, dimimitian kusabab urang gaduh 147 millimeter jangkungna 86 millimeter jangkungna sareng 74 mil jero. Boh Echo Show 5 sareng Echo Show 8 mangrupikeun sababaraha alat Amazon Echo anu tetep nahan proporsi segi opat dina sadaya sisi. Alatna gaduh beurat total 410 gram janten urang ogé henteu tiasa nganggap "enteng" oge. Ieu dina produk audio biasana awak saé.

Dina bezel luhur Masih aya panutup mékanis kaméra, dua mikropon, polumeu tombol luhur sareng ka handap ogé tombol anu ngamungkinkeun urang pikeun ngaktipkeun sareng nganonaktifkeun mikropon sareng kaméra ngalangkungan parangkat lunak gumantung kana kabutuhan atanapi selera urang.

Bagian tukangna kénca pikeun palabuhan listrik sareng port microUSB anu urang henteu sadar pisan kana kamampuanna, kami ngabayangkeun yén éta aya hubunganana sareng jasa téknis tibatan masalah anu sanés. Pikeun bagian na, payun payunna sakitar 14 séntiméter, nyaéta panjangna panel anjeun 5,5 inci. Sanaos nami éta tiasa ngajantenkeun kami mikir yén kami ngan ukur ngagaduhan lima inci, kanyataanna nyaéta urang ngagaduhan hal anu sanés. Tekstil dina palapis spéker di tukangna, sareng sapertos anu parantos aya ampir sareng rentang Echo, tilu pilihan warna nyaéta: Bodas, Hideung sareng Biru.

Karakteristik téknis: Brushstrokes tina renovasi

Pikeun mindahkeun alat generasi kadua ieu Echo Show 5 bakal nganggo prosesorna MediaTek MT 8163, Aliansi antara perusahaan Amérika Kalér sareng pabrik prosésorna parantos dipikaterang, sareng éta justru merek na anu ngawangun sakumna produk pinter Amazon. Kami henteu terang, leres, kapasitas RAM sareng panyimpenan saprak Echo Show 5 (2021). Kami ngagaduhan tingkat konéktipitas tina 802.11a / b / g / n / ac dual band WiFi teu aya kamungkinan pikeun ngalakukeun.

Echo Show 5 ieu nganggo versi anu dirobih tina Android kalayan salah sahiji lapisan Amazon Fire OS Amazon, kalayan watesan produk sapertos kitu. Sistem ngalir cukup lancar pikeun ngalaksanakeun interaksi anu biasa tanpa aya masalah. Sapertos sésana produk Echo, urang ogé tiasa nyambungkeun éta ngalangkungan Bluotooth sareng tangtosna kami gaduh Alexa sapinuhna kalebetkeun kana sistem. Tangtosna, dina hal ieu kami henteu ngagaduhan protokol Zigbee, nyaéta, éta henteu tiasa dianggo salaku pusat aksésori. Sedengkeun pikeun kakuatan, urang gaduh kabel 1,5 méter sareng adaptor 15W dina total. Harga naék naék rada dibandingkeun sareng versi sateuacana, sakumaha anjeun tiasa tingali dina Amazon.

Kaméra sareng sora kalayan perbaikan

Kaméra Amazon Echo Show anyar ieu ti 2021 ngagaduhan sénsor 2MP, anu ngarangkep kamampuan produk dina generasi kahijina. Atanapi urang henteu mendakan bédana anu jelas pisan, éta museur khususkeun kana fokus otomatis sareng kaayaan cahaya hampang, dimana kami mendakan sababaraha perbaikan anu penting. Kami tetep ngagaduhan "panutup" mékanis anu bakal ngamungkinkeun urang nyumputkeun gambar urang iraha waé anu dipikahoyong, ogé kamungkinan anggo Amazon Echo Show 5 urang salaku kaméra panjagaan, henteu diragukeun salah sahiji fitur anu paling matak pikeun kalolobaan pangguna.

Sora wijaksana, Echo Show 5 ieu dipasang tunggal 41-milimeter, atanapi 1,6 inci spéker, anu mana dugi ka inpormasi ngeunaan jenis produk ieu biasana ditawarkeun. Sora na tos rada ningkat, saluyu sareng jajaran Echo Dua generasi kaopat. Maksad abdi, Echo Show 5 ieu dasarna kalebet panyatur anu sami yén Echo Dot gen kaopat dipasang, yen tina segi ukuranana identik sareng generasi katilu. Tanpa ragu, kami aya dina kisaran dasar sora Amazon, cekap kanggo béja, ngiringan rohangan alit sareng musik tanpa pura-pura atanapi maénkeun eusi multimédia kalayan jelas tapi tanpa paménta.

Anggo pangalaman

Éta nyorot kanyataan yén urang tiasa ngakses gambar sacara real-time ngalangkungan aplikasi Alexa anu cocog sareng ios boh Android, Kitu ogé kami tiasa ngakses gambar ieu ngalangkungan alat Echo Show anu sanés, hal anu pikaresepeun pisan nalika urang ngagaduhan murangkalih di bumi. Pikeun bagian na, dina sora kuring kedah nyarios yén sapertos dina Echo Dot, urang ampir teu kakurangan bass sareng sora na utamina difokuskeun kana musik iringan atanapi interaksi sareng asistén virtual perusahaan Amérika.

Amazon ogé parantos nyorot yén alat ieu nganggo lawon daur ulang 100% sareng produk sanés anu nyumbang kana kelestarian lingkungan. Éta parantos sayogi dina halaman wéb Amazon, janten anjeun tiasa kéngingkeun upami anjeun Perdana kalayan pangiriman dina hiji dinten ngan ukur 84,99 euro. Harga anu kawatesan tapi hiji anu ngajantenkeun anjeun heran naha éta pantes pikeun Luncat ka Echo Show 8 anu ngagaduhan kaméra 13MP sareng sora stéréo. Éta pastina mangrupikeun pangiring anu saé pikeun méja kami, henteuna protokol Zigbee tiasa beurat teuing.

Maka, éta diusulkeun salaku tawaran anu pikaresepeun pikeun ngatur produk tingkat lebet, salami anjeun jelas yén ku nyalira éta moal ngawangun bumi anu nyambung.

Bahana Tembongkeun 5
  • Peunteun éditor
  • Meunteun 4 bentang
84,99
  • 80%

  • Bahana Tembongkeun 5
  • Tinjauan ngeunaan:
  • Dipasang dina:
  • Modifikasi terakhir:
  • rarancang
    Penerbit: 80%
  • layar
    Penerbit: 70%
  • kinerja
    Penerbit: 80%
  • kamera
    Penerbit: 70%
  • Kualitas audio
    Penerbit: 60%
  • Portabilitas (ukuran / beurat)
    Penerbit: 88%
  • Kualitas harga
    Penerbit: 80%

Pro sareng kontra

Naros

  • Aranjeunna parantos ningkatkeun kaméra
  • Kalayan fungsi "kaméra panjagaan"
  • Kontrol total alat nyingkronkeun sareng Alexa

Kontra

  • Sora henteu ningkat dina Echo Dot
  • Wawaran bubuka tiasa langkung saé

Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.