Amazon Echo 3Gén, Urang Tinjauan Gema Anyar Anyar

Amazon terus ngaluncurkeun alat-alat na, kami parantos ngawartosan anjeun dina waktos éta perkawis berita yén perusahaan Amérika Kalér parantos nyiapkeun sareng anu sumping di Éropa dina akhir Oktober kamari. Kami parantos gaduh Gen 3 Amazon Echo sakedap ayeuna sareng kami parantos nyobian, sapertos biasa, janten kami tiasa nyaritakeun ngeunaan pangalaman kami sareng produk anyar anu populér ieu. Jadina, tetep sareng kami sareng mendakan naon anu énggal ngeunaan Amazon Echo generasi ka 3 anu anyar ieu sareng naon anu tiasa dilakukeun, Kami bakal nyaritakeun ngeunaan pangalaman urang anu moal aya kurangna rujukan kana poin anu paling penting, tapi tangtosna ogé kana poin anu paling lemah.

Desain sareng matéri: Énggal pisan, Echo pisan

Hal kahiji anu anjeun badé perhatoskeun henteu diragukeun nyaéta ieu Amazon Echo ka-3 Gen parantos tumuh, urang jangkung 148 milimeter diaméterna 99 milimeter. Bobot totalna sa handapeun kilogram pikeun spéker anu disada rada tarik. Sareng éta intina éta parantos ngawariskeun arsitektur "lanceukna" na Amazon Echo Plus sateuacanna, jadi logika anu luar biasa, kadéngéna saé pisan sareng kuat janten kedah langkung ageung.

  • ukuran: 148 x 99 mm
  • beurat: 780 gram

Kami teraskeun sareng desain silinder anu ditutupan nilon, di bagian luhurna urang gaduh kadali bodas atanapi hideung gumantung kana warna anu urang pilih pikeun alatna. Kami ngagaduhan tujuh lolongkrang pikeun mikropon, LED status ngawangun bentuk na opat tombol: Manggil Alexa; Jilid +; Volume - sareng Ngajempékeun mikropon. Pikeun dasarna kami ngagaduhan lapisan silikon anu ngajantenkeun henteu dieunakeun atanapi ngocok teuing dina jilid anu luhur. Desainna suksés, klasik dina rentang Echo sareng lumayan minimalis, éta katingalina saé dina ampir sadaya rohangan. Éta aya di tukang dimana urang ngagaduhan port input ayeuna sareng kaluaran audio.

Ciri téknis

Sakumaha anu parantos kami carioskeun sateuacanna, dina intina ieu Amazon Echo ka-3 Gen Éta masih Amazon Echo Plus tina generasi sateuacanna, tapi langkung mirah upami tiasa. Kami pendak sareng woofer 76mm sareng tweeter 20mm, Éta kedah disebatkeun yén Amazon henteu masihan rujukan anu tepat ngeunaan kakuatan, tapi éta langkung ti cukup, kuring tiasa mastikeun anjeun. Pikeun fungsina, mangpaatkeun Dual band WiFi, nyaéta duanana 2,4 GHz sareng 5 GHz gumantung kana kabutuhan urang.

Kami ogé ngagaduhan Bluetooth kalayan propil A2DP sareng AVRCP sareng makéna tina Jack 3,5mm upami urang hoyong ngiringan sareng panyatur "sanés cerdas" sanés. Amazon Echo generasi ka-3 ieu ngagaduhan hal anu teu dipimilik ku anu sateuacanna, éta henteu kalebet Dukungan Zigbee (anu Ditambah), nyaéta, éta moal tiasa dianggo salaku sumber aksésoris pikeun sésa alat pinter sareng Alexa-cocog urang, ieu leres-leres hebat sareng tina sudut pandang kuring titik négatip utama anu kuring pendakan ku Amazon Echo generasi kadua sateuacanna, nyaéta anu pangheulana ngahontal poin penjualan di Spanyol. Kusabab kitu, Amazon Echo ieu memang mirip pisan sareng Echo Plus.

Bédana Gema generasi ka 2 sareng gema generasi ka-3

Sanaon Gen Gen Echo mangrupikeun épolusi tina Echo standar sateuacanna, éta saéstuna aya hubunganana sareng Echo Plus tibatan vérsi anu langkung lami ieu. Sareng éta sanés ngan ukur langkung ageung, tapi sora na langkung saé, ieu disababkeun ku sabab éta ngagaduhan panyatur anu langkung ageung. Di sisi séjén kami urang mendakan yén Amazon Echo ka-3 Gen ngagaduhan tujuh mikropon, sakumaha diitung ku generasi kadua Amazon Echo. Éta ogé kabeneran duanana gaduh Jack 3,5mm.

Sedengkeun pikeun anu nyarios, urang gaduh 70mm subwoofer sareng 20mm tweeter dina generasi ka-3 Amazon Echo, nanging dina generasi kadua urang gaduh 63mm subwoofer sareng 16mm tweeter. Conto sanésna nyaéta generasi ka-2 Amazon Echo beuratna 821 gram, anu langkung seueur tibatan generasi ka-3 Amazon Echo beuratna, anu tetep 780 gram, panasaran éta langkung ageung, tapi beuratna kirang. Ieu dasarna mah béda anu utami, anu lumayan aya sababaraha. Sareng mangrupikeun generasi Amazon Echo ka-3 parantos ngajaga harga versi sateuacana anu urang kagungan.

Pangalaman pamaké

Pasti ieu Amazon Echo ka-3 generasi mangrupikeun épolusi anu penting sapertos anu henteu acan kajadian sateuacan dina produk ieu. Memang leres tina segi ukuran na parantos tumuh, tapi masih cekap kanggo katingal saé sacara praktis dimana waé. Nanging perkawis sora, paningkatanna lumayan pikaresepeun, kadéngéna sanés ngan ukur langkung banter tapi langkung jelas (henteu kedah disebatkeun yén éta kasaluyuan sareng Dolby Audio). Amazon Echo generasi ka-3 ieu mangrupikeun rencang anu cekap sareng cadang pikeun kamar tidur komo kanggo ruang tamu upami anu urang pilari nyaéta maénkeun musik.

Perkawis setelan sareng panyingkronan sareng Spotify Connect kami mendakan yén éta tiasa dianggo ogé pendahuluna sareng sésana alat dina kisaran. Jujur tina segi nilai pikeun artos kuring paling pikaresepeun pikeun sadaya alat, sanaos kuring henteu terang alesan naha Amazon henteu kalebet alat Zigbee anu relevan dina Amazon Echo generasi ka-3 ieu sahingga tiasa ngamangpaatkeun langkung seueur alat dina ngan hiji, kuring henteu pati ngarti tapi hé, abdi tiasa ngartos yén éta mékanisme anu dianggo ku Amazon pikeun ngajual deui Echo Plus.

Pendapat editor

Pasti generasi ka-3 Amazon E postulated pikeun antara 65 sareng 100 euro (gumantung kana tawaran khusus) salaku produk anu paling pikaresepeun dina babandingan kualitas-harga pikeun anu aya dina katalog Amazon, éta katingalina lumayan kuat, éta cukup kompak sareng ngagaduhan seueur kamungkinan nalika ngonpigurasi sareng nambihan katerampilan anu relevan. Émut yén anjeun tiasa mésér ayeuna dina lima warna: Beureum, hideung, kulawu, biru sareng bodas. Pilihan warna ieu henteu aya sateuacanna sareng masihan warna anu langkung meriah, gerakan anu suksés.

Amazon Echo 3Gén, Urang Tinjauan Gema Anyar Anyar
  • Peunteun éditor
  • Meunteun 4 bentang
64,99 a 99,99
  • 80%

  • Amazon Echo 3Gén, Urang Tinjauan Gema Anyar Anyar
  • Tinjauan ngeunaan:
  • Dipasang dina:
  • Modifikasi terakhir:
  • rarancang
    Penerbit: 90%
  • Potencia
    Penerbit: 90%
  • kinerja
    Penerbit: 80%
  • Kualitas audio
    Penerbit: 80%
  • konfigurasi
    Penerbit: 90%
  • Portabilitas (ukuran / beurat)
    Penerbit: 80%
  • Kualitas harga
    Penerbit: 80%

Naros

  • Desain kompak sareng minimalis anu saé anu cocog sareng sadayana
  • Sora anu parantos ningkat dina kakuatan sareng kualitas
  • Éta henteu naék harga sanaos ngagaduhan kauntungan anu langkung

Kontra

  • Masih henteu kalebet Zigbee
  • Kuring henteu ngartos naha anjeun henteu nganggo USB-C tibatan port AC / DC
  • Éta tiasa ngalebetkeun langkung mikropon
 

Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.