Kami diuji aksésoris Hama Influencer

Beuki loba eusi dihasilkeun tina telepon sélulér sareng dina gilirannana ogé dikonsumsi ngalangkungan telepon sélulér. Kami badé ngawartosan rahasia, pidéo sareng analisis kuring dihasilkeun kalayan smartphone, sareng anjeun bakal heran naon trikna pikeun kéngingkeun hasil anu saé, sabab kami nganggo jinis ieu asesoris.

Hama parantos ngaluncurkeun saruntuyan produk anu didesain supados anjeun tiasa ngadamel kontén pangsaéna dina Instagram, YouTube atanapi dimana waé anjeun hoyong. Pendakan sareng kami anu mana asesoris penting ieu, kumaha jalanna sareng naha éta kedah janten bagian ti anjeun disetél pikeun hasil propésional.

Cingcin lampu LED

Ieu henteu diragukeun salah sahiji anu sigana kuring pangpentingna pikeun sadaya produk anu urang analisa ayeuna. Cingcin lampu LED ieu parantos ngabéréskeun masalah anu sateuacan urang ngumbar lampu sorotan anu ageung sareng ageung, ayeuna dina rohangan alit urang ngagaduhan anu diperyogikeun.

Gelung LED ieu ngantepkeun kami nyaangan wajah urang atanapi produk anu urang analisa, nawiskeun kamungkinan yén sadayana katingali jelas sareng tanpa bayangan, sahingga kéngingkeun hasil anu propésional, pokus di payuneun naon anu penting, sareng ngantepkeun gelap sareng sora dina gambar.

Hususna cingcin Hama LED ring lampu Éta ngaluarkeun cahaya siang dugi ka 6000K, sareng tiasa dimmed teras-terasan. Miceun 128 LED Sareng héranna, beuratna rada ogé ngalipet, janten urang bakal gampang ngangkutna dina kantong na.

  • Tingali lambaran data produk: link

Éta gaduh cingcin 10,2 inci sareng kalebet dukungan anu tiasa dirobih di tengah anu bakal ngamungkinkeun urang gaduh telepon pinter ku gampang. Kami gaduh port USB sareng tombol kontrol anu ngamungkinkeun kami ngarobihna, sareng ogé kalebet operator Bluetooth supados urang tiasa ngarobih rékaman.

Urang tiasa manjangan gelung dugi ka 138 séntiméter, jangkungna minimum 52 cm. Kuring terkejut yén kusabab bentuk sareng angkutanna urang bahkan tiasa dianggo salaku lampu. Éta bakal gumantung ka anjeun, tapi éta cocog pikeun unboxing, tutorial makeup sareng blog video.

Di sisi anu sanésna, salaku kaunggulan urang gaduh yén urang tiasa ngadengdekkeun cincin dina sababaraha arah. Dina tés urang éta épisién sareng tilu nada warna langkung ti cukup pikeun kéngingkeun hasil anu saé sacara umum. Jinis lampu sorotan ieu cocog pikeun rékaman. Produk ieu dina titik jual biasa anjeun tina 69,00 euro.

Mikropon lavalier pikeun hasil anu pangsaéna

Saatos cahayana, audio mangrupikeun tantangan anu kadua pikeun influencer. Nalika milari solusi pikeun nyeri sirah ieu, sababaraha kali urang mendakan pilihan anu mahal teuing atanapi ageung, nanging, pangalaman nyaritakeun yén éta langkung ti cukup pikeun mikropon lavalier anu saé.

Dina hal ieu Hama ogé angkat pendak sareng anjeunna Smart Lavalier, mikropon lavalier anu dirancang pikeun PC, kaméra sareng telepon sélulér, sapinuhna cocog sareng sadayana. Éta ngagaduhan panjang kabel genep méter, hal anu luar biasa.

Mikropon ieu ngagaduhan kisaran frékuénsi antara 50 Hz sareng 20 KHz sareng impudensi 2200 Ohm. Sakumaha anu diarepkeun kusabab bentuk sareng kamampuanna, ieu mangrupikeun mikropon arah-omni, nyaéta, urang moal kedah nempatkeunana ku cara khusus pikeun néwak sora urang kalayan leres.

  • Lambaran data produk> link.

Janten langkung pas, urang ngagaduhan kapekaan 45 dB sareng dina tés urang parantos ningkat saé pisan. Salaku tambahan, kuring ngaraos aneh yén mikropon ieu ngagaduhan batré sareng kontroller anu ngamungkinkeun urang ngaluyukeunana pikeun kaméra boh smartphone (tanpa nganggo batréna).

Miboga cap leutik anu nyegah sora anu ngaganggu sareng angin ogé klip leutik Kalayan urang tiasa ngalabuhkeun kana kaos urang atanapi dimana waé urang hoyong gampang, ieu pikaresepeun khususna sareng langkung ti cukup pikeun kaseueuran jalma, nyaéta, naha éta leres-leres aya artos ratusan euro?

Produk ieu parantos diluncurkeun ku Hama ngan ukur 34,95 euro sareng éta bakal sayogi dina titik jual anu biasa. Mikropon lavalier Hama Smart Lavalier mangrupikeun pendamping anu saé pikeun anu peryogi ngahasilkeun pidéo pikeun YouTube atanapi nyarioskeun pameseran anu pangénggalna dina Instagram: mikropon omnidirectional khusus anu cocog pikeun rékaman sora sareng pidéo.

Hama 4-in-1 Tripod

Produk hébat anu katilu pikeun dinten urang dugi ka dinten influencers Éta tanpa diragukeun kana tripod, atanapi naha anjeun masih ngantepkeun ponsel anjeun dina kotak sapatu?

Man, tripod diperyogikeun pisan sareng alternatif ieu anu ditawarkeun Hama pikeun anjeun idéal. Tripod ieu ngagaduhan jangkungna minimum 20cm sareng jangkungna maksimum kalayan panangan teleskopis na henteu kirang ti 90 séntiméter, éta ampir hiji méter, una kanyamanan nyata.

Éta dihasilkeun dina campuran plastik sareng aluminium, tapi urang kedah nekenkeun yén bagian handapna ngagaduhan Kalayan karét non-slip warna beureum anu ngabantosan urang pisan nalika nempatkeun tripod anu dipikahoyong. Total beurat tripod ngan ukur 185 gram, hal anu bahkan kaget kami.

Kami perhatoskeun yén kami ngagaduhan adaptor pikeun nganggo tripod ku tilu sistem anu béda: GoPro, smartphone kalayan dukungan anu tiasa diperpanjang sareng kaméra pidéo tradisional. Hasilna saé sareng produk na parantos stabil dina tés urang, hal anu tulus diapresiasi.

Nanging, urang ogé ngagaduhan tripod khusus kanggo influencer, nyaéta Hama tabletop tripod Éta diwangun ku tilu suku pendukung sareng dua sirah sareng wadah smartphone, ogé 4 bagian adjustable ngaliwatan mékanisme kancing obah, dina mencét tombol dina bagian jero suku tripod. Kaki karét na nawiskeun cekelan anu kuat dina permukaan anu lemes, licin sareng henteu rata, sedengkeun tingkat gelembungna dihijikeun kana sirah tripod. Éta tiasa dianggo duanana salaku monopod atanapi salaku tripod. Hal anu pangsaéna nyaéta nalika narilep meh teu nyéépkeun rohangan: ku a jangkungna minimum 16 séntiméter (maksimal 19) sareng beurat 260 gram, tiasa di bawa dina kantong atanapi ransel anjeun.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.