Kami diuji bohlam A60 sareng Mini tina sungut Lifx

Jaman otomatisasi bumi pasti diragragkeun, janten seuseueurna seuseueurna urang parantos ngagaduhan produk anu nyambung kana jaringan WiFi urang anu tiasa ngajantenkeun kahirupan urang langkung gampang. Termostat, sistem AC, panjagaan, detéktor haseup ... Tapi, anu paling sering dianggo sareng anu paling populer nyaéta sistem lampu. Kami masihan anjeun analisa dua bohlam paling populér ti Lifx, salah sahiji firma lampu pinter anu paling penting. Cicing sareng kami sareng mendakan kumaha bohlam Lifx ieu tiasa ngajantenkeun hirup anjeun langkung gampang sareng di luhur sadayana nyaangan langkung saé.

Ieu sanés pertama kalina urang nganalisis produk otomatisasi bumi, atanapi lampu, dina blog ieu kami ngagaduhan Koogeek, Philips, Rowenta sareng seueur deui. Kieu carana urang hoyong janten rujukan anjeun nalika ngeunaan perangkat mana anu paling suksés ngajantenkeun bumi anjeun palinter. Jadina, nyieun diri anjeun betah kusabab urang angkat ka dinya sareng detail anu paling relevan pikeun lampu bohlamx, waktos ieu urang gaduh dua produk dua ukuran anu béda, bohlam ukuran standar sareng anu sanésna disebat Mini.

Desain sareng bahan: Lifx sinonim sareng kualitas

Dina kasempetan ieu kami badé ngumpulkeun opini sareng detil ngeunaan matéri na. Urang mimitian ku unboxing anu pikaresepeun pisan, sareng éta Lifx gaduh bungkusan anu cukup aneh. Urang tiasa nyarios yén aranjeunna ngamanpaatkeun rohangan kusabab urang mendakan kotak tubular, di jero kami gaduh bohlam sareng buklet instruksi anu leutik pisan. Kalayan Lifx ieu badé ngajantenkeun jelas yén maksadna pikeun ngajantenkeun produk gampang pikeun urang sareng masihan ngan ukur anu urang ngarepkeun, bohlam. Kanyataanna nyaéta yén dina dunya téknologi sobriety sering ngaapresiasi, sareng kanyataanna nyaéta bentuk tubular tina bungkus anu ngandung bohlam parantos narik perhatian kuring.

Bagian luhur bohlam didamel tina plastik bodas semi-tembus, dina kasus édisi Mini bentukna semi-bola, sareng dina kasus modél A60 éta rata di luhur pikeun nyandak sakedik rohangan anu mungkin. . Pikeun bagian na, desain modél A60 sigana kuring paling suksés, lampu bohlam sigana mah langkung saluyu sareng desain anu paling populer ayeuna. Pikeun bagian na, daérah tengah nyaéta plastik bodas kaku, ditandatanganan ku logo perusahaan. Soketna nyaéta bohlam sedeng klasik (E27), cocog sareng seueurna lampu ayeuna.

Kami gampang sadar yén anjeunnaBahan bohlam saéna diwangunKami henteu ningali lolongkrang anu ngondang bug lebet, henteu aya lampu bocor, atanapi masalah sanés anu sapertos ieu.

Lifx A60, lampu anu kuat sareng seueur warna

Gancang, saatos masang Lifx A60 kami sadar yén éta bersinar pisan, ieu alatan aranjeunna 1.100 lumens yén mérek mastikeun kami, ieu henteu meryogikeun konsumsi énergi anu langkung luhur, sareng éta numutkeun peraturan Éropa anu dicekelna A + sertifikasi. Bohlam ieu meakeun 11W janten moal janten masalah dina tingkat tabungan, tanpa diragukeun. Pikeun bagian na, éta tiasa nawiskeun kami 16 juta warna ngalangkungan aplikasi anu aya di Lifx di iOS App Store sareng Google Play Store. Dina tingkat daya tahan, Lifx mastikeun urang lilana 22,8 taun (dumasar kana panggunaan 3 jam sapoé), sanaos naon anu bakal urang katipu ku nyalira, jelas yén éta bakal kurang. Anjeun tiasa kéngingkeun éta dina tautan Amazon ieu.

Lifx Mini, sakapeung kirang langkung

Pikeun bagian na, Lifx Mini langkung alit, tapi éta henteu hartosna éta langkung parah. Éta ngagaduhan stop kontak E27 anu sami, tapi kakuatanana nyaéta 800 lumens, Kanggo naon anu diperyogikeun 9W tina énergi kontinyu. Dina tingkat warna sareng daya tahan, Lifx mastikeun urang yén éta saé (atanapi sami) sareng modél anu tos disebatkeun sateuacanna. Kanyataanna nyaéta sanaos modél A60 sanggup nyaangan kamar ku nyalira, sareng ku cahaya anu saé pisan, éta Lifx Mini langkung saé dirancang pikeun dianggo di perusahaan, nyaéta, dina lampu anu kalebet langkung ti hiji bohlam, atanapi éta lampu lanté atanapi lampu témbok anu nawiskeun lampu teu langsung. Tingali ku klik dina tautan ieu.

Konpigurasikeun sareng nganggo bohlam Lifix

Léngkah munggaran anu cukup saderhanaUrang ngan saukur kedah ngaco dina bohlam sareng neraskeun ku muka aplikasi Lifx. Ti waktos éta bohlam lampu bakal ngaluarkeun jaringan WiFi anu bakal tiasa dideteksi ku aplikasi Lifx, ku sabab kitu urang bakal milih éta dina aplikasi sareng aranjeunna bakal dikaitkeun sacara otomatis. Upami urang ngamangpaatkeun HomeKit, urang ngan saukur badé scan kode na.

Luar biasa, Lifx sapinuhna cocog sareng ampir sadaya sistem otomasi bumi pinter ayeuna: Apple's HomeKit, Google Home sareng tangtosna Amazon's Alexa. Sadaya ieu tanpa hilap disebatkeun yén éta tiasa dianggo sareng produk sayang, sacara langsung. Dina kasus kami, sakumaha anjeun parantos ningali dina pidéo éta, kami parantos diuji nganggo AppleK HomeKit sareng ngalangkungan aplikasi Lifx éta nyalira, ieu carana urang tiasa jarak jauh sareng gampang ngatur parameter customizable utama: Caang; Warna sareng program.

Kami parantos diuji sareng Siri numbu ka HomeKit sareng ogé Amazon's Alexa ngalangkungan spéker pinter Echo sareng kanyataanna nyaéta aranjeunna ngalakukeun sagala anu urang pénta ku aranjeunna. Éta gampang ngaréspon paréntah sapertos "hurungkeun lampu bohlam Lifx kuring" bahkan ngaluyukeun jumlah kacaangan anu urang pikahoyong.

Pangalaman pangguna sareng opini éditor

Kami diuji bohlam A60 sareng Mini tina sungut Lifx
  • Peunteun éditor
  • Meunteun 4 bentang
54 a 69
  • 80%

  • Kami diuji bohlam A60 sareng Mini tina sungut Lifx
  • Tinjauan ngeunaan:
  • Dipasang dina:
  • Modifikasi terakhir:
  • rarancang
    Penerbit: 80%
  • Iluminación
    Penerbit: 90%
  • kasaluyuan
    Penerbit: 100%
  • Konsumsi
    Penerbit: 90%
  • Kualitas harga
    Penerbit: 80%
  • fitur
    Penerbit: 90%

Kuring kedah ngaku yén kuring parantos wareg pisan ku panggunaan lampu ieu, tapi urang kedah diémut yén urang nyanghareupan produk anu bénten-bénten nalika ngeunaan cahaya anu cerdas. Ieu ngandung harti yén meureun seueur anu moal nganggap éta pilihan kahiji pikeun pendekatan sareng produk pencahayaan anu cerdas, nanging, sapertos kitu, kuring langkung saé terang yén masih aya produk tina jinis kualitas ieu, sanaos hargana. Lampu bohlam lifx mahal, teu aya mamang ngeunaan ieu, tapi éta mangrupikeun produk jaminan, kualitas sareng anu nyayogikeun titik anu tepat tina kasaluyuan sing saha waé anu terang kana hal éta tiasa dipikahoyong. Anjeun tiasa kéngingkeun aranjeunna tina 54 euro dina tautan Amazon ieu.

Naros

  • bahan
  • kasaluyuan
  • personalization

Kontra

  • Rada mahal
  • Saeutik ayana di toko fisik

Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.