Kami nguji édisi Lisan-B Genius X 20000N Hideung, sikat intél jieunan

Lisan-B Genius X kotak

Kitu ogé, salaku anu ngagaduhan ulasan ieu anu kami luncurkeun dina Actualidad Gadget ngajelaskeun ogé, kami gaduh kasempetan pikeun nyobaan sikat huntu anu énggal Lisan-B Genius X 20000N Edisi Hideung sareng Lisan-B nyalira didaptarkeun salaku sikat huntu kalayan kecerdasan jieunan.

El  Lisan-B Genius X henteu diragukeun mangrupikeun sikat huntu anu pangsaéna anu tiasa urang anggo dinten ayeuna kusabab sababaraha alesan sareng anu utami nyaéta éta nyambung sareng alat ios atanapi Android kami pikeun masihan tambahan yén nalika nyikat waos. Salaku tambahan, nalika anjeun naros ka dokter gigi ngeunaan jenis sikat ieu, dina kaseueuran kasus aranjeunna bakal nyarios ka kami yén aranjeunna sekutu sampurna pikeun merangan gingivitis, nyaéta ngaluarkeun getih tina permén karét nalika sikat gigi.

Anjeun ayeuna tiasa kéngingkeun sikat huntu pinter Oral-B Genius X anjeun

Lisan-B Genius X

Kami henteu hubungan sareng sikat huntu normal, janten dina kasus ieu kami salawasna nyarankeun yén dina kunjungan dua kali atanapi taunan sareng dokter gigi kami langsung naroskeun ka anjeunna ngeunaan kamungkinan ngagunakeun sikat listrik pikeun huntu kami. Dina kaseueuran kasus dokter gigi bakal nyarankeun ka kami dibarengan ku panggunaan benang gigi sareng pamariksaan anu saluyu. Tapi ieu mangrupikeun masalah anu ayeuna tiasa diséépkeun sareng kami yakin yén masing-masing anjeun kedah konsultasi sareng dokter gigi, bisi kuring kuring parantos nganggo sikat huntu listrik sababaraha taun sareng ieu Oral-B Genius X parantos sikat huntu kuring bari.

Lisan-B Genius X kotak

Bédana langkung jelas tibatan sikat listrik anu sanés

Anu tiasa urang tingali ku cara kieu mimitina nyaéta ieu sanés salah sahiji sikat konvensional ieu - sapertos anu kuring kantos anggo samemehna - kumargi nawarkeun kamungkinan ngahubungkeunana sareng alat sélulér kami sareng ningali seueur inpormasi ngeunaan sikat kami. Ieu mangrupikeun kaunggulan anu jelas pikeun ningkatkeun sikat sikat sadidinten, sadayana berkat program anu béda anu ditawarkeun sareng pilihan anu sayogi.

Pikeun nyebatkeun yén henteu perlu pikeun nyambungkeun Oral-B Genius X sareng alat sélulérna, tapi sacara logis nalika urang gaduh seueur kaunggulan tibatan sikat Lisan-B biasa. Ieu gumantung pisan kana pangguna sareng upami kuring mah kuring parantos biasa ngagunakeunana ku smartphone (dina hal ieu iPhone) sareng Skorna saé pisan.

Lisan-B

Desain bahan pabrikan

Dina hal ieu, sapertos sesa sikat tina perusahaan Braun Oral-B, desain na érgonomis sareng urang tiasa ngaraosan cekelan anu sampurna pikeun total sikat gigi. Eusianana universal, janten sikat lisan-B atanapi bahkan sababaraha tiruan (henteu disarankeun dina seueur kasus) cocog pikeun sikat ieu, henteu kedah mésér anu nganggo finish "Midnight Hideung" sapertos anu aya dina kotak produk.

Plastik sareng karét mangrupikeun bahan utami anu dianggo pikeun ngadamel sikat pinter ieu sareng urang tiasa mastikeun yén éta awét. Éta ogé nambihan hiji LED di luhur sateuacan sirah sahingga urang tiasa ningali tekanan dina huntu urang sareng ngabantosan urang langsung dina tekanan anu diterapkeun kana huntu urang. Tangtosna, modus sikat anu béda anu urang mendakan dina bagian sikat ogé kasorot, nawiskeun inpormasi ngeunaan batréna sareng konéksi sareng smartphone kami.

Lisan-B Genius X eusi

Eusi kotak lisan-B Genius X

Sadayana anu anjeun peryogikeun pikeun ngarambat nganggo sikat dimana waé sareng ngantepkeun di bumi di jamban, ngecas atanapi henteu ngecas. Hal anu saé pikeun sikat ieu nyaéta nambihan sadayana anu anjeun peryogikeun pikeun mikaresep sikat dimana waé kalayan cincinna pikeun mikawanoh sirah urang sareng tiasa ngabagi sikat sareng jalma sanés. Bener pisan higienis upami tiasa nyandak ieu Lisan-B nalika urang ngagaduhan perjalanan sareng ngabagi sikat huntu, sadayana berkat kotak angkutan anu bahkan nambihan pilihan ngecas. Ieu anu kami mendakan dina jero kotak pikeun Lisan-B Genius X 20000N:

  • Mimiti sikat huntu listrik Lisan-B Genius X
  • Kasus perjalanan Smart kalayan batréna nyalira nyalira
  • Carjer pikeun kasus perjalanan hideung
  • Hiji ngeusian Lisan-B CrossAction
  • Dukungan méja anjeun pikeun nempatkeun dugi ka 4 ngeusian
  • Dasar ngecas anu urang tiasa nambihan kana méja
  • Kertas, manual sareng jaminan sikat

Kuas anu lengkep dina hal asesoris anu kami mendakan sareng kamungkinan anu ditawarkeun pikeun nyandak éta dina perjalanan sareng kami tanpa kedah ngalaman beban, kumargi bisi pinter na nambihan aki anu nawiskeun kamungkinan ngamuat sikat tanpa masalah.

Lisan-B Genius X lengkep

Kecerdasan buatan sikat ieu tiasa dianggo

Ayeuna lamun urang parantos ningali aksésoris sareng anu sanésna, urang bakal sapinuhna ngajalankeun operasi sikat pinter ieu sareng anu leres éta pikaresepeun pisan. Genius X ieu dilengkepan ku kecerdasan jijieunan anu mikawanoh kabiasaan nyikat sareng ieu sareng jalanna dinten sareng bulan éta bakal gampang dina adaptasi sareng sikat.

Tekanan anu urang maksakeun kana huntu tiasa parah sawaktu-waktu di mana kecerdasan buatan sikat Lisan-B asup kalayan ngirangan laju sirah sareng LED bunder (dina bagian luhur sikat) bakal hurung nepi ka beureum peringatan urang nalika urang teuing tekanan kana huntu atanapi gusi. Sadayana ngirangan atanapi ningkatkeun kagancangan spindle lengkep sacara mandiri. Janten ieu nambihan béwara sikat anu sanés anu urang sayogi bakal seueur ngabantosan urang pikeun ngajaga kabersihan lisan.

Lisan-B Genius X sikat

Ngarobih modus sikat sareng beberesih

Ieu mangrupikeun topik anu pikaresepeun sabab urang dugi ka 6 modus sikat: sikat sikat sadidinten, perawatan permén karét, modeu sénsitip, modeu Pro Clean, modeu pemutih, sareng modeu ngabersihan létah. Modeu ieu pikaresepeun gumantung kana dintenna sareng anjeun kedah ngagaduhan pilihan Sambungan Bluetooth kana smartphone kami anu nawiskeun langkung seueur pilihan. Sambungan ieu anu muka panto pikeun urang ningali simulasi huntu urang langsung sareng mariksa, nyaring sareng ngabersihan unggal bagian tina sungut urang sacara rinci.

LED ngawangun cincin anu sikatna parantos lebet bakal robih warna janten biru sakitar 30 detik kanggo nunjukkeun parobihan daérah beberesih. Kecerdasan buatan ngakuan gaya sikat anjeun sareng nungtun urang ku cara saderhana pikeun kéngingkeun hasil anu pangsaéna unggal-unggal urang sikat. Henteu diragukeun éta ningkat sareng hasilna seueur, tapi urang kedah tetep émut pendapat ti dokter gigi ngeunaan panggunaan sikat ieu kumargi teu leres dianggo tiasa langkung goréng dibanding sikat biasa.

Urang tiasa nyarios yén aplikasi Lisan-B ngabantosan paling seueur "geeks" sareng sanaos leres éta henteu diperyogikeun, tiasa manpaat pikeun ngagunakeunana pikeun ngalacak beberesih urang. Aplikasi pikeun ios sareng Android leres-leres gratis sareng ngamungkinkeun urang pikeun ngatur beberesih urang sakedik deui.

Lisan-B (Tautan AppStore)
Lisan-Bbebas
Lisan-B
Lisan-B
harga: bebas

Ngarasakeun Lisan-B Genius X anu hébat ieu

Batréna dugi ka dua minggu dianggo

Batré lithium-ion ngamungkinkeun urang nyikat waos nalika sakitar dua minggu tanpa ngeusi ulang. Salaku tambahan, pilihan pikeun ngagaduhan Smart case pikeun perjalanan ngamungkinkeun urang nyandak sikat huntu anu ditagih, nganggo batré tambahan di jero sareng éta tiasa janten salah sahiji kaunggulan anu hadé pikeun urang anu biasa ngosok waos ku alat jenis ieu. .

Salaku tambahan, kasus perjalanan Smart ngamungkinkeun kami pikeun ngeusi batre alat sélulér berkat port USB tipe A na anu nambihan di gigir port muatanana. Ieu henteu dianggo pikeun ngeusi batre éta kasus éta nyalira.

Lisan-B Genius X

Pendapat editor

Naros

  • Desain, bahan kualitas
  • Seueur mode anu sayogi pikeun nyikat
  • Kontrol Bluetooth tina sikat sareng tampilan di-aplikasi
  • Otonomi sikat anu hadé

Kontra

  • Éta sanés sikat anu murah tapi disarankeun pisan
Lisan-B Genius X 20000N Édisi Hideung
  • Peunteun éditor
  • Meunteun 5 bentang
199
  • 100%

  • rarancang
    Penerbit: 95%
  • Modeu beberesih
    Penerbit: 90%
  • Otonomi batré
    Penerbit: 95%
  • Kualitas harga
    Penerbit: 90%


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.