Kami nguji SSD Komputasi Dunya Lainnya, OWC Mercury 6G

OWC Raksa 6G

Dinten ieu kami nempatkeun produk anu menarik pisan pikeun uji, waktos ieu kuring bakal museurkeun pangalaman kuring dina Mac sareng pangguna na, nanging produk ieu tiasa dianggo sareng sistem operasi desktop naon waé.

Kali ieu kuring nyandak pamutahiran, khususna pikeun pangguna Mac taun 2012 atanapi sateuacanna, éta hiji SSD de Séjén komputasi Dunya, mérek kalayan taun pangalaman dina tonggongna sareng Macs sareng anu ngahaturanan katalog na sacara lengkep pikeun komputer Apple ieu.

Bisi kuring, kuring anu mésér MacBook Pro ti pertengahan 2012, katelah MacBook 9,2, laptop anu standar sareng 500GB HDD, 4GB RAM, 5 'Core i2 dual-core CPU 5Ghz sareng terintegrasi Intel HD 4000 GPU, penting pikeun terang detil alat pikeun hiji alesan, sahingga anjeun tiasa ngahargaan parobihan anu luar biasa antara hard drive sareng OWC SSD.

Parabot ieu ngamungkinkeun sababaraha gelar "ngamutahirkeun", Nyanggakeun urang ngaganti komponén anu henteu dipasang sapertos hard disk, pamuter CD, RAM komo batréna sareng kipas angin upami gagal.

Ngamangpaatkeun kaayaan ieu, kuring ngadamel sababaraha modifikasi pikeun tim kuring, tim anu sanaos biaya € 1.200 lambat pisan (kabeneran kuring kéngingkeun éta kadua tangan dina satengah harga), sareng teu aya warna.

Éta nunjukkeun ti mimiti

Dugi ka ayeuna boot nyandak menit atanapi malah dua, Éta lambat pisan, upami urang gaduh FileVault diaktipkeun langkung seueur, nanging kumargi kuring ngaganti hard drive tradisional pikeun OWC Mercury 6G SSD ieu mangrupikeun aspek anu kuring paling resep (sanaos kuring henteu tiasa milih ngan hiji ogé), sareng éta ayeuna ngan ukur 10 detik dina méja siap ngalirkeun panggunaanna Hyperloop.

Aplikasi ngapung

Anjeun tiasa nyarios yén aplikasi ayeuna dibuka sateuacan kuring naroskeun, sanaon hanjakalna kami henteu acan ngahontal tingkat intél dina OS, tapi, sareng guyonan, aplikasi dibuka langsung, tina "System Preferensi" Anu ngabutuhkeun sababaraha detik sateuacan dugi ka Final Cut Pro anu ayeuna dibuka di ngan 1 detik.

Multitask, ayeuna nyata

OWC Raksa 6G

Tapi éta henteu dugi di dinya, paningkatan henteu ngan ukur katingali dina waktos pelaksanaan (tangtosna, kami parantos ti 80MB / s maca / nyerat janten 500MB atanapi langkung), tapi multitasking ayeuna leres-leres seueur tugas, tanpa kaleuleuwihan, MacBook kuring butuh antara 3 sareng 4 detik dina muka leres-leres sadaya aplikasi anu kuring pasang, ieu kalebet Poto Affinity, Final Cut Pro, Motion, iTunes, SADAYANA, saur kuring upami kuring nyobian muka sadaya aplikasi nalika kuring gaduh hard drive éta bakal ngabeledug di rupina.

Ieu mangrupikeun parobihan anu leres-leres diperhatoskeun, sateuacanna, upami kuring maén League of Legends (abdi pangguna Gamer), kuring kapaksa tetep dina layar game éta, jalan pintas pikeun "cmd + TAB" henteu ngaréaksikeun, pikeun nganapigasi atanapi anu kuring kedah nutup pertandingan, ayeuna tapi paréntah ieu jalan sampurna.

Éta sanés hiji-hijina paningkatan dina pangalaman kuring sareng gim pidéo, layar ngamuat Liga Legenda atanapi anu sanésna saacanna langgeng, ayeuna éta sakedapSareng ku ieu kuring hartosna yén waktos loading parantos diréduksi janten sababaraha detik dina seueurna seueur video game anu kuring anggo (ati-ati, tong ngarepkeun kanaékan FPS sabab ieu henteu deui gumantung kana panyimpenan tapi dina GPU) .

Sambutan Sorotan

sorotan

Naha anjeun terang naon Spotlight na? Sateuacanna kuring mencét "cmd + Spasi" sareng palang palang bakal nembongan dimana naon waé anu kuring tulis, henteu aya anu kajantenanKacuali upami kuring ngantosan sababaraha menit, maka ujug-ujug hasil bakal muncul.
Éta mangrupikeun hal anu kapengker, ayeuna Spotlight mangrupikeun sekutu pangsaéna kuring dina panggunaan MacBook sapopoé, kuring henteu ngartos kumaha Apple masarkeun MacBook anu fungsina anu paling pikaresepeun henteu tiasa dianggo sacara standar, kabeneran OWC sok aya pikeun ngaluarkeun urang tina masalah, hasilna némbongan langsung saatos kuring ngetik, kabagjaan kuring bakal nyarios upami sanés kusabab ieu jalanna sacara standar.

Naha mésér ti OWC sareng sanés merek anu langkung mirah?

OWC Raksa 6G

OWC, sakumaha anu kuring parantos nyebatkeun, parantos ngahaturkeun nyalira kana komponén pikeun komputer Mac salami mangtaun-taun, dina halaman wéb na anjeun bakal mendakan sadayana tina modul mémori RAM, ngalangkungan sistem panyimpenan, aki sareng aksésoris pikeun alat-alat anjeun.

Tapi éta henteu sadayana, OWC minuhan sareng ngaleuwihan standar kualitas alat jenis ieu, sedengkeun SSD anu sanés henteu nawiskeun poténsial anu dipiboga ku téknologi ieu, OWC SSDs ngahontal kinerja maksimum anu ngamungkinkeun téknologi ieu.

SSD sanésna ogé bakal tungtungna ngajalankeun laun sababaraha bulan kusabab masalah dina manajemén rohangan bébas, ieu mangrupikeun masalah anu dihindari ku Apple sareng téknologi motong sareng yén OWC henteu sangsara kusabab SSD na ngagaduhan supir SanDisk kualitas luhur sareng sistem daur ulang anu aktip anu ngamungkinkeun urang nyingkahan pupusna SSD urang sareng manjangkeun umur mangpaatna (perhatoskeun, dina OS X El Capitan TRIM tiasa diaktipkeun sacara asli, sareng ti OWC aranjeunna nyarios yén sanaos henteu diperyogikeun, disarankeun pikeun ngaktipkeunana), sareng upami éta henteu cekap, éta dipak ku sensor anu bakal ngabantosan anjeun kéngingkeun umur jasa sésana, suhu sareng jumlah kasalahan anu dideteksi sareng seueur inpormasi deui.

Pikeun bérés ngayakinkeun anjeun, SSD sareng sadaya produk OWC dirakit sareng didesain di Amérika Serikat, aranjeunna ngadistribusikaeun produkna kalayan bangga ku minuhan standar kualitas anu ditumpukeun nalika ngadamel éta.

Abdi mésér na, tapi…. Kumaha kuring masangkeunana?

Saderhana pisan, Jalma OWC mangrupikeun spesialis Mac pikeun alesan, aranjeunna ngagaduhan dina halaman wéb na gudang senjata video instruksional dimana monyét anu terang kumaha nuturkeun pitunjuk tiasa ngarobih hard disk MacBook na (sareng sanés ngan ukur dina hard disk, dina répertoar na anjeun bakal mendakan ampir naon waé dina modél Mac).

OWC

Ka luhur sadayana, unggal produk OWC kalebet sadaya pakakas anu diperyogikeun pikeun dipasangna; obeng, obeng, sabeulah, sareng sajabana ...

Sareng ... Naon anu kuring lakukeun ku hard drive?

OWC Data Dobler

Anjeun gaduh dua pilihan, masing-masing pikaresepeun sakumaha anu terakhir;

Anu kahiji nyaéta (Upami anjeun mutuskeun masihan kahirupan anyar ieu ka Mac anjeun) mésér SSD sasarengan DIY Express Kit, enya enya, kuring terang yén namina henteu nyarios seueur, tapi dasarna éta mangrupikeun kasus anu kalebet konektor SATA 3 sareng port USB 3.0, hatur nuhun ieu urang tiasa ngalebetkeun disk 2 inci (ukuran hard drive MacBook sareng OWC SSD) sareng dianggo salaku panyimpenan éksternal, dina 5MB / s upami éta HDD sareng dina 80Gb / s (6MB / s) upami éta mangrupikeun OWC SSD (SSD sanés panginten henteu tiasa ngahontal éta laju mindahkeun data).

kaunggulan Pilihan kahiji ieu nyaéta anjeun tiasa gaduh disk éksternal pikeun file pribadi, pilem atanapi naon waé anu anjeun pikahoyong atanapi anjeun bahkan tiasa milih éta salaku Time Machine sareng nganggona salaku cadangan kanggo dinten anjeun kedah mulangkeun Mac atanapi kaleungitan data anjeun pikeun alesan anu janten.

OWC Raksa 6G

Pilihan anu kadua nyaéta Karesep kuring nyaéta mésér kit anu kalebet adaptor anu disebat "Data Doubler", adaptor ieu ngagantikeun disk drive "Superdrive" di jero Mac kami (upami jelas ka anjeun) sareng ngamungkinkeun kami nganggo port SATA anu kadua pikeun nambihan alat panyimpenan anu kadua, penting pikeun nekenkeun yén sababaraha komputer gaduh vérsi SATA sateuacana di palabuhan ieu (kuring bakal nyarios yén komputer anu parantos aya di pertengahan 2012, henteu kalebet anu terakhir), ieu bakal hartosna yén upami urang gaduh maca SATA 3 dina anu utami sareng SATA 2 dina salah sahiji disk urang tiasa ngahontal kagancangan 560MB / s dina anu utami sareng 275MB / s dina sékundér, sanaos ieu henteu mangaruhan kana pilihan kadua, nyaéta nyelapkeun HDD hard disk adaptor ieu sareng nyiptakeun Fusion Drive homemade ku jalan ka SSD sareng HDD ngalangkungan Terminal, pikeun ngalakukeun éta anjeun tiasa mendakan panduan di Google (upami anjeun konsultasi dina blog ieu kuring bakal nyebarkeun hiji deui).

kaunggulan Fusion Drive seueur, pikeun mimitian ku kami gaduh kagancangan SSD anu khusus pikeun sistem OS X kami, ieu bakal ngajantenkeun boot langsung sareng muka aplikasi sistem ogé, maka SSD bakal dieusian dugi ka anu sanésna pas, dina waktos éta titik OS X bakal mindahkeun file anu urang paling henteu nganggo HDD sareng ngantepkeun aplikasi sareng file anu paling seueur dianggo dina SSD, sahingga ngahontal campuran anu sampurna antara kapasitas panyimpenan sareng kagancangan eksekusi.

conclusions

Ayeuna datang bagian anu dipikaresep ku anjeun, pikeun terang upami Kedah mésér produk ieu atanapi henteu sareng dimana ngalakukeunana dina harga anu pangsaéna, ogé:

Upami anjeun pangguna Mac sareng Mac anjeun sumping sareng HDD anu tiasa diénggalan konvensional, ku nempatkeun SSD ieu anjeun bakal gaduh Mac anyar dina sababaraha menit, kecuali upami anjeun tukang maen (ku GPU kami moal tiasa nanaon), ku ngenalkeun SSD ieu anjeun bakal ningali kumaha performa Mac anjeun ka tingkat anu sanés, moal aya aplikasi anu tiasa nolak anjeun, anjeun bakal ngahémat nyalira ngagaleuh peralatan énggal (di luhur éta, anu ayeuna hadir sareng sadaya komponén anu dipasang) sareng Mac anjeun moal ngagaduhan nanaon sirik ka anu énggal dina hal speed Upami anjeun gaduh RAM anu 4GB atanapi kirang, éta ogé disarankan pikeun unggah kana 8 atanapi 12 GB, OWC ogé ngajantenkeun modul ieu sayogi pikeun anjeun dina halaman wéb na.

Kuring ngantepkeun aksés anjeun kana katalog na, sakali dina tautan pilih modél sareng kapasitas (atanapi dina sababaraha modél Mac anjeun):

OWC Raksa 6G

OWC Mercury Electra 6G SSD

OWC RAM

Modul RAM OWC

OWC Raksa 6G

OWC Data Dobler


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.