Kami nyobian SPC's Alien Stick, ngarobah TV anjeun kana Smart TV

Dina sababaraha dinten Piala Dunia Soccer 2018 badé dimimitian, anu taun ieu diayakeun di Rusia. Seueur pangguna anu katarik ku tawaran di pusat perbelanjaan. perbaharui tipi anjeun pikeun tiasa nuturkeun Piala Dunia, saolah-olah aranjeunna henteu tiasa ngalakukeun éta dina TV maranéhna.

Paling dipikaresep, seuseueurna anjeun bakal milih TV pinter, tapi henteu sadaya anu kersa ngomean tivi na ku alesan saderhana sareng samar ieu. Upami anjeun ngagaduhan televisi sareng hoyong ngarobah kana Smart TV, SPC nawiskeun kami Alien Stick, alat anu urang tiasa nikmati naon waé dina tipi lami kami.

Pabrikan SPC nawiskeun ka kami Alien Stick, alat alit anu urang kedah sambungkeun kana tipi urang ngalangkungan port HDMI sahingga tivi urang tingali ngalegaan kemungkinan sambungan na ku cara anu luar biasa artos sakedik artos sareng tanpa kedah ngarobah tipi. Salaku tambahan, ku nyéépkeun sakedik ruang, urang tiasa nyandak kana dimana waé anu dipikahoyong upami, contona, urang indit-inditan, urang hoyong pasang dina TV sanés di bumi urang samentawis ...

Aya naon di jero

Tongkat Alíen hadir nganggo a kadali jauh Kalayan urang tiasa ngatur alat sareng total kanyamanan upami urang biasa, kumargi awalna sigana rada rumit sareng pabalatak, sabab urang kedah ngalih antara fungsi keyboard dina layar sareng fungsi anu ngamungkinkeun urang maju. layar ku panah beurit.

Ku gaduh sambungan USB, urang henteu ngan ukur tiasa nyambungkeun USB hard drive atanapi USB stick, tapi ogé urang tiasa nyambungkeun mouse nirkabel, anu ngamungkinkeun urang pikeun ngontrol alat ku cara anu langkung raoseun sareng langkung gancang tibatan ngalangkungan jarak jauh, sanaos urang henteu tiasa ngalakukeun tanpa éta lengkep, sabab urang peryogi pikeun ngaktipkeun sareng mareuman alat, ogé pikeun ngontrol playback polumeu tanpa ngakses pilihan anu ditawarkeun ku pamuter.

Di jero SPC Alien, urang mendakan Android, vérsi 4.4.2, pérsi anu nawiskeun kami aksés ka toko aplikasi Google anu dina gilirannana ngamungkinkeun kami masang aplikasi anu sayogi sareng dimana aplikasi anu utama teu tiasa leungit pikeun nikmati jasa pidéo streaming anu béda dina pasaran sapertos HBO, Netflix, Amazon Prime Video , Atresplayer ...

Naon anu di luar

Tapi henteu sadayana ngagunakeun jasa pidéo streaming, langkung-langkung aya seueur pangguna anu teras-terasan milih ngaunduh kontén tina Internét. Upami anjeun salah sahiji ieu, anu Alien Stick nawarkeun kami sambungan USB dimana urang tiasa nyambung tina hard drive kana USB stick tina tempat urang tiasa maénkeun pilem karesep urang.

Salaku tambahan, éta ogé ngahijikeun a maca kartu microSD dimana urang tiasa nyalin pidéo anu urang hoyong tingali dina layar ageung atanapi nganggo kartu mémori alat kami pikeun ningali poto pangénggalna dina layar ageung sareng dina kaayaan anu saé.

Pikeun tiasa nyaruakeun jinis eusi naon, Alien Stick nyangking asli dipasang Kodi, janten urang kedah masang pamuter pidéo sanés kanggo ningali format naon waé, kalebet file mkv, hatur nuhun kana prosésor quad-core anu ngatur alat ieu.

Naon anu nawiskeun SPC Alien Stick ka kami

SPC Alien Stick nawiskeun kami ménu anu jelas sareng intuitif jauh tina tren biasa anu tiasa urang mendakan dina jenis alat ieu. Pas urang ngaktipkeun alat, pas urang parantos ngonpigurasikeun alatna ku sinyal Wi-Fi sareng akun Gmail urang, urang dugi ka ménu utama dimana urang mendakan 5 bagian: Paporit, Multimedia, browsing Wéb, Sadaya aplikasi sareng Setélan.

Dina jero bagianna Favoritos, urang tiasa nambihan sadaya aplikasi anu bakal kami anggo sacara rutin unggal-unggal alat dimimitian, sapertos pamuter Kodi, sareng aplikasi anu béda tina jasa vidéo streaming anu parantos kami kontrak.

Dina bagian multimedia, kami mendakan aplikasi anu diperyogikeun pikeun baranahan file anu aya dina drive éksternal atanapi kartu mémori anu kami sambungkeun kana alat éta.

Bagéan Browsing Web, ngamungkinkeun urang pikeun ngotéktak internét tina layar ageung alat urang, leyuran anu raoseun pisan upami urang hoyong ningali akun Facebook urang ku cara anu gedé, nganjang ka blog urang pikeun maca beja panganyarna, atanapi resep pilem ngalangkungan streaming ngalangkungan halaman wéb anu nawiskeun jasa ieu.

Dentro de Sadaya aplikasi, kami gaduh aksés ka sadaya aplikasi anu saacanna kami unduh dina alat kami sareng dina bagian tina setélan, urang mendakan pilihan konfigurasi anu béda, anu dina sababaraha kasus kami tiasa ngarobih.

Sareng kumaha jalanna

Sanaos kanyataanna alat ieu dikokolakeun ku vérsi lami sapertos Android 4.4.2, éta khusus pisan sakumaha berkat Kodi, éta tiasa maénkeun file mkv 4GB tanpa ngalangkungan atanapi nyentak, format anu peryogi tim anu saé pikeun tiasa ngadékode sareng nawiskeun kami pilihan anu digabungkeun ku format komprési pidéo ieu.

Ngeunaan playback pidéo streaming, sakapeung layanan sigana mikirkeun langkung ti sakali nalika muterkeunana, sareng sanaos sakedik langkung lami tibatan anu dipikahoyong, kualitasna ogé lemesna rada luhur.

Spesifikasi Tongkat Asing

  • Prosesor quad Core 1,5 GHz
  • Grafik Mali 450
  • 1 GB RAM jenis DDR3
  • Panyimpen internal 8 GB
  • Pamaca kartu MicroSD
  • Sambungan USB 2.0 pikeun nyambungkeun hard disk atanapi mouse
  • Wi-Fi 802.11 b / g / n 2,4 GHz

Eusi kotak

Di jero kotak Alien Stick, urang tiasa mendakan salian ti alatna nyalira, a kabel listrik anu dina gilirannana ngahijikeun sénsor infra red anu mana kami bakal tiasa ngatur alat tina mando, anu ogé kalebet. Héran pisan anu matak dina eusi kotak, henteu kalebet dua aki-aki dipikabutuh pikeun jauh, dua triple A. Kami ogé mendakan manual instruksi, stiker kanggo ngalereskeun panarima infra merah dina ruang lingkup jauh sareng sababaraha stiker kalayan logo SPC.

Hal anu saé ngeunaan Alien Stick

Kualitas sareng fluiditas anu tiasa urang nyababkeun naon waé jinis file henteu paduli formatna salain ngamungkinkeun urang pikeun ngaksés sadaya aplikasi anu sayogi dina Android sareng mana kami tiasa ngaraosan layanan vidéo streaming kalayan raoseun ti bumi urang tanpa kedah ngomean tipi.

Hal goréng ngeunaan Alien Stick

Janten alat éléktronik, Alien Stick meryogikeun sumber kakuatan pikeun fungsina, maksa urang nganggo carjer sélulér pikeun nyayogikeun listrik, carjer anu henteu kalebet kana kontén kotak. Upami urang henteu gaduh cadang, tungtungna tiasa janten repot pikeun nganggo carjer anu sami boh pikeun ngagunakeun alatna sareng kanggo ngeusi batre telepon pinter urang.

Galeri Gambar

Pendapat editor

Tongkat Asing
  • Peunteun éditor
  • Meunteun 4.5 bentang
59,95
  • 80%

  • Tongkat Asing
  • Tinjauan ngeunaan:
  • Dipasang dina:
  • Modifikasi terakhir:
  • rarancang
    Penerbit: 85%
  • kinerja
    Penerbit: 90%
  • nu ngeunaan jeung susunan
    Penerbit: 70%
  • Kualitas harga
    Penerbit: 90%

Naros

  • Kualitas playback
  • Laju paranti
  • Cocog sareng sadaya format video berkat Kodi anu tos dipasang

Kontra

  • Henteu kalebet carjer anu dipikabutuh pikeun operasina Henteu kalebet batré kadali jauh

Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

bool (leres)